- Emoji Skoru
- 303
- Puanlar
- 363
- Konu Sahibi landfloves
- #30.941
berra öğrenmeye acık ama eller ayakları oynadı hemen kuzum ya![]()
özden doğunca benim kızımada öğret bebeler sonra toplaşıp mezdeke grubu kurarlar
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke videoya çekseydim o görüntüleri. Birde ritim yapmıştın erkekleri koştur peşinden diyemiydi neydi o ya![]()
cok yavrum ya erkek demedi kızda demedi ama ben artık erkek olduğunu düşünüyorum nedense tabi bunda melisin etkisi büyük yok nub yok bilmem ne![]()
cok yavrum ya erkek demedi kızda demedi ama ben artık erkek olduğunu düşünüyorum nedense tabi bunda melisin etkisi büyük yok nub yok bilmem ne![]()
özdn şu an korktum
senin kız olursada öylemi yapcan
babası öyle erkekleri peşinden koştur moşturu duymasın![]()
melis nub teorisini baya çözdü bence doğrudur :)
ama topike prenses lazım artık yaaaaa
bi sürü böcek oldu
bu arada haftasonu bir derdim var topikinde erkek bebek için neler yapılır diye erkek çocuk için deliren anneler var hiç anlayamadım onları diyecektim gelin bizim topike
babası karışamaz istediğimi yaparım
bugün çok cesaretliyim
çözdüm ama ona dediğimde daha çok küçüktü o yüzden yanlış çıksada çok idda edemem bişi
öyle konulardan nefret nefret nefret ediyorum, bana göre böyle bir düşünce ve isteğin hiç bir açıklaması olamaz, koca,aile, gelenekler bile bahane değil
her gördüğümde cinlerim tepeme çıkıyor
geçen günlerde öyle okurken biri yazmış, ben 10 yıldır Allaha bana bir yavru vermesi için dua ediyor bekliyorum siz burda cinsiyet için çabalara giriyorsunuz, yorumsuz yazmış
insanoğlu elindekilerin değerini bilemeyip nefsine yenilip bunları dert ediyorlar kendilerine ya, yetinmeyi hiç bilmeyeceğiz...
hop 2 :124:
olsun anasının kızı olur
öle bir topik olduğuna inanamıyorum
yazık ya insanlar bir cocuk için çabalarken bunlar birde seçiyor
günaydın kızlar. geçmiş anneler gününüz kutlu olsun hepinizin.
dün ben kahvaltı hazırlarken eşim ben fırından ekmek alayım dedi, gitti gelmedi, arıyorum açmıyor, bizim evin burda büyük bir cadde var fırın için o caddeden karşıya geçmesi gerekiyor aklıma bin tane şey geldi araba mı çarptı acaba diye nerdeyse ağlayacaktım o kadar kötü oldum ki, neyseki sonunda kapı çaldı, meğer bana anneler günü hediyesi almaya gitmiş, poloda büyük kenarlı bir şapka beğenmiştim gitmiş onu almış. çok sevindim. doktor söylemişti kocaman bir şapka al ve yaz boyu onsuz dışarı çıkma diye :)
sonra pikniğe gittik annemlerde ordaymış biz giderken aradılar tesadüf oldu orda hepberaber mangal yaktık. yağmur başladı birden, yarım çadırımız vardı yanımızda güneşlik olarak kullandığımız hemen onu açtık içine girdik çadırın içinde yağmur altında çayımızı içtik, çok güzeldi.
bende çok merak ediyorum cinsiyetini, melis bu nub teorisi midiir nedir, 8.haftadaki ultrason görüntüsünden belli olur mu? eğer yarına kadar doğurmazsan yarın doktordan sonra eklerim buraya fotosunu bakarmısın?
bende çok merak ediyorum cinsiyetini, melis bu nub teorisi midiir nedir, 8.haftadaki ultrason görüntüsünden belli olur mu? eğer yarına kadar doğurmazsan yarın doktordan sonra eklerim buraya fotosunu bakarmısın?
özden o haftalarda yollamıştı ama sallamıştım ben o haftada netliği belli olmaz diyebilirim
nub teorisinde en doğruya yakın tahminler 13.haftada oluyor tatlım
özdenin minnoşu o haftada hiç poposunu bile dönmediğinden görülmedi birşey
hatta bendede 12 haftada erkek 13 kız olmuştu 1 hafta bile farkediyor o haftalarda tam oluşma durumunda sanırım
doktorlarda tahmini görüşlerini 16 haftada söylerler kızında genital bölgesi ayırt edilebildiği için
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...enital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti-247.html
benimki ikili testi bile 3 kerede yaptırdı çakılı kaldı olduğu yerde inat etti dönmedi sıpa beni cevirdiler artık
evet miracle olimpos hastanesine gidecez.
neyse yarın bi kalp atışını duyalımda onun heyecanı yeter şimdilik, sonra cinsiyet için bekleriz. bişeyler almak istiyorum ama cinsiyeti belli olmayınca alamıyorum. bi belli olsun hemen alışverişe çıkarız kesin.
evet miracle olimpos hastanesine gidecez.
neyse yarın bi kalp atışını duyalımda onun heyecanı yeter şimdilik, sonra cinsiyet için bekleriz. bişeyler almak istiyorum ama cinsiyeti belli olmayınca alamıyorum. bi belli olsun hemen alışverişe çıkarız kesin.
bize de mutlaka haber ver canım sonuçları..
ayy nasıl yağmur yağıyor burda kış geri geldi sanki