Eylül dostluğumuza burada devam (:

Landfloves kendini de eklesene listeyeeee
bu arada kızlar caponum gelmiyo hiç ne alemde acaba

Eşimin beklenen terfisi açıklandı nihayet kızlar çok mutluyum

istinyepark a geçiyo artık

melis sen kesin sezeryan mı yapıcan ne güzel bekliyosun işte sancıların gelince normal doğur gitsin

benim kızın kilosu böyle giderse istesemde normal yapamam ki nasıl çıkartıcam onu

çok güzel olmuş güle güle kullan tatlım çok eylencelidir az buçuk çözdün mü gerisi senin yaratıcılığına kalmış
sonrasında fotoğraf alemine dalar gidersin, birde az buçuk photoshopuda çzdün mü tam olur
ünv zamanı bende fink fink gezerdim istanbulda köşe bucak çekmek için
ahh ahh ne günlerdi

takma tatlım iyi niyetli olmaya çalışmış ama işinizede karışmış düşüncesizlik olmuş biraz Allahtan renkler vs uymuş
ama kızlarında dediği gibi annene anlatma birşeyleri bende bir kaç kere sinirlenp anlattım sonra kafa dank etti annem benden fazla üzüldü ama iyiki oda iyi birşey duyunca eskidekini unutan bir kadın şimdililk bir sorun haline gelmedi

Eşimin beklenen terfisi açıklandı nihayet kızlar çok mutluyum

istinyepark a geçiyo artık

hadi hayırlı olsun müdür karısı
sevindim

gözünaydın hanzade..sonunda oldu..

melis napıyon? özledim seni kız

benimi
bende özledim ama
birşey yapmıyorum bol bol yatıyorum uyudum yine sırf kasılma olmasın diye keyfsizim şimdi cuma gnü doktora gidersem haydi alıyoruz derse diye moralim bozuk kaçmayı düşünüyorum daha erken
sen nabıon?

Son düzenleme:
Sağol meliscim sonunda mebus garısı oluyom
Evde koltuk provası yapıcaz zübükteki gibi

hemen alırmı cnm saçmalama..doktor müsaitmi,ameliyathane boşmu,anestezici ordamı vs.vs.. birkaç gün sonraya verir yani

ayy evet kürk aldırayım kocama Yazın plaja da onla giderim pareo niyetine

dün akşam vardı yalan dünyada izlemem ama kürkle dolanıyordu
plajda farklı bir havan olur:115:

hemen alırmı cnm saçmalama..doktor müsaitmi,ameliyathane boşmu,anestezici ordamı vs.vs.. birkaç gün sonraya verir yani

o gün için almaz tabikide ertesi gün veya 1 2 güne derse ona bile korkuyorum
çünkü cuma gel düzenli birşeyler çıkarsa bekletmem artık dedi
o anda affalladık anlayamadık soramadık bile ne demek istediğini
bilemedim:26:

korkma cnm bebişin gelecek diye sevin..bol bol dua et.Allahın izniyle ikinizde sapasağlam olacaksınız.2 kişi gidip 3 kişi döneceksiniz.oyyy bebişşşş

korkma cnm bebişin gelecek diye sevin..bol bol dua et.Allahın izniyle ikinizde sapasağlam olacaksınız.2 kişi gidip 3 kişi döneceksiniz.oyyy bebişşşş

amin aminnn
anlayamadım garip oldum öncesinden ne zaman doğucak diye sabırsızlanırken şimdi ise 2 hafta daha dursun diyorum
sanki tutamıyorum içimde suç bende gibi
doktora cuma gitmiyim düşünürken bu seferde ya sıkıntı olursa vicdan yapıyorum

ay ne zor işmiş bu doğurma
yapması olması bu zamana kadar getirmesi dert doğurması ayrı dert
biz hep nişanın suyun gelicke hikayeleri okuduk hani nerdeler

e daha erkende ondan senin sancılar normalmi bilmiyorumki..bebiş hazırlık yapıyor belki böyle böyle devam edecek..beklemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…