• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

nişan c.tesi olacağı için pazar sabah sabah çıkarız akşam geç olur maalesef bir de mesafe var bana yakın olsa belki akşam sonuna yetişlirdim ama imkansız:14:

günaydın eylül gelinleri eylül anaları eylül ana adayları :)

ben nedense bir sürü anneler günü tebriği aldım :49::49:

ilk anneler günüm proje anne olarak gayet başarılı idi

inşaat bitip bebek teslim edilince tam anne olacağım insallah

seneye inşallah minik kucağında olacak :49::49:

ayrıca elimdeki resimleri ekledim bakabilirsiniz..

Son düzenleme:
hanzade bebişim işallah ramazan bayramında geldiğimizdede seninle görüşürüz. canım. çok ters oldu bu nişan işi :50:

daphne batu gece 10 kez filan kalktı ve bu uykusuzlukla santralde çalışıyorum yaa konuşmaya halim yok zaten..

Kiyamam ya elif ama masallah sana hamileykende nasil kosturuyordun. Ben olsam bu tempoya dayanabilir miyim bilmiyorum.

mecbur canım insan alışıyo artık. bide mecburiyet olunca bi şekilde dayanıyosun Allah güç kuvvet veriyo. h.sonu nasıl geçti anlamadım.

hanzade bebişim işallah ramazan bayramında geldiğimizdede seninle görüşürüz. canım. çok ters oldu bu nişan işi :50:

işin kötü tarafı bayram tatilinde biz de köye gitmeyi düşünüyoruz ama bakalım kısmet tabii

Bende bebek tulumu siparişi vermiştim. Bu gün siparişlerim gelecek. Fotoğraflarını eklerim gelince. Bu arada kocam karatay diyeti kitaplarının üçüncüsünü almış. Sporu bırakmıştı yeniden başladı arkadaşlarıyla gidecek. Salı, perşembe, cumartesi güneleri gidecek. Bakalım hem karatayı hem sporu aynı anda yapabilecek mi :1: Artık evde işlenmiş hiç bir besin olmayacakmış, mikser kullanılmayacakmış. Bende süzme mercimeği unut o zaman, tülbentle süzmek için uğraşamam dedim :1:

Bugün banka sakin bende buradayım akşam kocam son bir karar ev bak dedi taşınıyoruz galiba

zahter istanbula doğru gel o zaman yakın oluruz

daphne tavuk dolman nasıl oldu misafirin geldi mi

bende geldimmmmm:32:

cumartesi ohh ahsenle berroşu gördünüz eminim süper geçmiştir şimdi baktım berroş ne büyümüş öyle maşallah ona tam bal:16:

bende dün yoğundum halamda babaannemin mevlütü vardı, kvalidemi alıp annemlere geçtik ordan halamlara tabi sırasıyla anneler gününüde kutladık:1:
dün kalabalıktı baya güzel güzel süslenmiştim herkes aman doğurma diye uğraşıp durdu hemde herşeyi ayağıma getirdiler ohh tosun gibi yedim valla:27:

sonrasında akşam annemlerle dükkana geçtik orda oturduk biraz keyif yaptık havada çok güzeldi son günlerimin tadını çıkarıyorum diye yayıldım öyle:1:

annemlere hediyelerini önceden alıp vermiştim ne olur ne olmaz diye, dünde çiçeklerini alıp verdik
ama sağolsun kocacım bana bi çiçek bile almadı zoraki bahçeden koparttırdım kutlattırdım olsun bunun babalar günüde var acısını çıkartırım sorun değil:27:

yarında hayırlısıyla doktora gidiyorum artık günümüz belli olur geri sayıma başlarım:52:

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaarrr

herkese çook güzel bir hafta olsun inş.

benim misafir haftam olacak gibi görünüyo gelmek isteyen bi sürü kişi var bu hafta alıp bitireyim artık diyorum malum sıcaklarla burda pek iş falan yapılmıyo

dün tüm gün benim oğlan hiç kıpırdamadı nasıl korktuk akşam oldu içerde zıplamaya başladı bütün gece de tekmeledi sıpa galiba benim oğlan gündüz uyuyup gece alemlere akıyor :9::emir_bebek:

ayy buluşmanız yine harika geçmiş kıskanıyorum valla sizi aynı topluluk benim doğuma çıkın gelin antalyaya tam tatil zamanı hem ziyaret hem tatil yapmış olursunuz..

pingumm hoşgeldinnn nasıl sağlığın keyfin ?

Back