• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yan dairede tadilat var basi sisti. Yasak midir kizlar bu. Yan dairedeki teyze imza toplamadilar bizden izin icin dedi ama. Sabahtan beri araliksiz matkap sesleri durmadi

valla bizim orda da sürekli tadilatlar oluyo ama zin alan görmedim
ama yapılacak bi tadilat varsa mecbur sessiz olmaz
bildiğim kadarıyla belli saat aralığı var yani sabah çok erken ya da akşam çok geç olmadıktan sonra bşy olmaz

Anlaşıldı bu gün forumda tek takılacağım :1: Bari akşam ki menümü yazıyım sizlere

Reyhanlı yayla çorbası,
Fırında patates yemeği
Bulgur pilavı
Cacık

Bunlar karatay diyetine uyar mı ki acaba :1:

valla bizim orda da sürekli tadilatlar oluyo ama zin alan görmedim
ama yapılacak bi tadilat varsa mecbur sessiz olmaz
bildiğim kadarıyla belli saat aralığı var yani sabah çok erken ya da akşam çok geç olmadıktan sonra bşy olmaz

Yandık o zaman. İlaç aldım bana mısın demedi bu baş ağrısı. Dayanılacak gibi değil...

benim menü yok kocam geç geleceği için yapmayı düşünmüyorum ama annem dün ankaraya gitti eğer babamların yemeği yoksa onlar için yapabilirim
senin menü güzelmiş daphne

benim menü yok kocam geç geleceği için yapmayı düşünmüyorum ama annem dün ankaraya gitti eğer babamların yemeği yoksa onlar için yapabilirim
senin menü güzelmiş daphne
Şimdi bakıyorumda topiği baya boşlamış hanzade. Kimsecikler yazmıyor. Whatsapp ta takılmaktan burası ıssızlaşmış.

benim de dün geceden beri sol kolum boynumdan aşağı ağrıyo gece voltarenle masaj yaptı eşim sonra büyük banyo havlusunu katladık ütüyle iyice ısıttık sol tarafıma sardı sıcaktan piştim ama ufacık bi etkisi bile olmadı sabah ağrı kesici aldım olmadı kas gevşetici aldım sıcak jel kaynatıp koyuyorum burda da ama hala ağrıyo anlamadım hiç mi kesilmez yarına kadar geçmezse doktora gidicem

kazenin nazarına geldik ama bugün orası da çok haraketli değil

ben de iyiyim işte ne olsun
benim makarnayla pek aram yoktu ayda yılda bir yaparım

Açılışı yapıyorum, hayırlı uğurlu olsun :13::13::13::13:

TOPİĞİMİZİN BEBİŞLERİ

1. AHSEN 26.12.2012 :emir_bebek: DOĞDU:nazar:

2. PİNGU 27.12.2012 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

3. JELO 16.01.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

4. SOFİŞ 29.01.2013:emir_bebek: DOĞDU :nazar:

5. CAPON 24.03.2013:emir_bebek: DOĞDU :nazar:

6. MELİS 04.06.2013:nazar: Doğdu doğacak :10:

7. AYDASU 06.07.2013:nazar: