- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.721
e daha erkende ondansenin sancılar normalmi bilmiyorumki..bebiş hazırlık yapıyor belki böyle böyle devam edecek..beklemekte fayda var.
özdn tam hamilesin gayet belli toplu taşımalara binsen sana yer verirler o kıvama gelmişsin c.tesi göreceğiz inş.
zaten toplu taşımalarda ayakta kalınca insanın hamile olası geliyo
Eki Görüntüle 705661 ooo kimsecikler yok ben yine bebemi koşturayım topikte bir çitlenbik ablasına koşsun bir zahter ablasına tutun kızlar yolluyorum bebemi
meliscim karışmak gibi olmasın tabi ki bi tecrübem yok bilemem ama duyduğumuz kadarıyla her hamilenin son haftalarda kasılmaları oluyo hafif sancılar yokluyo sonuçta bebeğin gelişiminde de problem yoksa yine kontrole git ama acil bşy olmadıkça hemen sezeryana girme beklersen belki açılman çok iyi olur rahat doğurabilirsin sonuçta fiziksel olarak gayet yeterli duruyosun
Günaydın hanımlar ben geldimm
sularım kesik dünden beri isyanlardayım hemen koktum kokuştum gibi geliyor
baya büyüdü senin Safiye Sultan ve Ali GAlip ben burdayım heyt diyor
birde inat yapmayıp cinsiyetini göstereydi
yok tatlım ne karışması söyliceksiniz fikirlerinizi
cuma günü doktora gitmek istemiyorum biliyorusunuz ama aklıma takılan şu bu seferde anlamadan bir sıkıntıya sokarmıyım minnoşu
dün akşamdan beri alt bölgede o hareket ettikçe acı oluyor sanırım kafayı sokmaya çalışıyor
şimdi iyiyim bir sıkıntım yok çok şükür coşuyor içerde yeni video çekmem lazım sizede korkun
özden vcumartesi görüşceksiniz ya bence aç göbeğini gerdire gerdire metrobüse bin hanzadede faydalanır belki bu durumdan bonus olur
melis keşke kocan seni bıraksa ahsene ha evde oturmuşsun ha orda arabayla gelip gittikten sonra hem hastane de yakın allah korusun bşy olsa hemen götürürüz seni
melis keşke kocan seni bıraksa ahsene ha evde oturmuşsun ha orda arabayla gelip gittikten sonra hem hastane de yakın allah korusun bşy olsa hemen götürürüz seni
valla hamileliğimden beri bebeyle ilk kez uzun yola gideceğiz
metrobüste akıllı durur inşallah
hanzadeye bak ,
melisin sancısı tutsa ben kesin kaçarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?