• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

melis kocana çookkkk rica et seni bıraksın sonra da gelip alır ha evde oturmuşsun ha orda hem orası hastaneye yakın kontrole de gidebilirsin

melis kocana çookkkk rica et seni bıraksın sonra da gelip alır ha evde oturmuşsun ha orda hem orası hastaneye yakın kontrole de gidebilirsin

biraz önce aradım ağzını aramak için nabıon ne edion diye
yarın işin varmı, napıcaksın, planlar yapmayı düşünüyorum dedim
kaynımın yarına sınavı varmış bana kalıcak dükkan dedi
ben yine akşama kadar bir kaç kere taciz eder dururum:1:

ümitsizim ama belki boş atar dolu tutarım fayda faydadır:ssz:

Sabahtan beri ağlayacağım sinirden bugün kadın öyle bir iğne yaptı ki 4 saati geçti hala oturamıyorum yarın o yok nasıl gider bilmem

bebişinin hareketlerini iyi takip ette ozaman madem gitmedin..e şimdi ne zaman gitcen

karnım pıtır pıtır içerde bir işler peşinde yine:1:
şimdi aradım randevu için pazrtsi akşama varmış, doktorumda akşama kalma demişti, bende salı sabahına aldım
artık o günde kesin doğum tarihi konuşuruz

Sabahtan beri ağlayacağım sinirden bugün kadın öyle bir iğne yaptı ki 4 saati geçti hala oturamıyorum yarın o yok nasıl gider bilmem

zahter çok geçmiş olsun canım yaaa, acaba iğneyi sert yaptığı için mi ağrıyor yoksa iğnenin kendi mi yakıyor. ben hasta olduğumda iğne yaptırmıştım resmen belden aşağım felç gibi olmuştu bikaç ağrı kesiciyi karıştırmıştı ve çok yakmıştı, baştada uyarmışlardı çok yakacak haberin olsun diye.. seninkide geçer inşallah.

kızlar shadowshow hamileymiş bize yazmıyo uzun zamandır pek girmiyodu siteye

puufff çok yoğun bugün bitsede gitsek akşam bebek sevmeye gideceğim yarında berrayı yiyeceğiz

kaçta buluşucaz kızlar bir saat söyleyin bir uctan geleceğiz

ben direk esenlere gelebilirim öle bir imkanım var bir saat diyin de esenlerde buluşalım

lanflovers miden bulanmıyor mu canım abuk sabuk seyler istemiyormu benim gibi hurma diye dört dönmüyormusun hoş benim canım sabun bile istemişti nasıl hamileysem :27:

Back