• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

melis sen kesin sezeryan mı yapıcan ne güzel bekliyosun işte sancıların gelince normal doğur gitsin

biz düğünün ertesi gün sabah annemlere uğradık ordan kahvaltı için aynı apt.da oturan kaynımlara gitmiştik çok utanırım diyodum ama aklıma hiç bşy gelmedi valla hissettirmiyolar ki bşy

selam kızlarr

dünden beri moralim çok bozuk

hamile olduğunu söylediğim arkadaşımın kanaması geldi doktor progestron ilacı verdi 3 gün içinde ya düşecek ya da hamilelik devam eder demiş ama kanaması malesef devam ediyo :31:

landfloves harika süpriz olmuş bende annemlere öyle yapmıştım süperdi....

hejar aras bey kocaman olmuş maşallah hayırlı evlat olsun inş.

selam kızlarr

hamile olduğunu söylediğim arkadaşımın kanaması geldi doktor progestron ilacı verdi 3 gün içinde ya düşecek ya da hamilelik devam eder demiş ama kanaması malesef devam ediyo :31:

inşallah olumsuz bir haber vermezsin bize canım yatsın dinlensin çalışyır ise hiç hareket etmesin hatta :ssz:

selam kızlarr

Ya cok kotu ins kaybetmez bebegini

miracle geçmiş olsun arkadaşına canım inşallah tutunur bebeciği annesine...
anneler günü için bi planınız varmı kızlar hediye aldınızmı?

pazar günü kv ye gitcez kahvaltıya eşimin teyzesi abisi eşi vs 10 kişi olcaz terasta kahvaltı yapıcaz hepbirlikte. Sonra anneannenin mezarına gitcez sonrada sosyal tesislere falan gidip öğle yemeği yicez, akşamada annemlere gideriz onlarla çıkarız dışarı ama maçtan sonra tabiiiii
anneme bluz alıcam, kv ye terlik teyzeyede gömlek falan alırım. Aslında bugün çıkıp halletsem iyi olur ama hiçte halim yok...

patlıcanları kızartmadan önce 1 saat şekerli suda bekletirsen çok az yağ çekermiş emine beder abla öle diyor...bilginize...

$Adsız.jpg

çok şekerlerrrrrrr

miracle çok geçmiş olsun inş.atlatır arkadaşın bu kötü olayı ve bebeğine bşy olmaz canım bize de haber verirsin durumu

similla buldun yine leoparı canım korkarım erkek olursa da leopar giydiricen çocuğaaaaa

kızlar size söyledim mi bilmiyorum ama geçen hafta prof.mak.aldık nihayet
canon d550 süper bşy yaaa
şimdi kursa gitmeye karar verdim ama ismek i aradım eylülde başlıyo c.tesileri gidicem sbah 9 akşam 4 e kadarmış sertifakımı da alıp fotoğrafçımın yanında takılmayı düşünüyorum dış çekimlere filan giderim fotoğrafçılığa başlarım muhasebeyi bırakırım belki
üstelik ordan eğitim alınca reklamcılık gazete ...vs.yerlerde çalışabiliyomuşsun tam benlik keyifli bi iş olduktan sonra çalışırım

dün börülce aldım görüntüsü hoşuma gitti diye ilk defa pişircem hatta ilk defa yicem sanırım
bu akşam onu yapmayı planlıyorum siz sever misiniz kızlar fasulyeye benziyo tadıda onla aynıdır gibi geliyo ama bilmiyorum

börülcen fasulyeye benziyor ben pek sevmem yemeğini...zeytinyağlı ve limonlu salatası belki..

bende bugun dolma yapcam

Back