• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

normalde 1 de çıkıyorum ama belli olmaz 12 de çıkarsam saat 1 olmadan da orda olabilirim sabah duruma göre araşırız

siz uzaktan geleceksiniz aranızda kararlaştırın 1 gibi esenlerde olun bence ben de erken çıkmaya çalışırım bana hbr verirsiniz

Hediye isinide hallettim..anneme kupe ve tunik aldim..o bana bu yil maddi degeri yuksek cok fazla sey verdi.anacim benim.bu hediye devede kulak..ins imkanimiz.daha ii olur daha iilerini alirim..

Kv yede eltimle ortak essenso nun 4 lu seramik setini aldik..

O bana.bisey almaz ama olsun ana hakki

Similla saclarım hafif dalgalandı :( Ama orjinal hali çok dalgalıydı.
Sonra bugün gene gittim 1 kere daha yaptılar 2-3 gün sonra tekrar yıkayacağım. Bu sefer dalgalanacağını zannetmiyorum iki kez yedi yanii..

İnşallah duştan sonra daha insancıl bir saçla karsılasırım tek dileğim bu :ssz: Gerçi 1. seferden sonra da epey iyiydi :52:

Similla saclarım hafif dalgalandı :( Ama orjinal hali çok dalgalıydı.
Sonra bugün gene gittim 1 kere daha yaptılar 2-3 gün sonra tekrar yıkayacağım. Bu sefer dalgalanacağını zannetmiyorum iki kez yedi yanii..

İnşallah duştan sonra daha insancıl bir saçla karsılasırım tek dileğim bu :ssz: Gerçi 1. seferden sonra da epey iyiydi :52:

En son halini bizede goster

Günaydın uyku tutmadı beni dus aldım kendime geldim son iğnemi vurulup yola çıkarım ben önce otogara geçeceğim ordan artık sizi bulurum umarım

çitlenbikçim biz sniperelitle sana gelicez inş haftaya ctesi müsaitmisin ?

smillacım bizim daha elektrik suyumuz bağlanmadı şantiyeden kullandığımızdan gün içinde elektrik kesilip duruyor hem içindekiler bozulmasın hemde buzdolabı bozulmasın diye buzdolabını açtırmıyor eşim evde yemek yapamıyorum elektrikli eşyalardan sadece televizyonu açıp kapatıyoruz bikez çamaşır makinesini açtım çalışırken 3 kez elk.gitti geldi makine açıldı kapandı kafayı yedi bidaha açmadık :26:henüz göçebe gibi yaşayıp duruyoruz anneme yada kv.ye gidip yiyoruz size güzel mamalar yapmak isterim ama ev daha o konuma gelmedi :5: önümüzdeki 2 hafta içinde oturma raporu alıncakmış mütahit öyle diyor elk.suyu ozaman üstümüze alıcaz.3 bloklu sitede 3 daire dolu henüz.herşey bi tamamlansın ozaman gelin olur mu? sizi çok güzel bir şekilde ağırlamak isterim :34:

günaydın buaradaa :)

Son düzenleme:
günaydın kızlaaar, siz şimdi bugün ahsene gidiyonuz demiiii :43:

kızlar shadowshow hamileymiş bize yazmıyo uzun zamandır pek girmiyodu siteye

aaaaaaaaa onun tayini çıkacaktı çıkmışmıydı acaba? niye gelmiyorki, yeni evli gibi olacaz eşyalar alcaz falan diyodu tayini çıkınca. sen nerden biliyon hamile olduğunu? kkya giriyomu demekkii

puufff çok yoğun bugün bitsede gitsek akşam bebek sevmeye gideceğim yarında berrayı yiyeceğiz

kaçta buluşucaz kızlar bir saat söyleyin bir uctan geleceğiz

ben direk esenlere gelebilirim öle bir imkanım var bir saat diyin de esenlerde buluşalım

lanflovers miden bulanmıyor mu canım abuk sabuk seyler istemiyormu benim gibi hurma diye dört dönmüyormusun hoş benim canım sabun bile istemişti nasıl hamileysem :27:

valla daha canım hiç birşey istemedi, mide bulantım vs'de yok. acaba hamile değilmiyim diye düşünmeye başladım. perşembe gidecektik kalp atışını duymak için ama dayanamadım en erken salıya buldum salıya aldım randevuyu.

evet landfloves tayini çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam bize yazmıştı sanki öyle bşy
burda hamilelerin oldugu bi bölüme yazmış canım ordan gördüm

Doktora biraz geç kaldım almıyo beni şimdi bekliyorum çok beklersem girmem bu ne trip kendisi beni randevu zamanı bekletiyo ama sinir oldum

smillacım bizim daha elektrik suyumuz bağlanmadı şantiyeden kullandığımızdan gün içinde elektrik kesilip duruyor hem içindekiler bozulmasın hemde buzdolabı bozulmasın diye buzdolabını açtırmıyor eşim evde yemek yapamıyorum elektrikli eşyalardan sadece televizyonu açıp kapatıyoruz bikez çamaşır makinesini açtım çalışırken 3 kez elk.gitti geldi makine açıldı kapandı kafayı yedi bidaha açmadık :26:henüz göçebe gibi yaşayıp duruyoruz anneme yada kv.ye gidip yiyoruz size güzel mamalar yapmak isterim ama ev daha o konuma gelmedi :5: önümüzdeki 2 hafta içinde oturma raporu alıncakmış mütahit öyle diyor elk.suyu ozaman üstümüze alıcaz.3 bloklu sitede 3 daire dolu henüz.herşey bi tamamlansın ozaman gelin olur mu? sizi çok güzel bir şekilde ağırlamak isterim :34:

günaydın buaradaa :)

ozaman bana gelin..bizde elektrik su var doğalgaz bile var :52::52:

Back