• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

ooo liva hanım geldiğinde tüm sevenler etrafında olacak demek ne güzel inşallah benim dedem de torunun bebeğini görebilir.
heycanlandırdı herkesi şidmi içeri de keyfine bakıyordur o zaman çantanı falan hazırladın mı ?

doğru söylüyorsun zor hamilelik geçirmek istemiyorum inşallah hiç hamile gibi olmam sadece karnım büyür kalan herşeyim normal eskisi gibi gider :17:

bende arka plana çok fazla güzellştiremedim eski hali ile kaldı bi ara yeni başlıklar yaptım ama ekleyemedim hala :37:

annemlerin tarafında ben en büyük torunum düşün yaş ortalamasını, ilk olucak torunun bebeği çok heycanlılar
ananem ilk gitmem diye baya zorladı gidincede hemencik geri döndürmüş bebek geliyor diye:1:

çantamızda hazır alıp gitmeyi bekliyoruz, karnım aşağı düşceğine yönü şaşırdı hala ayakları ağzıma giriyor sokuşturuyor biryerlere:1:

inşallah hamillikte dediğin gibi olur bunu gönülden isterim çok keyifli bir hamilelik geçirirsin
yine burdaki hamişlerin haline çok şükür iyi gidiyorlar

blogta eylül gelinlerine buldum birşeyler, yeni açtığım yer içinde baktım koydum birşeyler ama düzenleme yazılar istiyor

bizimkide; minikask-liva.blogspot.com
deneme sürümü sırf kurcalamak için adresi bile hemen salladım:1:

bak burada hazır templates,headers lar var

Blogger Templates
Designs | Shabby Blogs

annemlerin tarafında ben en büyük torunum düşün yaş ortalamasını, ilk olucak torunun bebeği çok heycanlılar
ananem ilk gitmem diye baya zorladı gidincede hemencik geri döndürmüş bebek geliyor diye:1:

çantamızda hazır alıp gitmeyi bekliyoruz, karnım aşağı düşceğine yönü şaşırdı hala ayakları ağzıma giriyor sokuşturuyor biryerlere:1:

inşallah hamillikte dediğin gibi olur bunu gönülden isterim çok keyifli bir hamilelik geçirirsin
yine burdaki hamişlerin haline çok şükür iyi gidiyorlar

blogta eylül gelinlerine buldum birşeyler, yeni açtığım yer içinde baktım koydum birşeyler ama düzenleme yazılar istiyor

bizimkide; minikask-liva.blogspot.com
deneme sürümü sırf kurcalamak için adresi bile hemen salladım:1:

bak burada hazır templates,headers lar var

Blogger Templates
Designs | Shabby Blogs

bende anane tarafından en büyük kız torunum bide abim var o zaten bekar :1: baba tarafından da son tek bekar kızdım :D

inşallah güzel geçer hele bir gelsin de kötüsüne bile razıyım diyorum bazen ya :1::1::1:

bloğuna ve diğer yolladıklarına bakıyorum hemen canım bende bahane ile düzenlerim işte :1:

http://www.blogskins.com/

birde bu var tatlım ama sorunsuz şekilde uygulayamadım bunları
hata veriyor kodlarında

ve ben acil kaçar benimki aradı geliyormuş birazdan hazırlanmam gerek
onada cildiyeden randevu almıştık trafikte kalmayalım

öpüyorummmm kızlar:54::54:

ben geldim bitti burası ben de bi cenabetlik var anlamadım gitti :9::27::37:

Son düzenleme:
özdn o karının istekleri ne öyle valla benim de içim şişti kendini ne sanıyo acaba ingiliz kraliyet ailesinden mi geliyo

landfloves çok şanslısın ne iyi doktor bulmuşsun ama eşlerin görememesi çok saçma yaa insan karısının yanına girmez mi ne mantık hep öyle mi olacak kadın tek başına yapmıyo ya bu çocuğu

Slm kizlar.evi topladim bende..komsulari cagirdim 2 kisi geldi.kahve ictik.yemek yapmadin sularda kesik :( makarnami yapsam

kocam geç geliyo yemek yapmam heralde ne yesem bilmiyorum valla spor da var bugün salata yaparım belki

kızlar sporda bi arkadaşım var 30 yaşında ama hiç göstermiyo benden küçük olduğunu düşünüyodum hatta 4 yıllık evliymiş çocuğun var mı diye sordum yok dedi ve hikayesini anlattı kız üniversite mezunu bizim orda sağlık ocağında çalışıyo tabi ki bilinçli biri ve kesinlikle herkesin yılda bir değil 6 ayda bir smear testi yaptırması gerekiyo diyo bütün kadınlara söyle mutlaka diyo
kendisi yılda 1 kere yaptırıyomuş herşey gayet normalmiş 1 sene sonra kontrol amaçlı tekrar yaptırdığında rahim kanseri olduğunu öğrenmiş radyoterapi kemoterapi bir sürü tedavi görmüş ve rahmini almşlar bi daha asla çocuğu olamayacakmış ve sürekli sağlık ocağına hamile kadınlar çocuklar geliyo çok seviyorum çocukları diyo ilk 2 yıl sağlıklıyken yapmamışlar yeni evliyiz birbirimizi iyice tanıyalım muhabbeti işte şimdi pişman tabi beklediği için
sadece taşıyıcı anne bulabilirse bebeği olabilirmiş o da çok maliyetli tabi
çok üzüldüm yaa biz de ne olacağımızı bilmeden hala bekliyoruz

zahter buluşma 11 ine alındı bu c.tesi yani gördün mü haberin var mı

Ayyy cok uzuldum yaaa.smear temiz ciksada surekli devam etmek lazim.ben her gittigimde doktor yapalim dior ben daha yeni yaptiniz diyorum

ben çıkıyorum kızlar spora gidicem direkt vınnımın şarj etmedim unuttum yolda giremicem o yüzden akşam görüşürük

Ayyy cok uzuldum yaaa.smear temiz ciksada surekli devam etmek lazim.ben her gittigimde doktor yapalim dior ben daha yeni yaptiniz diyorum

evet düzenli olarak yaptırmak lazımmış yani hiç bşy yokken oluşup 1 yılda bayaa ilerliyomuş önlem almak lazım

Ben geldim kocam dün sınava giderken telefonumu aldı hatlarla oynamış ancak düzeldi
buluşma 11ine mi kesinleşti

hanzade birkaç gündür temizlik yapıyorum hiç girmeye fırsatım olmadı foruma. telefondan bakıyorum ama gözden kaçırmışım demek ki. maalesef ben gelemem 11inde 3 ayrı doktora peş peşe kontrol randevum var. hastane bana ters oluyor diye hepsini aynı güne koydurdum. işim erken biterse bile sanırım yetişemem size. bu kez bensiz olsun artık.

Back