- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
eskiden olsa "yap ya nolcak" diyodum ama şimdi diyemedim
ben 2. bebekten çoktan vazgeçtim mesela
büyük konuşmuyorum, dua niyetine de söylemiyorum ama
ben bir kez daha hamile kalmak istemem
denedim balım ya denemez miyim
yok geçmiyo işte geçmiyo
bugün daha da fena oldum sözde 12. haftada geçecekti
ben galiba 9 ay çekicem
kızlar ya size bişi sorcam,
bizim apartmanda hamam böceği var.
Apartmandaki herkes kim kime dum duma.
Karşımdaki teyzelerin kömürlüklerinden akşam bize el sallarken gördük.Şükür daha bizim evde hiç görmedim ama gene de tedbir için ne yapabilirim.
Bu Raid böceksavarı falan var ya, kapı eşeğine ,kapı önüne falan sıksam işe yarar mı?
canım evde belli yerlere tablet koy kesinlikle gelmiyo olanda yaşamıyo
Yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar. Bende diyorum bizim kızlar neredeler
Burdayız daphnecim bi yere kaçmadık
adres vermeden kaçmakta ne oluyor kızlar:)
domates saksılara bakıyorum kaç gündür
ayy sinir olmuştum kimse yazmayınca gnahınızı almışım
kaç gündür domatlara bakacağına yorumları okuyaydın
spinperit, bende perşembe cuma doktora gidiyim diyodum.Tınaztepe deki doktorlar bi orda birde buca tıpta oluyormuş.O doktorlarda iyiymiş.(Kadın bu arada)
Aydasuda şimdi doruk tıp merkezi dedi.Hangisine gitsem acaba, ben evlendikten sonra ilk defa gitcem,çok korkuyom:18:
hoşgeldin zvy, uzun zamandır yoksun hayırdır? nasılsın?
kızlar ben babama sen gelme ben gelirim dedim ama sonra gidesim gelmedi, yol o kadar gözümde büyüdüki, sonra hafif bir esinti başladı şimdi daha rahatım. ama canım hiçbirşey yapmak istemiyor, bunalımda gibiyim. havalar çok etkiledi nedense beni. halbuki sıcaklarada alışkınımdır ama nedense fena çarptı bu sefer
Ne güzel bi tatil olmuş canım ... İsteyen herkeslere nasip olsun inşallah... Güney'i boşver yanıyo buralarEge güzeldir canım ya... Ah ahh kalbim Ege'de
adres vermeden kaçmakta ne oluyor kızlar:)
domates saksılara bakıyorum kaç gündür
ayy sinir olmuştum kimse yazmayınca gnahınızı almışım
ben sınavdan sonra gitmeyi düşünüyorum canm istersen sende bekle o zaman gidelim birlikte tınaztepedekileri de ii diolar ama ayşalı mı bi kadın varmış ona gitme onu önermio kimse
Şu domateslere bende anlamsız baktım kapadım başta:) Yeni başlığınız hayırlı olsun. İnsan yazarken hep 2 kere düşünmek zorunda burada, çünkü herkese açık bir sayfa. Kızlar birşey soracağım, benim açtığım konularda, şurda kına mekanı, şurda düğün mekanı bilen varmı diye sormuşum. Cevap verende olmamış ama bu başlıklar beni teşhir ediyor. Yani çok az tanıyan insan anlar. Düğünüm eşimin memleketinde, kınamda benim yaşadığım semtte olduğu için, konu başlıklarımdada bunu armut gibi belirttiğim için. Bu konuları nasıl sildirebilirim ben? Konu kapatmaktan söz etmiyorum, kapatıncada başlık kalıyor, ben başlığı kapatmak istiyorum.