Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydın kızlar, demiştim ya benim kardeşimde anne karnında su yutmuştu küvezde kaldı, maşallah sonrasına hiçbir sağlık problemi olmadı bununla ilgili. livacıkta çıkar yakında tedbir amaçlı tutmaları iyi birşey bence.
ben yine döndüm işe yoğunluktan bakamıyorum da buraya
hanzade iyiki gitmişsin canım çok iyi geldi haber almak..madem bişey yok tutmasınlar küvezde ya..mıncıklsın meliste livayııı
inşallah bir an önce birbirlerine kavuşurlar...
bende misafir faslını atlattım..ya kızlar rahat annelere dayanamıyorum ya..dün gelen misafirimizin 3 çocuğu var 2 si büyük küçüğü yeni yürümeye başladı..mutfaga gidio dolap kapaklarını vuruyor çekmeceleri de..selpak almış salonun ortasında parçalamış..
sinir oldumm...
dün tavukgöğsü yapın deyince aklıma uzun zamandır yapmadığım muz dolması geldi..tarifi;
muhallebi için;
150 gr tereyağ
2 kaşık kadar sıvıyağ
1 bardak un
1 bardak şeker
1lt süt..
2 paket vanilya
zemin için;
kakaolu burçak bisküvi
arası için;
3-4 muz
tereyağ,sıvıyağ ile unu kavuruyoruz..kokusu çıkınca sütü ekliyoruz..daha sonra şekeri ilave edelim..kaynamaya başladıktan sonra 5 dk daha kaynatalım..sonra 2 paket vanilyamızı ekleyelim..ilk sıcaklığı çıkınca 5 dk mikserle çırpalım..
dikdörtgen fırın tepsimize rondodan geçirdiğimiz bisküvimizi yayıyoruz..daha sonra muhallebimizi eşit miktarda yüzeye yayıyoruz..
daha sonra iyyice soğuyana kadar buzdolabında bekletiyoruz..buarada muzlarımızı 3 eşit parçaya bölüyoruz..her bir parçayı da ortadan 2 ye bölüyoruz..
soğuyan tatlımızı muzun genişliği kadar(3 ile 4 parmak kalınlığında)şeritler olarak kesiyorz..daha sonra 1 parça muz koyarak 1 tık sararak rulo yapıyoruz..1 şeritten 3 rulo olacak şekilde yapıyoruz..sarma işlemi bittikten sonra kalan bisküvi parçalarını da tatlımızın üzerine serpiştiriyoruz..
uzuzn gb görünsede oldukça pratik ve farklı..
2,5 su bardağı süt
3 kaşık şeker
3 kaşık un
1 paket labne
1 fincan nescafe (3 ü birarada olabilir)
1 hazır pasta tabanı
2-3 kaşık kadar kakao
süt şeker ve unu ocakta muhallebi kıvamına gelene kadar iyice çırpıyoruz altını kapatıp 1 paket labneyi ekleyip 2 dk daha çırpıp iyice karışmasını sağlıyoruz
keki neskafeyle ıslatıp kremanın yarısını sürüyoruz kekin diğer parçasını da nescafeyle ıslatıp üzerine kapatıyoruz ve kalan kremayı üstüne döküyoruz son olarak kakaoyu üzerinde gezdiriyoruz ve soğumaya bırakıyoruz dolapta 1 gün bekleyince daha da güzel oluyo afiyet olsun
similla şimdi yap dolaba koy canım o kadar basit ki 15 dk ını almaz
ben uno kakaolu taban la yaptım
istersen pastaban yerine kedidili de kullanabilirsin daha lezzetli oluyo ama kedidiliyle yapan pek yok
similla şimdi yap dolaba koy canım o kadar basit ki 15 dk ını almaz
ben uno kakaolu taban la yaptım
istersen pastaban yerine kedidili de kullanabilirsin daha lezzetli oluyo ama kedidiliyle yapan pek yok
maşallah tarifler havalarda uçuşuyo ama malesef benim canım hiiç tatlı istemiyo..
şu paşa bi doğsun iştahım yerine gelir heralde not aldım tariflerinizi ellerinize sağlık hanımlar..
liva hanım inş annesine kavuşmuştur doğumda aynen bende yutmuşum bişeyler ama artık yenidoğan ünitesi çok ilgili olduğu için kontrol altında tutuyorlar..
landfloves hamilelik nasıl gidiyo herkes kraliçe muamelesi yapıyo dimi ailede?
karnın büyüdükçe her ortamda kraliçe oluyorsun ..
dün akşam gezmeye gittik beni baş köşeye oturtuyorlar gelsin pastalar gitsin meyveler ama malesef ben akşam 7 den sonra bişey yiyemiyorum hamilelik reflüsü başladı yersem gece acayip mide yanması çekiyorum...
biraz sonra babaanneciğime kahvaltıya gideceğim.
hamileyken en çok oraya gitmeyi seviyorum hem babaannem hem halam hem annem el üstünde tutuyorlar ohhhhh sefam olsun
Günaydın bugün cuma oh ya
aklım liva da kaldı nasıl oldular ki
bu akşamda son küçük kutular yastık yorgan gidecek artık sadece büyükler kaldı bu sicaklardan mi nedir hiç halim yok
Günaydın bugün cuma oh ya
aklım liva da kaldı nasıl oldular ki
bu akşamda son küçük kutular yastık yorgan gidecek artık sadece büyükler kaldı bu sicaklardan mi nedir hiç halim yok
size karnıyarık tarifimi de eklicem çok basit farklı bşy yok ama karnıyarığımı herkes çok çok beğenir içini bol tutuyorum ondan sanırım içi kalıyodu fazla fazla doldurdum üstüne zor sığdırdım 7 tane orta boy patlıcan vardı yarım kilo kıymayla yaptım 1 kurusoğan biraz maydonos domates sarmısak baharat filan
size karnıyarık tarifimi de eklicem çok basit farklı bşy yok ama karnıyarığımı herkes çok çok beğenir içini bol tutuyorum ondan sanırım içi kalıyodu fazla fazla doldurdum üstüne zor sığdırdım 7 tane orta boy patlıcan vardı yarım kilo kıymayla yaptım 1 kurusoğan biraz maydonos domates sarmısak baharat filan
oh ellerine sağlık hanzade o kadar kıymayı sade koysan bile mmm çok lezzetli olabilir ama karnıyarıkta bol malzeme istiyo uğraştığına değsin demi ama benim koca bayılır...
şimdi onu araştırıyordum 150 ila 350 arasında canım fiyatları google a bebek çengelli iğne yaz çıkıyo bi sürü bizim paşaya da alalalım bari ama ben erkek bebek altın künyeyi çok seviyorum olsun ikisini de takarız demi
şimdi onu araştırıyordum 150 ila 350 arasında canım fiyatları google a bebek çengelli iğne yaz çıkıyo bi sürü bizim paşaya da alalalım bari ama ben erkek bebek altın künyeyi çok seviyorum olsun ikisini de takarız demi