• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves eşin seni korkutmuş ama ne güzel ilk anneler günü sürprizini de yapmış
valla eşin artık şaşırtıyor çok değişti beklenmeyecek hareketler

siz özden de buluşacaksınız di mi daphne ne güzel yeni evini de görmüş olacaksınız haftaya kadar cinsiyeti de öğrenir sanırım

çıkışta sorucam daphnecim. işallah verirler eşimde çok heves etti.
hanzadecim ya eşim evi bulamayabiliriz diyo kafede buluşun yine diyo ama daphnede ben kadıköyden alayı mseni diyo kocamla daha bunu konuşmadım bakalım inat etmezse işallah özdende buluşucaz inat ederse kafeye gelmek ahsen için zor olucak

speedy sorma inatçı benm oğlum laz inadı

ev çok kolay bulunur canım biz bile kız başımıza ilk defa gittiğimiz yerleri şak diye buluyoruz ama tabii erkekler ne düşünür bilinmez bşy diyemem o yüzden aslında ev daha rahat olur çocuklar olduğu için inşallah iikna edebilirsin rahat emzirirsin çocuğu da yayılır bi güzel

günaydın kızlar. geçmiş anneler gününüz kutlu olsun hepinizin.
dün ben kahvaltı hazırlarken eşim ben fırından ekmek alayım dedi, gitti gelmedi, arıyorum açmıyor, bizim evin burda büyük bir cadde var fırın için o caddeden karşıya geçmesi gerekiyor aklıma bin tane şey geldi araba mı çarptı acaba diye nerdeyse ağlayacaktım o kadar kötü oldum ki, neyseki sonunda kapı çaldı, meğer bana anneler günü hediyesi almaya gitmiş, poloda büyük kenarlı bir şapka beğenmiştim gitmiş onu almış. çok sevindim. doktor söylemişti kocaman bir şapka al ve yaz boyu onsuz dışarı çıkma diye :)

sonra pikniğe gittik annemlerde ordaymış biz giderken aradılar tesadüf oldu orda hepberaber mangal yaktık. yağmur başladı birden, yarım çadırımız vardı yanımızda güneşlik olarak kullandığımız hemen onu açtık içine girdik çadırın içinde yağmur altında çayımızı içtik, çok güzeldi.

:1: Maşallah size Allah bozmasın muhabbetinizi. Güzel ve heyecanlı bir gün olmuş :1:

siz özden de buluşacaksınız di mi daphne ne güzel yeni evini de görmüş olacaksınız haftaya kadar cinsiyeti de öğrenir sanırım

Artık elim reyonlara giderken kolaylık olur en azından benim için :1: Teyzesi yer onu :9:

butikbebede bebek ağlama analiz cihazı diye bişey var bebek neden ağlıyo gösteriyouş :) doğruluk payı varmıdır acep

landfloves eşin seni korkutmuş ama ne güzel ilk anneler günü sürprizini de yapmış
valla eşin artık şaşırtıyor çok değişti beklenmeyecek hareketler

evet gerçekten ilk zamanlarki odun halinden eser yok şimdi :1::1:

benim bu cumartesi sınavım var 70 almam lazım, çıkmış sorulardan testler yapıyorum ve durum çok kötü. hiç çalışmadım doğru düzgün, canım istemedi, halbuki iki haftadır bu sınava çalışmak için izin aldım evdeyim. kalacam gibi görünüyor içim sıkılıyor.

evet gerçekten ilk zamanlarki odun halinden eser yok şimdi :1::1:

benim bu cumartesi sınavım var 70 almam lazım, çıkmış sorulardan testler yapıyorum ve durum çok kötü. hiç çalışmadım doğru düzgün, canım istemedi, halbuki iki haftadır bu sınava çalışmak için izin aldım evdeyim. kalacam gibi görünüyor içim sıkılıyor.

Oyle dusunme sakin.guzel dusun guzel olsun. Benim aof sinavlarim hep oyle oluyor.

landfloves çalışmana gerek yok sen olduğun gibi de girsen geçersin bana öyle geliyo zeki arkadaşım benim

ay şu kıllı adamı görmekten fenalık geldi yaa kaldırsınlar şu reklamı
hamileler bakmayın da çocugunuz kıllı olmasın bari :9:

Yan dairede tadilat var basi sisti. Yasak midir kizlar bu. Yan dairedeki teyze imza toplamadilar bizden izin icin dedi ama. Sabahtan beri araliksiz matkap sesleri durmadi

Back