• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

yok yavrum ya erkek demedi kızda demedi ama ben artık erkek olduğunu düşünüyorum nedense tabi bunda melisin etkisi büyük yok nub yok bilmem ne :52:

Son düzenleme:
cok yavrum ya erkek demedi kızda demedi ama ben artık erkek olduğunu düşünüyorum nedense tabi bunda melisin etkisi büyük yok nub yok bilmem ne :52:

ahahhahah ayhh yarıldımm:52::52:

benim yüzümden hee, son görüntülerini koymadın ki ama daha ben dediğimde orada kçücüktü :9:

cok yavrum ya erkek demedi kızda demedi ama ben artık erkek olduğunu düşünüyorum nedense tabi bunda melisin etkisi büyük yok nub yok bilmem ne :52:

melis nub teorisini baya çözdü bence doğrudur :)

ama topike prenses lazım artık yaaaaa

bi sürü böcek oldu

bu arada haftasonu bir derdim var topikinde erkek bebek için neler yapılır diye erkek çocuk için deliren anneler var hiç anlayamadım onları diyecektim gelin bizim topike :9:

özdn şu an korktum
senin kız olursada öylemi yapcan
babası öyle erkekleri peşinden koştur moşturu duymasın:37::1:

babası karışamaz istediğimi yaparım

bugün çok cesaretliyim

Son düzenleme:

melis nub teorisini baya çözdü bence doğrudur :)

ama topike prenses lazım artık yaaaaa

bi sürü böcek oldu

bu arada haftasonu bir derdim var topikinde erkek bebek için neler yapılır diye erkek çocuk için deliren anneler var hiç anlayamadım onları diyecektim gelin bizim topike :9:

çözdüm ama ona dediğimde daha çok küçüktü o yüzden yanlış çıksada çok idda edemem bişi:1:

öyle konulardan nefret nefret nefret ediyorum, bana göre böyle bir düşünce ve isteğin hiç bir açıklaması olamaz, koca,aile, gelenekler bile bahane değil:47:
her gördüğümde cinlerim tepeme çıkıyor
geçen günlerde öyle okurken biri yazmış, ben 10 yıldır Allaha bana bir yavru vermesi için dua ediyor bekliyorum siz burda cinsiyet için çabalara giriyorsunuz, yorumsuz yazmış

insanoğlu elindekilerin değerini bilemeyip nefsine yenilip bunları dert ediyorlar kendilerine ya, yetinmeyi hiç bilmeyeceğiz...

babası karışamaz istediğimi yaparım

bugün çok cesaretliyim

hop 2 :124:
olsun anasının kızı olur:23:

Son düzenleme:
öle bir topik olduğuna inanamıyorum

yazık ya insanlar bir cocuk için çabalarken bunlar birde seçiyor

günaydın kızlar. geçmiş anneler gününüz kutlu olsun hepinizin.
dün ben kahvaltı hazırlarken eşim ben fırından ekmek alayım dedi, gitti gelmedi, arıyorum açmıyor, bizim evin burda büyük bir cadde var fırın için o caddeden karşıya geçmesi gerekiyor aklıma bin tane şey geldi araba mı çarptı acaba diye nerdeyse ağlayacaktım o kadar kötü oldum ki, neyseki sonunda kapı çaldı, meğer bana anneler günü hediyesi almaya gitmiş, poloda büyük kenarlı bir şapka beğenmiştim gitmiş onu almış. çok sevindim. doktor söylemişti kocaman bir şapka al ve yaz boyu onsuz dışarı çıkma diye :)

sonra pikniğe gittik annemlerde ordaymış biz giderken aradılar tesadüf oldu orda hepberaber mangal yaktık. yağmur başladı birden, yarım çadırımız vardı yanımızda güneşlik olarak kullandığımız hemen onu açtık içine girdik çadırın içinde yağmur altında çayımızı içtik, çok güzeldi.

bende çok merak ediyorum cinsiyetini, melis bu nub teorisi midiir nedir, 8.haftadaki ultrason görüntüsünden belli olur mu? eğer yarına kadar doğurmazsan yarın doktordan sonra eklerim buraya fotosunu bakarmısın?

çözdüm ama ona dediğimde daha çok küçüktü o yüzden yanlış çıksada çok idda edemem bişi:1:

öyle konulardan nefret nefret nefret ediyorum, bana göre böyle bir düşünce ve isteğin hiç bir açıklaması olamaz, koca,aile, gelenekler bile bahane değil:47:
her gördüğümde cinlerim tepeme çıkıyor
geçen günlerde öyle okurken biri yazmış, ben 10 yıldır Allaha bana bir yavru vermesi için dua ediyor bekliyorum siz burda cinsiyet için çabalara giriyorsunuz, yorumsuz yazmış

insanoğlu elindekilerin değerini bilemeyip nefsine yenilip bunları dert ediyorlar kendilerine ya, yetinmeyi hiç bilmeyeceğiz...

hop 2 :124:
olsun anasının kızı olur:23:

aynen bende senin gibi düşünüyorum hatta bizde bi terslik olduğunu bile düşünüyorum biz eşimle hep sağlıklı hayırlı bıcır bıcır bi kız istiyoduk ama insanlar erkek çacuğu güç kuvvet olarak görüyorlar hiiiç anlayamıyorum rabbim sağlıklı ve en hayırlısını versin herkese ama benim kv olacak olmam pek iyi olmadı:9::9::9:

öle bir topik olduğuna inanamıyorum

yazık ya insanlar bir cocuk için çabalarken bunlar birde seçiyor

valla ya delirmiş gibi erkek bebek için uğraşıyorlar hemde kariyer sahibi okumuş etmiş insanlar

günaydın kızlar. geçmiş anneler gününüz kutlu olsun hepinizin.
dün ben kahvaltı hazırlarken eşim ben fırından ekmek alayım dedi, gitti gelmedi, arıyorum açmıyor, bizim evin burda büyük bir cadde var fırın için o caddeden karşıya geçmesi gerekiyor aklıma bin tane şey geldi araba mı çarptı acaba diye nerdeyse ağlayacaktım o kadar kötü oldum ki, neyseki sonunda kapı çaldı, meğer bana anneler günü hediyesi almaya gitmiş, poloda büyük kenarlı bir şapka beğenmiştim gitmiş onu almış. çok sevindim. doktor söylemişti kocaman bir şapka al ve yaz boyu onsuz dışarı çıkma diye :)

sonra pikniğe gittik annemlerde ordaymış biz giderken aradılar tesadüf oldu orda hepberaber mangal yaktık. yağmur başladı birden, yarım çadırımız vardı yanımızda güneşlik olarak kullandığımız hemen onu açtık içine girdik çadırın içinde yağmur altında çayımızı içtik, çok güzeldi.

bende çok merak ediyorum cinsiyetini, melis bu nub teorisi midiir nedir, 8.haftadaki ultrason görüntüsünden belli olur mu? eğer yarına kadar doğurmazsan yarın doktordan sonra eklerim buraya fotosunu bakarmısın?

hoşgeldin kuzuuum

eşin çok güzel bi süpriz yapmış benim koca çok politiktir diyo ki erdem paşa ben olmadan asla hediye alıp kutlayamzsın annemin anneler günün baba! demiş miş :9:

sadece bi kaç güzel cümle kurdu ama olsun ilgisi alakası bile yeter

ne güzel keyif yapmışsınız bizde kocamla çarşamba pazarına pazar günü de pazar kuruluyo ya orayı gezdik :9:

8. hafta biraz erken canım 10-11 . hafta da daha net görünüyo demi melis?

bu arada olympos a mı gideceksin yarın kuzum benim de randevum var 9.30 şeker yüklemesi yapacaklar bakalım

bu arada aydasu nerelerde ya huu

özden o haftalarda yollamıştı ama sallamıştım ben o haftada netliği belli olmaz diyebilirim
nub teorisinde en doğruya yakın tahminler 13.haftada oluyor tatlım

özdenin minnoşu o haftada hiç poposunu bile dönmediğinden görülmedi birşey:1:

hatta bendede 12 haftada erkek 13 kız olmuştu 1 hafta bile farkediyor o haftalarda tam oluşma durumunda sanırım
doktorlarda tahmini görüşlerini 16 haftada söylerler kızında genital bölgesi ayırt edilebildiği için

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...enital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti-247.html

özden o haftalarda yollamıştı ama sallamıştım ben o haftada netliği belli olmaz diyebilirim
nub teorisinde en doğruya yakın tahminler 13.haftada oluyor tatlım

özdenin minnoşu o haftada hiç poposunu bile dönmediğinden görülmedi birşey:1:

hatta bendede 12 haftada erkek 13 kız olmuştu 1 hafta bile farkediyor o haftalarda tam oluşma durumunda sanırım
doktorlarda tahmini görüşlerini 16 haftada söylerler kızında genital bölgesi ayırt edilebildiği için

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...enital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti-247.html

benimki ikili testi bile 3 kerede yaptırdı çakılı kaldı olduğu yerde inat etti dönmedi sıpa beni cevirdiler artık

evet miracle olimpos hastanesine gidecez.

neyse yarın bi kalp atışını duyalımda onun heyecanı yeter şimdilik, sonra cinsiyet için bekleriz. bişeyler almak istiyorum ama cinsiyeti belli olmayınca alamıyorum. bi belli olsun hemen alışverişe çıkarız kesin.

neyse yarın bi kalp atışını duyalımda onun heyecanı yeter şimdilik, sonra cinsiyet için bekleriz. bişeyler almak istiyorum ama cinsiyeti belli olmayınca alamıyorum. bi belli olsun hemen alışverişe çıkarız kesin.

kalp atışı duymak için farklı bir cihaz var biz mesela kalp atışını ikili testte duyduk diğer ultrasonda gördük kalp atışını yanıp sönüyor kalbi

bize de mutlaka haber ver canım sonuçları..

ayy nasıl yağmur yağıyor burda kış geri geldi sanki

Back