• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

dün börülce aldım görüntüsü hoşuma gitti diye ilk defa pişircem hatta ilk defa yicem sanırım
bu akşam onu yapmayı planlıyorum siz sever misiniz kızlar fasulyeye benziyo tadıda onla aynıdır gibi geliyo ama bilmiyorum

kv çok yapar çokta severim bana aynı tad gibi gelmiyor ama yenmeyecek gibi de değili ikisini karıştırıp yapmıştım b yere :34:

Kızlar merhba
miraclecim arkadaşına üzüldüm inş.düzelir geçer kanaması benmde bi arkadaşım doğum yaptı bgn geçen akşam rüyamda gördüm içimden geçirdim kesin doğmuştur diye aradım sanırım tam o anda aramışım annesi açtı telefonunu doğdu nihayet dedi :1::nazar:
buarada kızlar benim buaralar kv.le ile sorunlarım var ama hiç bir şey diyemiyorum kafayı yemek üzereyim o değil sadece anneme anlatıyorum kardeşim dün diyoki abla sen rahatlamak için anneme anlatıyosun ama annem kafasına takıyo bunları durmadan bunları düşünüyo diyo kadını da üzüyorum yaa :25:
olay şöyleki biz evi aldığımız zaman gitmiş kendi kafasına göre halı almış bizim salona.bizim kullandığımız halılar salona küçük gelicekti belli bişey ama gerek yok anne ben halı almıcam alırsamda aynısını alırım dedim.eşime de dedim madem almak istiyo modelini gidip beğenelim öyle alalım.c.tesi gittik model seçmeye satıcı kadın dediki teyze o aldığın 6m karelik halı nolcak onu iade edemzsin sipariş üzerine getirttiryoruz geriye alamayız dedi.eşim duyunca madem öyle senin seçtiğini alalım dedi.o da yok siz bakın beğendiğinizi alın falan diyo.eşim alınmışın üzerine alırmı hiç tamm onu bize gönderin dedi.kadın da dediki peki diğeri nolcak meğer iki tane birden söylemiş :53: eşim aynen böyle şok oldu.onu da ben alırım dedi.
bizi 2 tane o çapta halı olur olmasına ama hanfendi diğerine de kendisine almış zaten onu vermek istemiyo bizim salon büyük olduğu için 1 halı yetmez zaten.eşimde bana dedi bunu çocuk odasına koyarız salona aynısından alırız dedi tmm dedim sesimi çıkarmadım.
dün halı geldi ama birde yavrusuyla geldi aynısının 3mtkare olanıda göndermiş (bunuda daha önce kendine almıştı)
eşim aldı büyüğünü salona koydu bizde küçük geleni odanın boş kalan biryeri vardı onu da oraya koydu yani şuan salonda 1de masanın altında olmak kaydıyla 2tane aynı halıdan 1tane farklı halıdan var.renk itibariyle çok farklı gibi durmuyo ama sonuçta aynısı değil.off ne yapıcağımı şaşırdım bgn dedim eşime benm içime sinmedi aynısı olmayınca hiç hoşuma gitmedi dedim.gidip aynısından alalım onuda mutfağa koyarız dedim.ne para harcatıyosun işte ne güzel durdu diyo.ısrarlarım karşısında tamam alırız dedi ama benmkinin sağı solu belli olmaz.akşamdan beri içim sıkıldı yani bunun yüzünden.bide arayıp teşekkür ettim kv.yi:47: okadar düşünüp aldım bi teş.etmedi demesin diye...
yani çok uzattım ama olay bundan ibaret belki iyi niyetle birşeyler yapmak istiyo ama sonucu hiç öyle olmuyo alsa bile vermek istemiyo anlamadım gitti yaa....

dolmama maydonoz yoktu bunun için marketemi gidicem die söyleniyordum..balkona çıktım..annemin geçen hafta verdiği maydonoz saksısını gördüm..ay çok sevindim :1:

börülcen fasulyeye benziyor ben pek sevmem yemeğini...zeytinyağlı ve limonlu salatası belki..

bende bugun dolma yapcam

o zaman ben hiç sevmem heralde sebzeyle aram yok zaten yapmasam mı

Miracle gecmis olsun. Demet makinani gule gule kullan canim. Bizimde cay saati geldi cayin yanina ne yiyelim diye diye dusunuyoruz...

sağol canım eğer kurs işi olursa sizlerin doğum fotoğrafçılığını yaparım canlarım benim hiç düşünmeyin

bizim baklavamız vardı dün getirmişlerdi 2 gündür yiyoruz bitirdik güzeldi
dışardan alıyosan ekler al çok severim

çitlenbik madem iyilik yapacak yarım yamalak yapmasın yaa.senin evin senin zevkin nede olsa..yinede içinden gelmiş boşver.beğenmezsen kaldır..
evinin fotolarına bakalım çekmedinmi?

çitlenbik madem iyilik yapacak yarım yamalak yapmasın yaa.senin evin senin zevkin nede olsa..yinede içinden gelmiş boşver.beğenmezsen kaldır..
evinin fotolarına bakalım çekmedinmi?

Sorma canım yaa eşim dün koyup hoşuna gitmese sorun yoktu zaten yenisini alıcaktık şimdi tutturdu boşuna para harcatma bana diye.evimin fotoları eklicem canım ama mutfak perdem yok henüz uymadı önceki salondaki halı öyle,birde berjer yaptırıcaz salona hepsini bi tamamlıyım çekip koyayım diyorum :34:

Kızlar merhba
miraclecim arkadaşına üzüldüm inş.düzelir geçer kanaması benmde bi arkadaşım doğum yaptı bgn geçen akşam rüyamda gördüm içimden geçirdim kesin doğmuştur diye aradım sanırım tam o anda aramışım annesi açtı telefonunu doğdu nihayet dedi :1::nazar:
buarada kızlar benim buaralar kv.le ile sorunlarım var ama hiç bir şey diyemiyorum kafayı yemek üzereyim o değil sadece anneme anlatıyorum kardeşim dün diyoki abla sen rahatlamak için anneme anlatıyosun ama annem kafasına takıyo bunları durmadan bunları düşünüyo diyo kadını da üzüyorum yaa :25:
olay şöyleki biz evi aldığımız zaman gitmiş kendi kafasına göre halı almış bizim salona.bizim kullandığımız halılar salona küçük gelicekti belli bişey ama gerek yok anne ben halı almıcam alırsamda aynısını alırım dedim.eşime de dedim madem almak istiyo modelini gidip beğenelim öyle alalım.c.tesi gittik model seçmeye satıcı kadın dediki teyze o aldığın 6m karelik halı nolcak onu iade edemzsin sipariş üzerine getirttiryoruz geriye alamayız dedi.eşim duyunca madem öyle senin seçtiğini alalım dedi.o da yok siz bakın beğendiğinizi alın falan diyo.eşim alınmışın üzerine alırmı hiç tamm onu bize gönderin dedi.kadın da dediki peki diğeri nolcak meğer iki tane birden söylemiş :53: eşim aynen böyle şok oldu.onu da ben alırım dedi.
bizi 2 tane o çapta halı olur olmasına ama hanfendi diğerine de kendisine almış zaten onu vermek istemiyo bizim salon büyük olduğu için 1 halı yetmez zaten.eşimde bana dedi bunu çocuk odasına koyarız salona aynısından alırız dedi tmm dedim sesimi çıkarmadım.
dün halı geldi ama birde yavrusuyla geldi aynısının 3mtkare olanıda göndermiş (bunuda daha önce kendine almıştı)
eşim aldı büyüğünü salona koydu bizde küçük geleni odanın boş kalan biryeri vardı onu da oraya koydu yani şuan salonda 1de masanın altında olmak kaydıyla 2tane aynı halıdan 1tane farklı halıdan var.renk itibariyle çok farklı gibi durmuyo ama sonuçta aynısı değil.off ne yapıcağımı şaşırdım bgn dedim eşime benm içime sinmedi aynısı olmayınca hiç hoşuma gitmedi dedim.gidip aynısından alalım onuda mutfağa koyarız dedim.ne para harcatıyosun işte ne güzel durdu diyo.ısrarlarım karşısında tamam alırız dedi ama benmkinin sağı solu belli olmaz.akşamdan beri içim sıkıldı yani bunun yüzünden.bide arayıp teşekkür ettim kv.yi:47: okadar düşünüp aldım bi teş.etmedi demesin diye...
yani çok uzattım ama olay bundan ibaret belki iyi niyetle birşeyler yapmak istiyo ama sonucu hiç öyle olmuyo alsa bile vermek istemiyo anlamadım gitti yaa....

bana kalırsa kadın kötü niyetle yapmamış ama işte batmış
bizimki de çeyiz zamanı yemek odamda halı yoktu daha doğrusu unuttuk gitmiş almış bişey demedim.
sonra mutfağa da aynısı oldu kötü çıktı halı değiştirmek istedim gitti yine aldı süpriz getirdi ama eşim ikimizin arasında güzel duruyor

ondan önce eşim bana aldığını duyunca aradı o akşam bize geleceklerdi. annem almış senin sağın solun belli olmaz beğenmezsen değiştiririz. diye gayet güzel oldu beğendim de

bence seninki de kötü niyetle yapmamıştır. aldığı yer ile yine görüş sığmadı onca para ödedik çöpe mi atalım diye cazgırlı yap
oda olmadı halıya zarar ver ara burası kusurlu de :1::1::1:

hem değiştirmiş ol para gitmesin hemde istediğin olmuş olsun

Gunaydin kizlar.

LAndfloves sonunda geldiler.hic tahmin etmemislerdir.ne aldin peki ? Agladilarmi?

bizim iki tarafında ilk torunu olacak inşallah. benim annem acayip duygulandı gözleri doldu, durup durup bana sarıldı, mutfağa gidiyorum hemen peşimden geliyor gözler dolu dolu gülerek bakıyor ayyyyy ayyyyy deyip duruyordu.. kayınvalidemde çok sevindi oda gülüp duruyordu, babamda anneme bakıp bakıp gülüyordu, herkes babama artık sigarayı bırakman gerekiyor bak dedi, bende dedim baba sana aralığa kadar süre bak bırakmazsan sevemezsin torununu dedim.

hediye olarakta hamile olduğumu bilmeden bücürük mağazasında indirim görüp girmiştim, bir tane pembe tulum bir tanede sarılı yeşilli alt üst pijama takımı almıştım, iki ayrı paket yaptık verdik.. önce tahmin etmeye çalıştılar tabii küçük bişey olunca ikiside eşarp mı dedi hemen. sağaolun sizlerden almıştım bu fikri çok da güzel oldu, miracle anlatmıştı bana.. anneler gününe yakın olmasıda iyi oldu.

selam kızlarr

dünden beri moralim çok bozuk

hamile olduğunu söylediğim arkadaşımın kanaması geldi doktor progestron ilacı verdi 3 gün içinde ya düşecek ya da hamilelik devam eder demiş ama kanaması malesef devam ediyo :31:

landfloves harika süpriz olmuş bende annemlere öyle yapmıştım süperdi....

hejar aras bey kocaman olmuş maşallah hayırlı evlat olsun inş.

ayyy çok üzüldüm miracle yaaa, size geldiğimde görmüştüm tanıyınca daha da üzüldüm, en son evdeydi çalışıyor mu peki şimdi? yatsa devamlı acaba tehlike geçer mi ki?

Sorma canım yaa eşim dün koyup hoşuna gitmese sorun yoktu zaten yenisini alıcaktık şimdi tutturdu boşuna para harcatma bana diye.evimin fotoları eklicem canım ama mutfak perdem yok henüz uymadı önceki salondaki halı öyle,birde berjer yaptırıcaz salona hepsini bi tamamlıyım çekip koyayım diyorum :34:

aboo biz baya bekleriz...biz ilk taşındığımızda güya hemen kiler yaptırcaktık.çocuk odasının halini koymuştum hatta..2 ay sonra tehtitlerle yaptırdım..erteleniyo hep

bana kalırsa kadın kötü niyetle yapmamış ama işte batmış
bizimki de çeyiz zamanı yemek odamda halı yoktu daha doğrusu unuttuk gitmiş almış bişey demedim.
sonra mutfağa da aynısı oldu kötü çıktı halı değiştirmek istedim gitti yine aldı süpriz getirdi ama eşim ikimizin arasında güzel duruyor

ondan önce eşim bana aldığını duyunca aradı o akşam bize geleceklerdi. annem almış senin sağın solun belli olmaz beğenmezsen değiştiririz. diye gayet güzel oldu beğendim de

bence seninki de kötü niyetle yapmamıştır. aldığı yer ile yine görüş sığmadı onca para ödedik çöpe mi atalım diye cazgırlı yap
oda olmadı halıya zarar ver ara burası kusurlu de :1::1::1:

hem değiştirmiş ol para gitmesin hemde istediğin olmuş olsun

Kötü niyetle değil ama neyi ne diye aldığını kendi bile bilmiyor bana daha önce söyledi bak sipariş verdim 2tane diye ama seçemiceğimizi bilmiyodum birde istemediğimi de söyledim.sonra almazsan ben alır koyarım salonuma dedi tmm dedm bende.
olayda sırf bu halılarda yok birde yolluk sipariş vermiş aynısından onu nediye vermiş anlamadık aynı yerden zaten kendine yolluk almıştı öncesinde verdim dedi kız ısrarla yollukları da getirelimmi deyincefalan diye lafı kapatmaya çalıştı.sadece bu değil ya bir sürü başka şeyler almış başka yerlderden kendine beğenmemiş almış iade etmiş onun yerine başka şeyler almış geriye almayanları da parasını düşürtmüş öyle değiştirtmiş sürekli böyle şeyler yapıyo kayınpederim de kafayı yicek olmucak şeylere para harcıyo gidiyo değiştiriyor almadıklarında kızıyo benide burda çıldırtıyor diyo.ilginç bir kadın görmeniz lazım :1:

chitlenbik çok farklı değilse boşver artık napacan, aslında eşinin konuşması gerekiyordu. yada bir tane daha aynı desenden alın küçük olan farklı dimi? çok masraf olmaz farklı olan desenide kayınvalidene hediye et :)

ben biraz önce kuaföre çıkıyordum kuşum dışardaydı onu kafese koyayım dedim, tabi üstümü değiştirip girince salona oda anladı kaçmaya başladı, normalde elimde üstümde gezen kuş benim dışarı çıkacağımı anlayınca hemen kaçıyor yakalayabilene aşkolsun, salon içinde o önde ben arkada koşmaktan soluk soluğa kaldım, koltuğada oturunca bi daha kalkamadım, bi bilg. açıp kızlara bakim derken de kaldım böyle.

bu arada kuşum da baktı biyere gittiğim yok, bana çaktırmadan kafesine girdi su içmeye, hemen koşup kapattım kapısını, ben çıkıyorum şimdi, görüşürüz. kaşımı aldırcam ormana döndü..

aboo biz baya bekleriz...biz ilk taşındığımızda güya hemen kiler yaptırcaktık.çocuk odasının halini koymuştum hatta..2 ay sonra tehtitlerle yaptırdım..erteleniyo hep

yok bunları buhaftasonuna yaptırıcaz büyük ihtimal.eşim kafaya takarsa yapar,oturma odasına bide yatak odasına fon perde de yaptırıcam.evlenirken yaptırmamıştım nasılsa taşıncaz diyerekten.

Kötü niyetle değil ama neyi ne diye aldığını kendi bile bilmiyor bana daha önce söyledi bak sipariş verdim 2tane diye ama seçemiceğimizi bilmiyodum birde istemediğimi de söyledim.sonra almazsan ben alır koyarım salonuma dedi tmm dedm bende.
olayda sırf bu halılarda yok birde yolluk sipariş vermiş aynısından onu nediye vermiş anlamadık aynı yerden zaten kendine yolluk almıştı öncesinde verdim dedi kız ısrarla yollukları da getirelimmi deyincefalan diye lafı kapatmaya çalıştı.sadece bu değil ya bir sürü başka şeyler almış başka yerlderden kendine beğenmemiş almış iade etmiş onun yerine başka şeyler almış geriye almayanları da parasını düşürtmüş öyle değiştirtmiş sürekli böyle şeyler yapıyo kayınpederim de kafayı yicek olmucak şeylere para harcıyo gidiyo değiştiriyor almadıklarında kızıyo benide burda çıldırtıyor diyo.ilginç bir kadın görmeniz lazım :1:

madem o zaman kendisi kullansın çok saçma ya ev senin evin sonuçta

anneme bende anlatmıyorum olumsuz şeyleri.kv ile ilgili olanları anlatırım.kızgınlıkla anlatırım hep.ama eşimle aramdaki hiçbişeyi anlatmıyrm

11.ÖZDEN 06.11.2013
12. landflovers

kıran kırana bir mücadele 13. kim olacak :1::1::1:

13
14
15
16

rezerveli arkadaşlar :54::54:

Son düzenleme:
Chitlenbik kafaya takma canım büyükler öyle işte zaten yaz geldi çok kötü durmuyosa bırak öyle kalsın heryeri halıyla kapatma zaten 2 tane sermişsin ne kadar büyük salon öyle merak ettim fotosunu koysana canım hem halıları da görmüş oluruz yorum yaparız olmadı biraz ortam durulsun eşinle güzelce konuşur alırsın bi tane daha aynısından

anneme bende anlatmıyorum olumsuz şeyleri.kv ile ilgili olanları anlatırım.kızgınlıkla anlatırım hep.ama eşimle aramdaki hiçbişeyi anlatmıyrm

anlatmamak lazımmış annem benden daha çok tepkili olmaya başladı karşıdan göremiyordum kardeşim söyleyince farkettim.:26:

Back