- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #30.821
aaa landfloves doktorunu dinleyip kocana soydursaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa landfloves doktorunu dinleyip kocana soydursaydın
günaydın kızlar, sabah sabah inönü stadı yıkılacak diye ağladım ben
fox tv'de inönüden program var, #elvedainönü diye gelen tweetleri okuyor, hayranım bu beşiktaşlıların takım aşklarına, çok üzüldüm.
Günaydın hatunlar, yarın berraya gidiyoruz biz![]()
O bal yankları benm içinde sıkın sıkın öpünn![]()
ayyyy evet benim yerimede öpün koklayın, ama çok mıncırmayın acıtmayın kuzunun canını.. ayy gelebilmeyi ne kadar çok isterdim yaaa![]()
Göz kapaklarımda filler oturuyor. Kızlar ben halılarımı yıkamaya vereceğim. Acaba diyorum anneminki gibi yazlık kilimler alıp mı sersem gerçi bu seferde diğer halıları koyacak yer ayarlamam lazım.
ben de alıcam o kilimlerden yazın kullanmak için at makinaya yıkansın senin evin büyük koyacak bi yer bulursun
eltim almış geçen gün 60 liraya tam benim koltukların renginde çok beğendim halı gibi duruyo gayet şık ben zaten annemin yolluklarına el koymuştum geçen yaz geri almıyo mutfak ve aralara seriyorum onları altı kaymayan shaggylerden makinada yıkanıyo onlar da
Yazın tüm camlar açık oluyor daha çabuk kirleniyor. Kilimlerin yıkamasıda kurutmasıda çok kolay.