• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

aynen özden
ve sırf kendi oğlunu bile öldürdü çok adil biri süleyman diye onu seviyolar bu mu adalet o kadar adil insan biri olsa bi a. görünce herşeyi unutmaz bak hürremi kaç kere affetti karı iki cilve yapıyo iş tamam mahidevran salak put gibi cilve yapmayı bile bilemezsen kaçırırsın tabi elinden gerçi bi tarftan hürrem de iyi yapıyo ailesini öldürdüler kaçırdılar getirdiler dinsizin hakkından imansız gelir bu diziyi izlerken kafam karışıyo kimin tarafını tutacağımı şaşırıyorum hepsi birbirinden günahkar ama yine de seviyorum izliyorum

Selam kizlar
Nasilsiniz

Tum gun seminerim vardi yeni geldim
Dun kocam meyve bahceleriyle ilgilenmek icin manavgata gitti

BiZde kizkiza felekten bi gece caldik

Yarinda is icin istanbula gidiyo

Kizlar dua edin esime buyuk bir terfi verecekler gibi gorunuyo ins pasamizin kismetidir

Hamile arkadasima gelince kanamasi devam ediyor hep aklimda o var rabbim hayirlisini versin

Tabletten yazdigim icin kimseye cevap yazamadim amaa pis whatsappci smilla seniiii:9:

ben geldim ama herkescikler gitmiş, kart okuyucumu buldum sonunda, geçen haftaki ultrason görüntüsünü ekledim. bişey belli değil tabi.

bugün annemle babam geldi balkonuma aldığım bambu perdeleri taktık, bi ara onun fotosunuda çeker eklerim. şu anda da balkonumda oturuyorum bizde balkon sezonu açıldı artık.

geçmişi okuyayım bari ben

Hadi size güzel bir haber vereyim cumartesi olan randevuyu yarın sabaha aldım gene benden kaçış yok geliyorum inşallah :) e bu arada bana ne zaman geliyorsunuz bakim ancak tarih ayarlıyoruz :D

günaydın kızlar
zahter c.tesi geliyosun di mi canım

tmm canım sonradan gördüm yazdığını ;))

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnn

cumartesiye az kaldı cocuk gibiyim ikide bir kocaman hatırlatıp duruyorum bak programım var diyee

berra ağzımı burnunu mıncırıcaz

evet kızlar ahsene gidecekler

hanzade
daphne
özdn
zahter
siyahdeniz
speedy (kesin değil)
vafi (kesin değil)

başka var mı aklıma gelmeyen

Back