• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Landfloves kendini de eklesene listeyeeee
bu arada kızlar caponum gelmiyo hiç ne alemde acaba

Eşimin beklenen terfisi açıklandı nihayet kızlar çok mutluyum

istinyepark a geçiyo artık

melis sen kesin sezeryan mı yapıcan ne güzel bekliyosun işte sancıların gelince normal doğur gitsin

benim kızın kilosu böyle giderse istesemde normal yapamam ki nasıl çıkartıcam onu:27:

kızlar size söyledim mi bilmiyorum ama geçen hafta prof.mak.aldık nihayet
canon d550 süper bşy yaaa
şimdi kursa gitmeye karar verdim ama ismek i aradım eylülde başlıyo c.tesileri gidicem sbah 9 akşam 4 e kadarmış sertifakımı da alıp fotoğrafçımın yanında takılmayı düşünüyorum dış çekimlere filan giderim fotoğrafçılığa başlarım muhasebeyi bırakırım belki
üstelik ordan eğitim alınca reklamcılık gazete ...vs.yerlerde çalışabiliyomuşsun tam benlik keyifli bi iş olduktan sonra çalışırım

çok güzel olmuş güle güle kullan tatlım çok eylencelidir az buçuk çözdün mü gerisi senin yaratıcılığına kalmış
sonrasında fotoğraf alemine dalar gidersin, birde az buçuk photoshopuda çzdün mü tam olur
ünv zamanı bende fink fink gezerdim istanbulda köşe bucak çekmek için
ahh ahh ne günlerdi:31:

Kızlar merhba
miraclecim arkadaşına üzüldüm inş.düzelir geçer kanaması benmde bi arkadaşım doğum yaptı bgn geçen akşam rüyamda gördüm içimden geçirdim kesin doğmuştur diye aradım sanırım tam o anda aramışım annesi açtı telefonunu doğdu nihayet dedi :1::nazar:
buarada kızlar benim buaralar kv.le ile sorunlarım var ama hiç bir şey diyemiyorum kafayı yemek üzereyim o değil sadece anneme anlatıyorum kardeşim dün diyoki abla sen rahatlamak için anneme anlatıyosun ama annem kafasına takıyo bunları durmadan bunları düşünüyo diyo kadını da üzüyorum yaa :25:
olay şöyleki biz evi aldığımız zaman gitmiş kendi kafasına göre halı almış bizim salona.bizim kullandığımız halılar salona küçük gelicekti belli bişey ama gerek yok anne ben halı almıcam alırsamda aynısını alırım dedim.eşime de dedim madem almak istiyo modelini gidip beğenelim öyle alalım.c.tesi gittik model seçmeye satıcı kadın dediki teyze o aldığın 6m karelik halı nolcak onu iade edemzsin sipariş üzerine getirttiryoruz geriye alamayız dedi.eşim duyunca madem öyle senin seçtiğini alalım dedi.o da yok siz bakın beğendiğinizi alın falan diyo.eşim alınmışın üzerine alırmı hiç tamm onu bize gönderin dedi.kadın da dediki peki diğeri nolcak meğer iki tane birden söylemiş :53: eşim aynen böyle şok oldu.onu da ben alırım dedi.
bizi 2 tane o çapta halı olur olmasına ama hanfendi diğerine de kendisine almış zaten onu vermek istemiyo bizim salon büyük olduğu için 1 halı yetmez zaten.eşimde bana dedi bunu çocuk odasına koyarız salona aynısından alırız dedi tmm dedim sesimi çıkarmadım.
dün halı geldi ama birde yavrusuyla geldi aynısının 3mtkare olanıda göndermiş (bunuda daha önce kendine almıştı)
eşim aldı büyüğünü salona koydu bizde küçük geleni odanın boş kalan biryeri vardı onu da oraya koydu yani şuan salonda 1de masanın altında olmak kaydıyla 2tane aynı halıdan 1tane farklı halıdan var.renk itibariyle çok farklı gibi durmuyo ama sonuçta aynısı değil.off ne yapıcağımı şaşırdım bgn dedim eşime benm içime sinmedi aynısı olmayınca hiç hoşuma gitmedi dedim.gidip aynısından alalım onuda mutfağa koyarız dedim.ne para harcatıyosun işte ne güzel durdu diyo.ısrarlarım karşısında tamam alırız dedi ama benmkinin sağı solu belli olmaz.akşamdan beri içim sıkıldı yani bunun yüzünden.bide arayıp teşekkür ettim kv.yi:47: okadar düşünüp aldım bi teş.etmedi demesin diye...
yani çok uzattım ama olay bundan ibaret belki iyi niyetle birşeyler yapmak istiyo ama sonucu hiç öyle olmuyo alsa bile vermek istemiyo anlamadım gitti yaa....

takma tatlım iyi niyetli olmaya çalışmış ama işinizede karışmış düşüncesizlik olmuş biraz Allahtan renkler vs uymuş
ama kızlarında dediği gibi annene anlatma birşeyleri bende bir kaç kere sinirlenp anlattım sonra kafa dank etti annem benden fazla üzüldü ama iyiki oda iyi birşey duyunca eskidekini unutan bir kadın şimdililk bir sorun haline gelmedi

Eşimin beklenen terfisi açıklandı nihayet kızlar çok mutluyum

istinyepark a geçiyo artık

hadi hayırlı olsun müdür karısı:1:
sevindim:21:

gözünaydın hanzade..sonunda oldu..

melis napıyon? özledim seni kız

benimi:17:
bende özledim ama:23:
birşey yapmıyorum bol bol yatıyorum uyudum yine sırf kasılma olmasın diye keyfsizim şimdi cuma gnü doktora gidersem haydi alıyoruz derse diye moralim bozuk kaçmayı düşünüyorum daha erken
sen nabıon?:6:

Son düzenleme:
Sağol meliscim sonunda mebus garısı oluyom:27:
Evde koltuk provası yapıcaz zübükteki gibi

hemen alırmı cnm saçmalama..doktor müsaitmi,ameliyathane boşmu,anestezici ordamı vs.vs.. birkaç gün sonraya verir yani

ayy evet kürk aldırayım kocama:9: Yazın plaja da onla giderim pareo niyetine

dün akşam vardı yalan dünyada izlemem ama kürkle dolanıyordu:1:
plajda farklı bir havan olur:115:

hemen alırmı cnm saçmalama..doktor müsaitmi,ameliyathane boşmu,anestezici ordamı vs.vs.. birkaç gün sonraya verir yani

o gün için almaz tabikide ertesi gün veya 1 2 güne derse ona bile korkuyorum
çünkü cuma gel düzenli birşeyler çıkarsa bekletmem artık dedi
o anda affalladık anlayamadık soramadık bile ne demek istediğini
bilemedim:26:

dün akşam vardı yalan dünyada izlemem ama kürkle dolanıyordu:1:
plajda farklı bir havan olur:115:

o gün için almaz tabikide ertesi gün veya 1 2 güne derse ona bile korkuyorum
çünkü cuma gel düzenli birşeyler çıkarsa bekletmem artık dedi
o anda affalladık anlayamadık soramadık bile ne demek istediğini
bilemedim:26:

korkma cnm bebişin gelecek diye sevin..bol bol dua et.Allahın izniyle ikinizde sapasağlam olacaksınız.2 kişi gidip 3 kişi döneceksiniz.oyyy bebişşşş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

korkma cnm bebişin gelecek diye sevin..bol bol dua et.Allahın izniyle ikinizde sapasağlam olacaksınız.2 kişi gidip 3 kişi döneceksiniz.oyyy bebişşşş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin aminnn
anlayamadım garip oldum öncesinden ne zaman doğucak diye sabırsızlanırken şimdi ise 2 hafta daha dursun diyorum
sanki tutamıyorum içimde suç bende gibi:5:
doktora cuma gitmiyim düşünürken bu seferde ya sıkıntı olursa vicdan yapıyorum

ay ne zor işmiş bu doğurma:1:
yapması olması bu zamana kadar getirmesi dert doğurması ayrı dert:27:
biz hep nişanın suyun gelicke hikayeleri okuduk hani nerdeler:1:

amin aminnn
anlayamadım garip oldum öncesinden ne zaman doğucak diye sabırsızlanırken şimdi ise 2 hafta daha dursun diyorum
sanki tutamıyorum içimde suç bende gibi:5:
doktora cuma gitmiyim düşünürken bu seferde ya sıkıntı olursa vicdan yapıyorum

ay ne zor işmiş bu doğurma:1:
yapması olması bu zamana kadar getirmesi dert doğurması ayrı dert:27:
biz hep nişanın suyun gelicke hikayeleri okuduk hani nerdeler:1:

e daha erkende ondan :1: senin sancılar normalmi bilmiyorumki..bebiş hazırlık yapıyor belki böyle böyle devam edecek..beklemekte fayda var.

Back