- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #30.781
günaydın miracle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesciklere günaydınnnn
gece sular gelmiş az az akıyor bu seferde elektrikler gitti, dağda yaşıyoruz sanki susuz elektriksiz ne iştir anlamadım
eşimin telfonu kayıt dışı oldu o yüzden benim telefonumu aldı telefonsuzda kaldım, ne güzel int im sıfırlanıyordu whatsupa gelicektim bi süre daha yokum:26:
miracle cım eşinin işi hayırlısıyla olur inşallah erdem beyin şansına
arkadaşınada üzüldüm Allah yardımcısı olsun, sürekli yatış halindedir şimdi
cumartesi görüşüyorsunuz ohhh, bol foto ve bolca berrayı sıkıştıştırmanzı istiyorum
özden senin minnoş 15 haftalık olmuş maşallah![]()
günaydın miracle
aaa evet miraclecim eşinin işi inş.hayırlısıyla olur bak sizin bebeğiniz de kısmetiyle geliyo
ne çektin be mlsvt ne çektiiiin sudan elektirikten
hoşgeldin canım.
inş bakalım bugün istanbula gitti dönünce belli olacak iş durumu hayırlısı olsun bakalım..
ah ah arkadaşım hiç dinlenmiyo canım değişik bi isyan durumuna girmiş düşecekse düşer diyip duruyo çok yalvardım ama çalışmaya devam ediyo neden böyle yapıyo hiç anlamadım
günaydın canımcım
inş hayırlısı olsun sen müdür garusu oldun bende olurum inş.
bu arada bugün halletmeye çalışacağım canım görevimi seni de arar haberdar ederim kuzu
birde çalışıyormu
böyle bir riskte kesinlikle ve kesinlikte sürekli yatmalı dinlenmeli, daha çok üzüldüm şimdi
Allah nasip ederde bebişi tutunursa sonrasında çok vicdan azabı çekicek
ben hamilelik öncesi hastalanamadığım için progesteron içiyorudum rahim kalınlaşsınki adet olabiliyim diye
en son ayda doktor birşey demediği halde içime kurt düştü son 3 4 gün içiyimde adet sürem uzamasın dedim
amam Allah tarafından iyiki içmişimki bebeğim daha iyi tutunmuş
buda Allahın bir hikmeti işte...
Aynen öyle canım ama değişik bir moda girmiş tanıyamıyorum onu
çok konuştum ben pek tutunacağını zannetmiyorum canım çünkü günde 3 saat yol çekiyo servisle bu bile yeter sıkıntı için neyse hayırlısı olsun kaç gündür yüzümü hiç bişey güldürmüyo..
rabbimin takdiri işte oyy kuzucuğun vakti gelse de kucağına gelse artık
benim oğlan da 2 gündür acayip hareketli
anneannesi dün 3 badi 2 tane alt pijama almış bu ay sonu tekstil ihtiyaçlarımızı alalım diyoruz çantamız hazır dursun 7. aya girmek üzereyiz
Allah hayırlısını nasip etsin ne diyelim,üzüldüm ama..
benim kızın kararsızlığı herkesi bezdirdi artık,her arayan doğurmadın mı daha diyor
bugün iyi olursam yarın doktora gitmem diyordum bir yandan da hayırlsı artık gidiyimde bebişi görüyim diyordum, anasına çekmiş bizimki belli
aaa keşke videolarını çeksende görebilsek neler yapıyordur şimdi orda
ohh maşallah güle güle giysin oğluşun anneanne bakıyor tabi toruna, yavaş yavaş tamamla tatlım herşeyini erken vs deme
bizimki biraz yoklayınca ne yapıcağımızı şaşırdık, kendimi ister istemez çok sıkıntıya soktum
sende elinden ne geliyorsa çantaya odaklanmada ana ihtiyaçlarını al çıksın aradan
benim çanta 33-34 ten sonra hazırlandı
32 den sonra erken olabilir diye beklenebiliyor hazır dursun diyorlar
ee naz yapıyor liva hanım çekeceksiniz tabii o büyük bir mucize
yok yok sen git doktoruna bi gör bakalım prensesi doktoruna da söylersin ben eğer sağlık sorunu olmayacaksa nişanımın suyumun gelmesini beklemek istiyorum diye
benimkinin yeri baya geniş eminim taklalar açıyo dün seminerde ders anlatıyorum nasıl tekmeler atıyor dinleyenler dikkatli karnıma baksalar kesin görürlerdi gülesim geliyo ama ciddi olmam lazım baya zorladı sıpa
canım zaten bizim herşeyimizi alacağımız yerler belli eşim satın almacıya anlaşmalı mağazalardan toptan fiyatına alacağız şimdi annemle iyi bi liste hazırlamam lazım fuzili bişey almak istemiyorum
kuzum soğuk buhar makinası aldınız mı ?
o tekmeler sonra içerde yürüyüşlere, karnının garip garip şekiller almasına neden olucak
hele ayağı bi dayadımı orda bi tepecik çıkıcak
öyle olması sizin için çok iyi hemen herşeycik tamamlanır, ay nerde ne varmış burda daha ucuzmuz bide onun araştırmasına girmezsin
yok tatlım buhar makinası almadım, yaza gelicekler ortam zaten sıcak ve nemli olucak
onu kışa girdiğimizde düşünüyorum kaloriferler odaları kurutuyor solunum yolları kurumasın diye
sıfırdan herşey aldığındığı için bazı ihtiyaçları sıraya koyduk ilk zamanda gerekliler sonraki zamanda gerekliler
buhar makinası gibi birde anadizi salıncak,dikkat çekici oyuncaklar vs bebişin isteğine huysuzluğuna göre almayı düşünüyoruz![]()
ayy rabbim sağlık sıhhat versin ve herkese bu duyguları nasip etsin inş.
evet canım iyi olacak bi de hep bilinen markalar satan yerler karar vermesi zor olmayacak sen odasının resmini ne zaman göstereceksin liva hanımın
biz yazın kilma kullanacağız ya o yüzden sanki lazım gibi geldi burda malum acayip havayı kurutur klima o yüzden ilk sıraya koymuştum onu.sence nasıl yapalım?
o dediğin şeyleri bende sonra alırım şimdi ilk zamanlar kesin lazım olan şeyler alınır zamanla yavaş yavaş paşamızla gider gider alırız diyoruz bakalım.
Aminn...
Bizim odanın resmi halısı ve avizeside yerine yerleştimi inşallah
şu anda hep hazırda poşetler çantalar var hani bir durum olursa diye sıralanmış
antalya havası şimdi bak nasıl olur bilemedim hiç gelmediğim için o tarafa en iyisini sen bilirsin tabiki
hıı livanın mobilyalarına bende bayıldım, duvar kağıdı falan çok güzel olmuş.
geçen gün eşim ben geceleri kalkar bakarım bebeğe dedi, senin uykun ağır boşver kalkma ben kalkarım dedi, acıkmışsa sana getiririm emzirirsin ben uyuturum altınıda değiştiririm pışpışlarım gazını alırım, gece bakımları tüm kalkmalar bana ait dedi.. ama gündüz karışmam gündüzde sen bak dedi.. tamam dedim kabul ama bu sözlerini unutmaman lazım hemen sözleşme imzalamalıyız, kalem kağıt getirdim dediklerini yaz imzala dedim, tamam dedi yazdı imzaladı![]()
hoşgeldin canım çok sevgili mercimeğimiz son gaz büyümeye devam ediyoçok tatlııı güle güle giysin paşan.. eşininde işi hayırlı olur canım inşallah. bebeğinizin kısmetidir inşallah olur.
geçmişi okumuştum başka ne dicektim ya unuttum :44:
herkese merhabalar
günaydın kızlar..keyifler yerindedir inşallah..
liva hanımdan haberleri sabırsızlıkla bekliyoruz mlscim..
hareketli erdem paşamıza maşallah canım..kısmeti inşallah babasına uğur getirir..
landflowes çok güldüm ama süper fikir..aslında her verdikleri söz için böyle sözleşme yapmak lazım
bende oldukça sinirliyim aslında kızlar size yazayımda içim rahatlasın yoksa kendi kendime konuşuyorum
biliyorsunuz temizliğe giriştim..biz ilk evlendiğimiz sene girişimizde dolabımız yoktu.ayakkabılarda kutularda kapı arkasında duruyordu..
dolap yaptırdıktan sonra ne kadar sildiysem de geçmedi oradaki pis görüntü..3 sene oldu boya yapılalı eşime de dedimki boya alalım.
antreyi boyayalım.bide yatak odamızda klozetten kaynaklı duvarımız kabarmıştı mecbur oralar macunlanıp boyanmalıydı.hepsi yapılmış olur dedim.
ama ben bunları boyacı yapsın diye söyledim.bizim ki her zaman ki gb ben yaparım deyip atıldı..kızlar benim eşim herşeyi bilir herşey eliden gelir..ama bu çok başka şey ve daha önce boya yapmadığını biliyorum..sinirim buna..ya adam bırak blen yapsın..
vesselam akşam 5 te başladık boya işine..cıvık kıvamda yaptın diyorum yok diyor..netten açtım bende video bak dedim senin boyanla alakası var diye..sonradan kabullendi..ama bende şalterler attı bi kere.....
offf çok uzun oldu ama inanılmaz doldum kızlar..evin altı üstünde..