- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
-
- Konu Sahibi landfloves
Aydasu;
Forumlara bakarken tesadufen gordum yazını.
Tebrık ederım.
Rabbım hayırlısı ıle tamamına erdırsın.
Bende gecen yıl, bu vakıtlerde ogrendım bır melek tasıdıgımı ( 26 hazıran )
Ve melegım bugun ıtıbarı ıle 4 ay, 1 gunluk.
Yanı Rabbım ızın verırse gelecek yıl senın melegın de bu vakıtlerde 4 aylık olacak.
Aydasu;
Tebrık ederım.
Yanı Rabbım ızın verırse gelecek yıl senın melegın de bu vakıtlerde 4 aylık olacak.
Aydasu;
Tebrık ederım.
Elefera ne kadar mutlu ettın benı anlatamam...
Inanırmısın daha dun baktım bu kız nerelerde ne yapıyor dıye, okudum yazdıklarını, hatta tebrık edecektım uyuyup kalmısım...
Gercekten kalp kalbe karsıymıs...
Allah bın kere razı olsun...
Rabbım Elıf e saglıklı uzun omurler versın annesıyle babasıyla ınsallah...
iyiyim canım, evet artık İstanbuldayız, alıştım çok şükür, bir sıkıntım yokzyvCok tesekkur ederım canım, nasılsın gorusmeyelı, sehır degıstırmıssınız nasıl alısabıldın mı
hoşbulduk canım , iyiyim şükür sen nasılsın?hoş geldin nihayet geldin nasılsın
hoşgeldin zvy, uzun zamandır yoksun hayırdır? nasılsın?
hoşbulduk landfloves iyiyim, geçen pazartesiden beri tatildeydik, dün gece 12 itibari ile evimize geldik, hem çok yorulduk hem çok eğlendik, koca yılın yorgunluğunu attık.
Durun size plansız tatilimizi anlatayım, plansız ama düşündüğümden çok daha güzel geçti, eşim aniden yurtdışından döndü cumartesi günü , pazar günü nereye gidelim diye düşündük, dedik Ayvalık a gidelim, pazartesi sabah 6 da düştük yollara vardık Ayvalık a, çok güzel şirin bir yerdi , sarımsaklı yı ve cunda adasını da gezdik, ama kalacak kadar da çok içime sinmedi aklım daha güneyde :)
sonra akşam yine düştük yollara , dedik Marmarise gidelim yolda da bi yandan otel araştırıyoruz :), neyse bulduk güzel bi otel , denize sıfır , hizmette çok iyiydi çok memnun kaldık, cumaya kadar marmaristeydik, niyetimiz cuma istanbula dönmekti , dönüş yolundayken tam izmire vardık ve selçuk tabelasını gördük, eşime ^ aaaa Selçuk yol ayrımına gelmişiizz^ dememle yönümüzü oraya çevirmemiz bir oldu :) Selçuk u gezdik ordan efes ordan meryem ana ordan Şirince :) o geceyi de Şirincenin eski köy evlerinde geçirdik, çok güzeldi kuş sesleriyle uyandık
dün gecede nihayet evdeydik, önceden planlanmayan bi tatildi ama çok güzel geçirdik
maşallah canım gerçekten çok gzel gezmissiniz belli,yorgunlukta gitmiş sizden keyfilisi yoktur şimdi
anlattıkların tam benim hayalimdeki tatil fikri,benzerini balayında yapmıştık gerçekten çok zevkli oluyor
iyiyim canım, evet artık İstanbuldayız, alıştım çok şükür, bir sıkıntım yok
hoşbulduk canım , iyiyim şükür sen nasılsın?
hoşbulduk landfloves iyiyim, geçen pazartesiden beri tatildeydik, dün gece 12 itibari ile evimize geldik, hem çok yorulduk hem çok eğlendik, koca yılın yorgunluğunu attık.
Durun size plansız tatilimizi anlatayım, plansız ama düşündüğümden çok daha güzel geçti, eşim aniden yurtdışından döndü cumartesi günü , pazar günü nereye gidelim diye düşündük, dedik Ayvalık a gidelim, pazartesi sabah 6 da düştük yollara vardık Ayvalık a, çok güzel şirin bir yerdi , sarımsaklı yı ve cunda adasını da gezdik, ama kalacak kadar da çok içime sinmedi aklım daha güneyde :)
sonra akşam yine düştük yollara , dedik Marmarise gidelim yolda da bi yandan otel araştırıyoruz :), neyse bulduk güzel bi otel , denize sıfır , hizmette çok iyiydi çok memnun kaldık, cumaya kadar marmaristeydik, niyetimiz cuma istanbula dönmekti , dönüş yolundayken tam izmire vardık ve selçuk tabelasını gördük, eşime ^ aaaa Selçuk yol ayrımına gelmişiizz^ dememle yönümüzü oraya çevirmemiz bir oldu :) Selçuk u gezdik ordan efes ordan meryem ana ordan Şirince :) o geceyi de Şirincenin eski köy evlerinde geçirdik, çok güzeldi kuş sesleriyle uyandık
dün gecede nihayet evdeydik, önceden planlanmayan bi tatildi ama çok güzel geçirdik
serumumu yedim kızlar
yatamıyorum ama
Allahım bana güç ver
Evet canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahNe güzel bi tatil olmuş canım ... İsteyen herkeslere nasip olsun inşallah... Güney'i boşver yanıyo buralarEge güzeldir canım ya... Ah ahh kalbim Ege'de
serumumu yedim kızlar
yatamıyorum ama
Allahım bana güç ver
hadi bi serum daha atlattın cnm hergeçen gün eminim daha iyi olucaksın az kaldı
Tatlım Allah şifa versin, güç versin inşallah, daha iyimisin?
Ahsencim en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle geçmiş olsun canım....
gelir gelmez yine çıkarttım
serumların bi işe yaradığı yok tatlım ya, ancak güç veriyo işte o yüzden gidiyorum
aydasu senin haberine bile adam akılı sevinemedim, midem ayaklanmış durumda, yatmak istiyorum yatamıyorum
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin, benim sıkıntılarımın hiçbirisini sana göstermesin
sorunsuz bir hamilelik ve sorunsuz bir doğum nasip etsi canım benim
senin bir kaç ay içerisinde bu haberle geleceğini biliyordum zaten
hamdolsun Rabbim bekletmedi
az kaldı canım ya biraz daha sabret inşallah gececek
Kızlar eşim de tatilde bebek diye tutturdu , bilmiyorum napıcam, benim içimde şuan bi istek yok ama eşim çok istiyor :44:
Canım bilmiyorum iyi gelir mi ama geçen sıcaktan benmde midem bulandı naneli şeker attım ağzıma bi süre sonra geçti bulantım gerçi senin ki farklı tabi ama bi dene istersen tatlım