• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

e daha erkende ondan :1: senin sancılar normalmi bilmiyorumki..bebiş hazırlık yapıyor belki böyle böyle devam edecek..beklemekte fayda var.

daha şimdiden belli çok kararsız bir kızım var daha kararı verip faliyete geçemedi işi gücü korkutmak:27:
kasılmalar bu dönemde olurda sık olmaması lazım
ne biliyim aslında anlamıyorum bu işten bişi yeter ya:19:

Kızlar selamm

ŞEhir fırsatlarından brezilya fönü aldım ve cumartesi yaptırdım kızlar anlatamam ipek gibi oldu :12:
Her gün bnm gibi yarım saatini saça ayıran biri için inanılmaz birşey. Birazdan 2 günlük süre doluyor....
Yıkayacağım umarım kıvırcıklaşmazzzz :17:

Günaydın kızlar iki gündür ilgilenemedim sizinle dün sınav vardı bankada ama sorular yoktu sınav iptal oldu yinede süre bitene kadar bekledik çok geç çıktık hemen uyudum eve gelince
landfloves senin adına sevindim canım bizim hiç böyle şeyler olmayacak :( anneme geçen yılsonuna istiyoruz artık dedim bi dövmedigi kaldı beni hiç destek olmuyo tek başıma nasıl olacak bilmiyorum
hanzade bana cevap vermedin canım hala

$20130508_080538.jpg ooo kimsecikler yok ben yine bebemi koşturayım topikte bir çitlenbik ablasına koşsun bir zahter ablasına tutun kızlar yolluyorum bebemi:49::49::27::27:

Son düzenleme:
meliscim karışmak gibi olmasın tabi ki bi tecrübem yok bilemem ama duyduğumuz kadarıyla her hamilenin son haftalarda kasılmaları oluyo hafif sancılar yokluyo sonuçta bebeğin gelişiminde de problem yoksa yine kontrole git ama acil bşy olmadıkça hemen sezeryana girme beklersen belki açılman çok iyi olur rahat doğurabilirsin sonuçta fiziksel olarak gayet yeterli duruyosun

özdn tam hamilesin gayet belli toplu taşımalara binsen sana yer verirler o kıvama gelmişsin c.tesi göreceğiz inş.

Günaydın hanımlar ben geldimm:6:
sularım kesik dünden beri isyanlardayım hemen koktum kokuştum gibi geliyor

Eki Görüntüle 705661 ooo kimsecikler yok ben yine bebemi koşturayım topikte bir çitlenbik ablasına koşsun bir zahter ablasına tutun kızlar yolluyorum bebemi:49::49::27::27:

baya büyüdü senin Safiye Sultan ve Ali GAlip ben burdayım heyt diyor:emir_bebek:
birde inat yapmayıp cinsiyetini göstereydi:9:

meliscim karışmak gibi olmasın tabi ki bi tecrübem yok bilemem ama duyduğumuz kadarıyla her hamilenin son haftalarda kasılmaları oluyo hafif sancılar yokluyo sonuçta bebeğin gelişiminde de problem yoksa yine kontrole git ama acil bşy olmadıkça hemen sezeryana girme beklersen belki açılman çok iyi olur rahat doğurabilirsin sonuçta fiziksel olarak gayet yeterli duruyosun

yok tatlım ne karışması söyliceksiniz fikirlerinizi
cuma günü doktora gitmek istemiyorum biliyorusunuz ama aklıma takılan şu bu seferde anlamadan bir sıkıntıya sokarmıyım minnoşu
dün akşamdan beri alt bölgede o hareket ettikçe acı oluyor sanırım kafayı sokmaya çalışıyor:1:
şimdi iyiyim bir sıkıntım yok çok şükür coşuyor içerde yeni video çekmem lazım sizede korkun:52:

özden vcumartesi görüşceksiniz ya bence aç göbeğini gerdire gerdire metrobüse bin hanzadede faydalanır belki bu durumdan bonus olur:1:

melis keşke kocan seni bıraksa ahsene ha evde oturmuşsun ha orda arabayla gelip gittikten sonra hem hastane de yakın allah korusun bşy olsa hemen götürürüz seni

Günaydın hanımlar ben geldimm:6:
sularım kesik dünden beri isyanlardayım hemen koktum kokuştum gibi geliyor

baya büyüdü senin Safiye Sultan ve Ali GAlip ben burdayım heyt diyor:emir_bebek:
birde inat yapmayıp cinsiyetini göstereydi:9:

yok tatlım ne karışması söyliceksiniz fikirlerinizi
cuma günü doktora gitmek istemiyorum biliyorusunuz ama aklıma takılan şu bu seferde anlamadan bir sıkıntıya sokarmıyım minnoşu
dün akşamdan beri alt bölgede o hareket ettikçe acı oluyor sanırım kafayı sokmaya çalışıyor:1:
şimdi iyiyim bir sıkıntım yok çok şükür coşuyor içerde yeni video çekmem lazım sizede korkun:52:

özden vcumartesi görüşceksiniz ya bence aç göbeğini gerdire gerdire metrobüse bin hanzadede faydalanır belki bu durumdan bonus olur:1:

valla hamileliğimden beri bebeyle ilk kez uzun yola gideceğiz :51:

metrobüste akıllı durur inşallah :31:

melis keşke kocan seni bıraksa ahsene ha evde oturmuşsun ha orda arabayla gelip gittikten sonra hem hastane de yakın allah korusun bşy olsa hemen götürürüz seni

ayh nerdeee:5:

geçen akşam cumartesi görüşceklermiş dedim öyle konuşma arasında
hayatım bırakamam ki seni hem işler var hemde durumun belli geçen gün bi dışarı çıktın yine yamuldun dedi
halbuki o amaçla bile söylememiştim tüh dedim niyetini bileydim önceden planlı bir konuşma yapar baskı yapardım
benden önce davrandı hain:1:

valla hamileliğimden beri bebeyle ilk kez uzun yola gideceğiz :51:

metrobüste akıllı durur inşallah :31:

üzmez annesi seni azcık sağa sola tükürür dil çıkartır :37:

hanzadeye bak ,

melisin sancısı tutsa ben kesin kaçarım :1::1:

zaten patlamaya hazır bomba gibiyim:1:
yok o kadar panik yaptırmam en azından yanında doğurmam yetişiriz:23:

Back