Eylül dostluğumuza burada devam (:

hay allahh dediğin gibi geçmesi lazım artık bizim bi tanıdık 4 ay çekmişti bu bulantıları inş.seninde bi önce biter

canım evde belli yerlere tablet koy kesinlikle gelmiyo olanda yaşamıyo

adres vermeden kaçmakta ne oluyor kızlar:)
domates saksılara bakıyorum kaç gündür

ayy sinir olmuştum kimse yazmayınca gnahınızı almışım

Şu domateslere bende anlamsız baktım kapadım başta:) Yeni başlığınız hayırlı olsun. İnsan yazarken hep 2 kere düşünmek zorunda burada, çünkü herkese açık bir sayfa. Kızlar birşey soracağım, benim açtığım konularda, şurda kına mekanı, şurda düğün mekanı bilen varmı diye sormuşum. Cevap verende olmamış ama bu başlıklar beni teşhir ediyor. Yani çok az tanıyan insan anlar. Düğünüm eşimin memleketinde, kınamda benim yaşadığım semtte olduğu için, konu başlıklarımdada bunu armut gibi belirttiğim için. Bu konuları nasıl sildirebilirim ben? Konu kapatmaktan söz etmiyorum, kapatıncada başlık kalıyor, ben başlığı kapatmak istiyorum.

ben sınavdan sonra gitmeyi düşünüyorum canm istersen sende bekle o zaman gidelim birlikte tınaztepedekileri de ii diolar ama ayşalı mı bi kadın varmış ona gitme onu önermio kimse

çok fena canım sıcaklar ben hiç alışkın değilim vücudumun sıcağa tahammülü bu kadar yüksek diil mahvoluyorum kaç gündür bi de ders çalışmaya çalışıyorum bu sıcakta pişik olcam valla

adres vermeden kaçmakta ne oluyor kızlar:)
domates saksılara bakıyorum kaç gündür

ayy sinir olmuştum kimse yazmayınca gnahınızı almışım

Hoşgeldin özden, jelonun sende jace yada teli vardır demi? Ne zamandır uğramıyr burayada.

ben sınavdan sonra gitmeyi düşünüyorum canm istersen sende bekle o zaman gidelim birlikte tınaztepedekileri de ii diolar ama ayşalı mı bi kadın varmış ona gitme onu önermio kimse

Canım ben allah nasip ederse, çarşambadan sonra izne çıkıcam,bu hafta veya önümüzdeki hafta gidiyim diyorum.İş yerinden izin almak sonra sorun oluyor.

Hava bir acayip ya, çok sıcak ama rüzgarda var.Gündüz

günaydın ya bu jelo nerdeeeeeeee?
hem evinde hem işyerinde internet var
artık iyi şeyler düşünemiyorum, bişey oldu galiba:26:

yöneticilere mesaj at
ama okunmayan cevp yazılmayan konularsa çok da düşünmene gerek yok
farkedilmesi zor

günaydın kızlar;
bende jeloyu çok merak ediyorum ya acaba tatile falan mı çıktı ama öyle olsaydı söylerdi bize telefonu yada face olan yok mu aranızda kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…