- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #30.861
normalde 1 de çıkıyorum ama belli olmaz 12 de çıkarsam saat 1 olmadan da orda olabilirim sabah duruma göre araşırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Similla saclarım hafif dalgalandıAma orjinal hali çok dalgalıydı.
Sonra bugün gene gittim 1 kere daha yaptılar 2-3 gün sonra tekrar yıkayacağım. Bu sefer dalgalanacağını zannetmiyorum iki kez yedi yanii..
İnşallah duştan sonra daha insancıl bir saçla karsılasırım tek dileğim buGerçi 1. seferden sonra da epey iyiydi
çitlenbikçim biz sniperelitle sana gelicez inş haftaya ctesi müsaitmisin ?
kızlar shadowshow hamileymiş bize yazmıyo uzun zamandır pek girmiyodu siteye
puufff çok yoğun bugün bitsede gitsek akşam bebek sevmeye gideceğim yarında berrayı yiyeceğiz
kaçta buluşucaz kızlar bir saat söyleyin bir uctan geleceğiz
ben direk esenlere gelebilirim öle bir imkanım var bir saat diyin de esenlerde buluşalım
lanflovers miden bulanmıyor mu canım abuk sabuk seyler istemiyormu benim gibi hurma diye dört dönmüyormusun hoş benim canım sabun bile istemişti nasıl hamileysem![]()
smillacım bizim daha elektrik suyumuz bağlanmadı şantiyeden kullandığımızdan gün içinde elektrik kesilip duruyor hem içindekiler bozulmasın hemde buzdolabı bozulmasın diye buzdolabını açtırmıyor eşim evde yemek yapamıyorum elektrikli eşyalardan sadece televizyonu açıp kapatıyoruz bikez çamaşır makinesini açtım çalışırken 3 kez elk.gitti geldi makine açıldı kapandı kafayı yedi bidaha açmadık :26:henüz göçebe gibi yaşayıp duruyoruz anneme yada kv.ye gidip yiyoruz size güzel mamalar yapmak isterim ama ev daha o konuma gelmediönümüzdeki 2 hafta içinde oturma raporu alıncakmış mütahit öyle diyor elk.suyu ozaman üstümüze alıcaz.3 bloklu sitede 3 daire dolu henüz.herşey bi tamamlansın ozaman gelin olur mu? sizi çok güzel bir şekilde ağırlamak isterim
günaydın buaradaa :)
Ben hala yoldayım uyumusum onları bilmem ama simila ben sana bi çat kapı yapabilirim :)