• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

aaa landfloves doktorunu dinleyip kocana soydursaydın

ahh sorma bilemedim dün aklıma gelmediki, şimdide işte olunca mecbur soydum işte :)) gerçi benim kocam beceremezdi, bıçak bile tutamıyor enginar mı soyacak. neyse ben yaptım yemeğimi pişti enginarlarım.. ama yanına ne yapılır yahu bilemedim.. tek başına olmaz o şimdi az geldi benim gözüme.. dolma olduğu için pilavda yapılmaz, çorba mı yapsam bilemedim.

herkesciklerde gitmiş kaç saattir yoktum, geldim topic aynı yerinde duruyor. laaa whats appçılaaaaar gelin burayaaaaa :15:

günaydın kızlar, sabah sabah inönü stadı yıkılacak diye ağladım ben :43:

fox tv'de inönüden program var, #elvedainönü diye gelen tweetleri okuyor, hayranım bu beşiktaşlıların takım aşklarına, çok üzüldüm.

günaydın kızlar, sabah sabah inönü stadı yıkılacak diye ağladım ben :43:

fox tv'de inönüden program var, #elvedainönü diye gelen tweetleri okuyor, hayranım bu beşiktaşlıların takım aşklarına, çok üzüldüm.

günaydın canım;
hamilelik belirtileri başlamış sende :34:

ayyyy evet benim yerimede öpün koklayın, ama çok mıncırmayın acıtmayın kuzunun canını.. ayy gelebilmeyi ne kadar çok isterdim yaaa :30:

neyse kızlar bol bol foto çekin, bide bu buluşma bu zamana kadarki en kalabalık buluşmanız olacak sanırım. yarın baya giden var ahsene ne güzel..

ya kızlar jelo nerelerde whats app'tan falan görüşüyormusunuz napıyormuş yavrusu nasılmış neden hiç gelmiyor..

birde sniperelitde yok uzun zmandır gelmiyor ondan haberiniz var mı?

zvy'ı görüyorum aşağıda okuyor ama oda yazmıyor, heeeey zvy duy sesimi bi selam ver arada.

Evet zyv artık yazmıyo bazen okuduğunu görüyorum
dün bi ara açtım 1-2 dk. Sniperelit onlıne görünüyodu ama bşy yazmamış sanırım akşamları okuyo gündüz hala kursu devam ediyo olabilir
jeloo whatsapp a da pek gelmiyodu geçenlerde 1-2 defa geldi o da kısa süreli işbaşı yapmış ama uzun süre ara verdiği için sanirim işleri yoğunmuş kk ya giremiyomuş biz de görüşemiyoruz yani sadece iyi olduklarının haberini biliyoruz

Son düzenleme:
Göz kapaklarımda filler oturuyor. Kızlar ben halılarımı yıkamaya vereceğim. Acaba diyorum anneminki gibi yazlık kilimler alıp mı sersem gerçi bu seferde diğer halıları koyacak yer ayarlamam lazım.

Göz kapaklarımda filler oturuyor. Kızlar ben halılarımı yıkamaya vereceğim. Acaba diyorum anneminki gibi yazlık kilimler alıp mı sersem gerçi bu seferde diğer halıları koyacak yer ayarlamam lazım.

ben de alıcam o kilimlerden yazın kullanmak için at makinaya yıkansın senin evin büyük koyacak bi yer bulursun
eltim almış geçen gün 60 liraya tam benim koltukların renginde çok beğendim halı gibi duruyo gayet şık ben zaten annemin yolluklarına el koymuştum geçen yaz geri almıyo mutfak ve aralara seriyorum onları altı kaymayan shaggylerden makinada yıkanıyo onlar da

ben de alıcam o kilimlerden yazın kullanmak için at makinaya yıkansın senin evin büyük koyacak bi yer bulursun
eltim almış geçen gün 60 liraya tam benim koltukların renginde çok beğendim halı gibi duruyo gayet şık ben zaten annemin yolluklarına el koymuştum geçen yaz geri almıyo mutfak ve aralara seriyorum onları altı kaymayan shaggylerden makinada yıkanıyo onlar da

Yazın tüm camlar açık oluyor daha çabuk kirleniyor. Kilimlerin yıkamasıda kurutmasıda çok kolay.

Yazın tüm camlar açık oluyor daha çabuk kirleniyor. Kilimlerin yıkamasıda kurutmasıda çok kolay.

aynen her yer toz içinde kalıyo düşün halı olmadığı zaman yerleri hergün silmek gerekiyo kirleniyo halı da aynı şekilde nasıl kirleniyo herşeyi göremiyoruz

Ben kilimleri pek sevmiyorm ya kayıp duruyo yerleri çıplak görmekte hoşuma gitmez kirlenince en iyisi halıcıya vermek :ssz:

ben geldiim
bugün doktora gitmedim hem daha iyiyim hemde kocama acıdım git gel yorgunluktan ölüyor ztn
yaydık popoyu oturuyoruz yine

sabah uyandığımda gözümü keşke ahsene gidebilsem le açtım, kıyfetlerime bile baktım ama boş ümit
akşam eşime yalakanarak yine şansımı denicem
çok pis bi tarafım şişcek yoksa:1:

Back