• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

melis dün sizin dükkanda mıydınız tatlım torıumdaydık eşim dediki gidelim mi yok dedim melis doğursun o da geldiği bi gün gideriz dedim bilseydim arardım seni tühh

miracle sıcaklar iyice bastırmadan ve sen daha fazla ağırlaşmadan misafirlerini aradan çıkar o zaman canım

miracle sıcaklar iyice bastırmadan ve sen daha fazla ağırlaşmadan misafirlerini aradan çıkar o zaman canım

aynen öyle yapıcam hanzade 4-5 güne biter heralde

birde benim misafirler kaprisli ben falancayla gelmem onu başka bi gün al diye istek yapıyolar:9:

normalde 1-2 güne sığar hepsi :9:

melis dün sizin dükkanda mıydınız tatlım torıumdaydık eşim dediki gidelim mi yok dedim melis doğursun o da geldiği bi gün gideriz dedim bilseydim arardım seni tühh

ayh keşke arasaydınız:5:
bizde annemlerle oturduk boştu dükkan snra gittiler,hava güzel diye eşim ben kaynım kaldık
bende doğru düzgün gitmem bile dün oturcağım tuttu gelseydiniz tam olurmuştu

her zaman bekleriz, inşallah şu doğumu atlatıyım bi akşam toplaşalım

miracle sağlımız iyi çok şükür. oğluşum büyümekte. öğleden sonra size foto atarım facebooku olmayanlar için. watsup ta teyzeler videolarını bile izliyolar :)
gece çok uykusuz kalıyorum 4.5 aylık ama hala uyku düzeni yok.

miracle cım yorma kendini dicem ama öylede olmuyor bari alda aradan çıksın hepsi görevini yapmış olursun

bu arada hanımlar şu anda dank etti ben totomun keyfine doğum 24 ü olsun diyip duruyorum ya benim kızın haftaları fazla çıktığı için beklenen doğum tarihi hep bu zamanlarda çıkardı
şu anda hatırladım bunu:53:
yani her an birşeyler yaşayabilirim bohçasını alıp yola çıkabilir:10:
yarına dursunda panik yaptırmasın beni:18:
heycan yaptım:52:

miracle sağlımız iyi çok şükür. oğluşum büyümekte. öğleden sonra size foto atarım facebooku olmayanlar için. watsup ta teyzeler videolarını bile izliyolar :)
gece çok uykusuz kalıyorum 4.5 aylık ama hala uyku düzeni yok.

maşallah canım hep iyi haberlerini alalım inş.

evet çok seviniriz paşayı bi görelim.

benim sıpa şimdiden gece uyutmamak için uğraşıyo içerden içerden :emir_bebek::10:

inş kısa zamanda düzene girer canım bebekten bebeğe değişiyormuş düzen.batu bey biran önce uzun uzun uykular uyumaya karar verir inş.

daphne tavuk dolman nasıl oldu misafirin geldi mi

Geldiler canım, her zamanki gibi şahaneydi hatta masanın fotosunu çektim atarım sana. Kız tarifini istedi. Senin bana verdiğin tarif vardı. Üzerindede hanzade tavuğu yazıyor. Kızda hanzade tavuğu sanmış tavuk dolmanın ismini ne güldüm akşam :1:

batu bey kıpır kıpır uykusunda kucak istiyo sürekli. bu gece en az 10 kez kalkmışımdır. ama bal oldu yaa çok tatlı oğluşum.

melisa sen yakında doğurursun gibime geliyor

ama şimdi takvime bakınca daha aylar var ama ne kadar az kamış diyebiliyorum

melisa sen yakında doğurursun gibime geliyor

ama şimdi takvime bakınca daha aylar var ama ne kadar az kamış diyebiliyorum

öyle deme hazır değilim doğuramam :36:
keyfimi beklemesi lazım:9:

özden diğer hamişlerede dediğim gibi 18-20 den sonrası öyle çabuk geçicekki anlamayacaksın bile
bi bakmışssın az kalmış nasıl geçti zaman diyeceksin
senin kontrol ne zaman?
cinsiyetini ne zaman öğrenicez fındığın:emir_bebek:

Geldiler canım, her zamanki gibi şahaneydi hatta masanın fotosunu çektim atarım sana. Kız tarifini istedi. Senin bana verdiğin tarif vardı. Üzerindede hanzade tavuğu yazıyor. Kızda hanzade tavuğu sanmış tavuk dolmanın ismini ne güldüm akşam :1:

ben de ne güldüm şimdi hanzade tavuğu hee güzelmiş :60:

miracle cım yorma kendini dicem ama öylede olmuyor bari alda aradan çıksın hepsi görevini yapmış olursun

bu arada hanımlar şu anda dank etti ben totomun keyfine doğum 24 ü olsun diyip duruyorum ya benim kızın haftaları fazla çıktığı için beklenen doğum tarihi hep bu zamanlarda çıkardı
şu anda hatırladım bunu:53:
yani her an birşeyler yaşayabilirim bohçasını alıp yola çıkabilir:10:
yarına dursunda panik yaptırmasın beni:18:
heycan yaptım:52:

evet canım şimdi ayarladım gibi çarşamba perşembe cuma ve cmt günlerine gelecek olanları bölersem sıkıntı olmayacak gibi ...

ay ya melis nasıl heyecanlı günler ben bile şimdi düşündükçe heyecanlanıyorum en hayırlı ve sağlıklı zamanda bohçasını alsın gelsin prenses inş.

panik yapma canım herşeyin hazır sen herşeyin bilincindesin sadece cennet kokuluna kavuşmak kaldı önünde

bu arada doğuma giderken mutlaka haber ver bize doğumda kolaylığa vesile olacak şeyleri okuyalım sizin için

öyle deme hazır değilim doğuramam :36:
keyfimi beklemesi lazım:9:

özden diğer hamişlerede dediğim gibi 18-20 den sonrası öyle çabuk geçicekki anlamayacaksın bile
bi bakmışssın az kalmış nasıl geçti zaman diyeceksin
senin kontrol ne zaman?
cinsiyetini ne zaman öğrenicez fındığın:emir_bebek:

cumartesi öğrenicez canım erkek ama işte tam emin olacağız:37:

ben de ne güldüm şimdi hanzade tavuğu hee güzelmiş :60:

:1: Durumu açıkladım sonra baya şaşırdı. Dedim bizde böyle nickli işte. Arada biz bile ismimiz yerine nicklerimizle hitap ediyoruz :1:

O bebe kızsa ben sana o zaman soracağım. Erkek erkek diye çocuğun psikolojisini bozdun. :27:

Melis doğurmadın mı kız sen hala :1: Miracle hoşgeldin. Berracık bal vallahi doyamadık hiç.

ahahha son zamanlarda herkes bana bunu diyor, içimde tutuyorum kızımı yasakladım çıkamaz :27:

evet canım şimdi ayarladım gibi çarşamba perşembe cuma ve cmt günlerine gelecek olanları bölersem sıkıntı olmayacak gibi ...

ay ya melis nasıl heyecanlı günler ben bile şimdi düşündükçe heyecanlanıyorum en hayırlı ve sağlıklı zamanda bohçasını alsın gelsin prenses inş.

panik yapma canım herşeyin hazır sen herşeyin bilincindesin sadece cennet kokuluna kavuşmak kaldı önünde

bu arada doğuma giderken mutlaka haber ver bize doğumda kolaylığa vesile olacak şeyleri okuyalım sizin için

iyi bakalım atlatta onları sonra yaz moduna geçersin oğluşunla

aminn aminn
yarın doktorla pazarlık yaparım sanırım şu gün olsun bugün olmasın
herkes kendine göre bana tarih söylüyor birde:9:

ben sanırım doğuma girerken whatsupa yazarım, ilk fotoları atarım ama tabi telefnuma kavuşursam

bencede erkek:9:
ama iyi sende alışmışsın bak :37:

ahahha son zamanlarda herkes bana bunu diyor, içimde tutuyorum kızımı yasakladım çıkamaz :27:

iyi bakalım atlatta onları sonra yaz moduna geçersin oğluşunla

aminn aminn
yarın doktorla pazarlık yaparım sanırım şu gün olsun bugün olmasın
herkes kendine göre bana tarih söylüyor birde:9:

ben sanırım doğuma girerken whatsupa yazarım, ilk fotoları atarım ama tabi telefnuma kavuşursam

bencede erkek:9:
ama iyi sende alışmışsın bak :37:

öyle yapıcaz canım inş.

o zaman whatsapp kullanan hatunlar hemen bize haber verirler

aaa erkek gibi mi dedi doktor özdn ? hiç söylemiyon hee

Back