• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın herkese ;

kızlar sporda bi arkadaşım var 30 yaşında ama hiç göstermiyo benden küçük olduğunu düşünüyodum hatta 4 yıllık evliymiş çocuğun var mı diye sordum yok dedi ve hikayesini anlattı kız üniversite mezunu bizim orda sağlık ocağında çalışıyo tabi ki bilinçli biri ve kesinlikle herkesin yılda bir değil 6 ayda bir smear testi yaptırması gerekiyo diyo bütün kadınlara söyle mutlaka diyo
kendisi yılda 1 kere yaptırıyomuş herşey gayet normalmiş 1 sene sonra kontrol amaçlı tekrar yaptırdığında rahim kanseri olduğunu öğrenmiş radyoterapi kemoterapi bir sürü tedavi görmüş ve rahmini almşlar bi daha asla çocuğu olamayacakmış ve sürekli sağlık ocağına hamile kadınlar çocuklar geliyo çok seviyorum çocukları diyo ilk 2 yıl sağlıklıyken yapmamışlar yeni evliyiz birbirimizi iyice tanıyalım muhabbeti işte şimdi pişman tabi beklediği için
sadece taşıyıcı anne bulabilirse bebeği olabilirmiş o da çok maliyetli tabi
çok üzüldüm yaa biz de ne olacağımızı bilmeden hala bekliyoruz

Allah yardımcısı olsun canım ya sabah sabha canım sıkıldı üzüldüm:50::50::50:
çok beklemekte yararlı değil malesef smear testi yaptıran yada niyeti olan önce internette araştırır zaten burada da 6 ayda 1 mutlaka yazıyor keşke oda daha kısa sürede yaptırsaymış :ssz: hemde sağlık ocağında olanakları ve şansı çok daha fazla
tabi olanla ölene çare yok Allah büyük belki de hiç ummadık anda hamile kalır.

o dediği şey kıbrısta yapılıyor ve ciddi para arkadaşımın kuzeni 52 yaşında menepoz başlangıcında yaptı Rabbim evlat sevgisini herkese yaşatsın baksana yaş falan bile dinlemiyor:.

günaydın kızlar.. dün ailelerimiz geldi şehir dışından ve yemeğe bizdelerdi. hediyelerini verdik anneler günlerini kutladık ikiniz birden açın dedik, açtılar çok şaşırdılar çok duygulandılar. babalarımızda vardı herkes o kadar sevindi ki. çok güzel bir akşamdı.

speddy evet canım çok önemliymiş bu estler bir kez daha anladım bebek olayına girmeden bi daha gitsem iyi olacak
kızın öyle ummadık anda hamile kalması filan imkansız adet bile olmuyo rahmi alınmış çünkü inş. taşıyıcı anne bulurlar kıbrıs var ama çok pahalı diyo

landfloves çok heyecanlı aileler de öğrendi demek onlar duygulanmış peki sen ne hissettin ben çok utanırım söyleyemem diyorum eşime hep öyle bi durumda ama düğünden sonrada yok gidemem yüzlerine bakamam utanırım diyodum ertesi sabah gitmiştim hemencik :9:

speddy evet canım çok önemliymiş bu estler bir kez daha anladım bebek olayına girmeden bi daha gitsem iyi olacak
kızın öyle ummadık anda hamile kalması filan imkansız adet bile olmuyo rahmi alınmış çünkü inş. taşıyıcı anne bulurlar kıbrıs var ama çok pahalı diyo

landfloves çok heyecanlı aileler de öğrendi demek onlar duygulanmış peki sen ne hissettin ben çok utanırım söyleyemem diyorum eşime hep öyle bi durumda ama düğünden sonrada yok gidemem yüzlerine bakamam utanırım diyodum ertesi sabah gitmiştim hemencik :9:

bence de geç kalma canım git bir kontrole git hatta yılbaşında düşünüyorsan canım. şimdi git kullanman gerekn bişey var ise tedavi oluırsun 7 ay sonra da yılbaşna yakın yine gidersin işte :54:

ya spordaki arkadaşına çok üzüldüm, antalyada kadavradan rahim nakli yapıldı haberlerde duymuşsunuzdur. ve o nakil yapılan kadın hamile şimdi, tıp artık çok ilerledi, inşallah arkadaşınada böyle bi nakil falan yapılırda hamile kalır kendi bebeğini kendi taşır.

yok ben utanmadım, hediyelerimizi verdik oturduk babalarımızda vardı, hatta hediyeleri açınca şok oldular aa aaaaa falan derlerken ben torun geliyor torun dedim babamgile. valla bayada konuştuk kaç haftalık, hangi ay ne gün doğacak, 21 marttan sayın işte dedim :)) aman iyi beslen şunu ye bunu ye iki anne birden başladı tabii, çok dikkat et bak ilk aylar çok önemli falan dediler. hatta yaz için tatil planları yapıyoruz kayınbabam o zamana kaç aylık olacak falan diyordu :1::1:

evet o haberi duymuştum landfloves
ne güzel müjde verdiniz ailelerinize utanmaz arkadaşım benim :9::9::9:
o gün gelse bende öyle olurum heralde şimdi utanırım diyorum ama yaşayınca farklı oluyo

evet o haberi duymuştum landfloves
ne güzel müjde verdiniz ailelerinize utanmaz arkadaşım benim :9::9::9:
o gün gelse bende öyle olurum heralde şimdi utanırım diyorum ama yaşayınca farklı oluyo

bende önce utanırım diyordum ama müjdeyi vermeyi iple çektik ondan heralde hiç utanmadım.

hadi bende diğer kızlar gibi başlayayım sıkıştırmaya.. sıra sende fazla bekletme bence, aralığı maralığı unut, folik asidini al kullanmaya başla şimdiden :21:

Evlendikten ertesi gun kayinbabamlar donecekti.beraber kahvalti yaptik annemlere gittik sonra.bende utanmistim.herkes bana bakiyor gibi gelmisti ;)

Ama bu hamilelikte hic utanmam zaten annem 4 gozle bu haberi bekliyor

NE Utanmazmışız

bizde ertesi gün sabah kv kahvaltıya öğlen de annemlere gitmiştik :1::1::1:

bebek konusunda aklıma bile gelmez valla ne utanıcam :27:

NE Utanmazmışız

bizde ertesi gün sabah kv kahvaltıya öğlen de annemlere gitmiştik :1::1::1:

bebek konusunda aklıma bile gelmez valla ne utanıcam :27:

selamlar..herkes iyi umarım
canım bebiş işleri ne alemde en son çalışmalar başlamıştı:21:
ben hamileliğimi tam 3 ay sakladım annemlerede asla söyleyemiyordum
nedense çok utanıyordum yinede ben kendim söylemedim kardeşim söyledi
3 aylıkken:27:
eşime sıkı skı tembih ediyordum sakın kimseye bişey deme diye sanırım o psikoloji herkeste farklı oluyor:1:

günaydın eylül dostlarım...
sabah erkenden kalktım uyuma havası ama kaçtı bi kere... ben hamile olsam 1 dk saklayamayız bence nedense annem kv den daha meraklı, bebekte bebek diye tutturdu 6 tane torunu var zaten kadın kafayı bana taktı:1:
düğünden sonra ertesi gün kv kp ve eşimin halası geldiler bize, biz sadece yemek istemiştik halbuki:33: cümbür cemaat geldiler 5 dk oturup gittiler. sonra balayına gittik gelişimizin ertesi günü kahvaltıya kv ye akşam yemeğine annemlere gittik utanmaım ama çok özlemiştim, kınada düğünde ağlamayan annem balayı dönüşü ağladı canımıniçiiiiii:16:

günaydın kızlar.. dün ailelerimiz geldi şehir dışından ve yemeğe bizdelerdi. hediyelerini verdik anneler günlerini kutladık ikiniz birden açın dedik, açtılar çok şaşırdılar çok duygulandılar. babalarımızda vardı herkes o kadar sevindi ki. çok güzel bir akşamdı.

Çok güzel olmuş programınız.Biz hiç böyle süprizler yapamayız. Eşim önce ailesini arar, sonra annemlere inip anında naklen yayın yapar gibime geliyor. Hiç saklayamaz böyle haberleri :9:

37. haftaya girdik teyzoşlar

kutlama yapalım:118:
:124::124::124:

ne kaldı şunun şurasında benim kızda sabırsız süprizlere açığım bu ara:52:

landfloves cım ailenize haberi vermişsiniz o anları anlatırken gözümün önünce canlandı ne mutluluk heycan ayhh çok güzel:9:
bundan sonra herkes başında herkes senden her doktor kontrolü sonrası haber bekleyecek öneriler tavsiyeler:1:

eee hatunlar ses verin:3:

selamlar..herkes iyi umarım
canım bebiş işleri ne alemde en son çalışmalar başlamıştı:21:
ben hamileliğimi tam 3 ay sakladım annemlerede asla söyleyemiyordum
nedense çok utanıyordum yinede ben kendim söylemedim kardeşim söyledi
3 aylıkken:27:
eşime sıkı skı tembih ediyordum sakın kimseye bişey deme diye sanırım o psikoloji herkeste farklı oluyor:1:

oooo 3 ay iyi saklamışsın valla
ben bugün öğrensem akşama hemen doktora giderim olup olmadığını kesinleştirir sonra da millete yaymaya başlarım :1:
şimdi gizli onda bile çatlıyorum :9::9:
çalışmalara devam 3. ayımız bakalım bu ay olacak mı :14:
senin oğluş iyice büyümüş maşallah nasıl gidiyo:16:

oooo 3 ay iyi saklamışsın valla
ben bugün öğrensem akşama hemen doktora giderim olup olmadığını kesinleştirir sonra da millete yaymaya başlarım :1:
şimdi gizli onda bile çatlıyorum :9::9:
çalışmalara devam 3. ayımız bakalım bu ay olacak mı :14:
senin oğluş iyice büyümüş maşallah nasıl gidiyo:16:

bana kalsa 4. ayda açıklayacaktım eşim dayanamadı:27:
gamzelim büyüdü teyzesi albümümde birlikte resmimiz var en son haliyle:16:
Rabbim hayırlı evlat versin inşallah sana ve isteyen herkese bizimkileride hayırlı evlat etsin inşallah:16:

Rabbim hayırlı evlat versin inşallah sana ve isteyen herkese bizimkileride hayırlı evlat etsin inşallah:16:

valla maşallah büyütmüşsün hayırlı evlat olur inşallah.
darısı başımıza :49::49:

MAsallah kocaman olmus gamzelerini yesinler

Back