• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

benimkininde video kaydı var ama yapacakları sey getirip bebeği mememize dayamak bence :27:

evet bu iyi fikir birde video kaydı almalıyım :) ama yapar benimki ben eminim.

terem sıkma canını bırak yapabileceği kadar yapsın kötü olursa bir kaç kat daha geçersiniz üzerinden düzelir. benimkide hiç sevmez tamir bakım işlerini, zaten beceremezde ama ben çok severim, yapı marketlerin hırdavat bölümlerine falan bayılırım. bende balkonumun tavanına çiçeklik istiyordum marangozdan tahtalarını falan aldım geldim çakmıştım ama şeklini değiştirecez dün eşime söyledim kırk saatte yapamadı izlerken sıkıldım aldım elinden ben yaptım yine.

ÖZDN ay ne güzel yazdın o topike sinirlerim tepeme çıktı da kadıncağızı hamile hamile üzmeyeyim dedim neyin kafası bu adamdaki acaba ?

saolun kızlar ama dün resmen buhran geçirdim.miracle belki anlar daha bulaşmaz demişsin ya ne dese beğnirsin süper oldu ya öğrendim artık hep ben yaparım dedi..:1:

ÖZDN ay ne güzel yazdın o topike sinirlerim tepeme çıktı da kadıncağızı hamile hamile üzmeyeyim dedim neyin kafası bu adamdaki acaba ?

ah yavrucum kocalarımızın kıymetini bilelim ne tuaf bir adammış kadıncağıza yazık ama o adam çekilmez ki allah yardımcısı olsun ne diyim

Son düzenleme:
smmm burdaydı giremedim geçici vergiyi yaptık

terem kolay gelsin sana işin zor

bebek bakma olayına gelince eşim beni yormaz bu konuda çok iyi bakar sen uyu der eminim rahat olacağımı düşünüyorum hatta ben evdeyken kendi işe bile gitse uyumadan gider gündüz yorulurum diye o konuda şanslı hissediyorum kendimi
tabi ortada henüz bşy yok ama insan kendini belli ediyo

o konuyu ben de okumuştum sabah özdn kadının işi çok zor valla görücü usulu evlenmişler bi de keşke birbirlerini tanımak için zaman verselermiş hemen çocuk yapmasaymış hemen yazık kadına da çocuğa ben bebek doğduktan sonra değişeceğini sanmıyorum maalesef öyle babalarda var neler görüyoruz tv.lerde
geçenlerde bi adam çocuğunu döverek öldürmüş nasıl bi zihniyet

gerçekten kocalarımızın kıymetini bilmeliyiz valla her gece yataktan kalkar suyumu ayağıma getirir hiç üşenmez

saolun kızlar ama dün resmen buhran geçirdim.miracle belki anlar daha bulaşmaz demişsin ya ne dese beğnirsin süper oldu ya öğrendim artık hep ben yaparım dedi..:1:

:9::9::9:

ayy çok güldüm teremm ya sen en iyisi durumu kabullenmeye çalış boya badana işleri kocana ait gibi görünüyo bundan sonra

ah yavrucum kocalarımızın kıymetini bilelim ne tuaf bir adammış kadıncağıza yazık ama o adam çekilmez ki allah yardımcısı olsun ne diyim

aynen kuzum ya benim adam da istanbulda gelsin tebrik koyacağım ona :23:

ömür mü geçer arkadaş aynen alllah yardımcısı olsun

çok sinirliyim çok pis küfür edesim var bizim belediyeye

zart zurt elektrkler gidiyor, yine gitti okuyorum yazılanları yazıcam tam bakıyorum bu sefer pc sarj azaldı diyor:41:

özden bak hamilelik günlüğünde ne yazıyor artık sola yatmaya başlalısın

sizin kocalara kocaman maşallah :nazar:
bizimkine arada diyorum gece bakarsın edersin hiiiç bana güvenme diyor :1:
aa ama durun hakkını yemiyim geçen gün beşiği yatağın kenarına nasıl koyarız en yakın nasıl olur diye hesaplar yapıyordu oda bana yakın olsun hemen viyakladığında çok çabuk nasıl ulaşabilirim diye:1:

teremcim sıkma canını benim kocamda öyledir elinden birşey gelmez bebek odasının rafını bile babam geldi yaptı 1 aydır avizesi takılcak salonda köşede duruyor öylece

miracle,landfloves bebiş odası tam olsun hemencik foto koyucam, inşallah kızlar ben doğuruyorummm demessem tabi :1:

[video=youtube;7ZGqflfxbo4]http://www.youtube.com/watch?v=7ZGqflfxbo4[/video]

ahahha bayıldım :9::9::9:

benim kızımda babasına böyle gider yapsın sonra gelsin anasına şikayet etsin :27:
bide alttan alttan bak ben gayet iyiyim takmıyorum seni diyede oynamıyormu:9:

benim kızımda babasına böyle gider yapsın sonra gelsin anasına şikayet etsin :27:

neyse hamileyim diye şu cocuğa yorum yapamıyorum ama tüylerim diken diken oldu izleyince:47:

neyse hamileyim diye şu cocuğa yorum yapamıyorum ama tüylerim diken diken oldu izleyince:47:

niye be noldu??

şeymi düşündün acaba
benim çocuğum böyle olsa bağırsa şımarsa fln

o açıdan bakmadım ben komik huysuz bi velet olarak gördüm :1:

birde şey vardır büyük konuşma dimi :1: o yüzden bende gülerek aaa şuna bak diye izliyorum yoksa mazallah :1:

Son düzenleme:
sen Zaten kocanı pvc ile kaplat adamın maşşallahı var

ayy özdn güldürdün beni yine :9:
gerçekten bu konularda çok memnunum ama bazı konularda rahat acil görmüyosa kendisi sonra yaparız tmm ecele etme filan diyo ben de tezcanlıyım hemen olacak tabi başının etini yiyorum 10 kere söylerim yine benim dediğim olur yani çingenelik var biraz ruhumda ama iyi yapıyorum balık baştan kokarmış nasıl alıştırırsan öyle gider çok yüz vermiyorum o de ngeyi iyi ayarladığımı düşünüyorum

ay bayıldım ben buna yaaaaaaa

tamam tamam sakin ol baba deyişini yerim yaa

niye be noldu??

şeymi düşündün acaba
benim çocuğum böyle olsa bağırsa şımarsa fln

o açıdan bakmadım ben komik huysuz bi velet olarak gördüm :1:

birde şey vardır büyük konuşma dimi :1: o yüzden bende gülerek aaa şuna bak diye izliyorum yoksa mazallah :1:

neyse yine yorum yapmıyım :27:
ama ben büyüklerin el hareketi ile konuşan cocukları sevmem bu cocuk bariz annesini örnek almış yaş küçük ama annesinin babasıyla konuştuğu gibi konuşuyor :1:

bende bu videoyu facede görmüştüm bikaç kişi paylaşmış çok merak etmiştim ama açılmamıştı video. sağol melis burda eklediğin açıldı izledim şimdi :) baya büyük adam tavırları var çok bilmiş :) ama çokda tatlı

kızlar akşama enginar yapacam, soyulmamış almıştım dolmasını yapmak için, yarım saat uğraştım iki enginarı soymak için, yoruldum bıraktım limonlu suda geldim ben bu kadar sürede iki çeşit yemek yapardım. ellerimede hep dikenleri battı zaten. bidaha da yapmam.

Back