• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

hanzade topiği canlandırmak için ne lazım biliyoruz ikimizde +18 :34::34::34::52::52:

aynen yaaa haklısın
anlamıyorum ikinci kanala geçince bir anda herkesin işi gücü bitiyo müsait oluyo
ama ben hastayım onu da belirteyim:9:
bugün normal spor var ikincisi yok :27:

konuyu açmışken ve burdayken senden başlayalım özdencim hamilelik spor hayatını çok etkiledi mi nasıl gidiyor

buda +18 sayılır gece 3 4 kere çişe kalkıyorum ck bunaltıcı her seferinden kocamda uyanıyor bismillah diye nasıl fırlıyorsam yataktan :49:

buda +18 sayılır gece 3 4 kere çişe kalkıyorum ck bunaltıcı her seferinden kocamda uyanıyor bismillah diye nasıl fırlıyorsam yataktan :49:

iyi yatağa işemiyosunuz yoksa eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiğine malzeme çıkar çok güzel yaa orda yazılanlar

çok sıkıcı bi gün yaa bu aralar daralıyorum havalardan mı acaba bilemedim
bugün kocam yeni mağazasında nasıl geçiyo acaba arayamadım müsait olup
burda yazıyom ama teli elime rahatça alıp kullanamıyom müdür var ya

bana yeni mekan yaz da geliyo istinyeyi çok istiyodum iş çıkışlarında evde tek başıma beklemektense kocamın yanına gidiyorum keyifli oluyo yaz akşamları

muhteşem yüzyılı izliyorum bende geçen hafta izlememiştim

bu akşam yeni bölüm var
hürrem mustafaya yazık etti bee gül gibi çocuk asıl osmanlıyı kurtaracak mustafaymış en kafası çalışan süleyman çok da akıllı değilmiş boşuboşuna oğluna öldürüyo ayrıca ibrahim paşayı öldürmekle de en büyük hatayı yaptı g.t korkusundan ibrahim paşanın da kafası çalışıyodu daha güçlülerdi o zaman
gerçi bakıma iyi olmuş bizim açımızdan o şekilde devam etse nasıl yaşardık herkes padişahın kulu

zaten artık bitsin izliyorum.hep sinir oluyorum ama izlemeden duramıyorum.bitsede kurtulsak.pargalı öldü ben 10 gün hergün pargalıyı nasıl öldürdü diyip durdum :1:

Back