Eylül dostluğumuza burada devam (:

Aydasu;

Forumlara bakarken tesadufen gordum yazını.

Tebrık ederım.
Rabbım hayırlısı ıle tamamına erdırsın.
Bende gecen yıl, bu vakıtlerde ogrendım bır melek tasıdıgımı ( 26 hazıran )
Ve melegım bugun ıtıbarı ıle 4 ay, 1 gunluk.
Yanı Rabbım ızın verırse gelecek yıl senın melegın de bu vakıtlerde 4 aylık olacak.:nazar:

Elefera ne kadar mutlu ettın benı anlatamam...
Inanırmısın daha dun baktım bu kız nerelerde ne yapıyor dıye, okudum yazdıklarını, hatta tebrık edecektım uyuyup kalmısım...
Gercekten kalp kalbe karsıymıs...
Allah bın kere razı olsun...
Rabbım Elıf e saglıklı uzun omurler versın annesıyle babasıyla ınsallah...

Aydasu;

Tebrık ederım.
Yanı Rabbım ızın verırse gelecek yıl senın melegın de bu vakıtlerde 4 aylık olacak.:nazar:

Inanırmısın daha dun baktım bu kız nerelerde ne yapıyor dıye, okudum yazdıklarını, hatta tebrık edecektım uyuyup kalmısım...

Aydasu;

Tebrık ederım.

izmirli kızlar bencede sizde buluşup beraber gidin kadın doğuma, miracle ve ben öyle yaptık :KK34: iyikide onunla gitmişim. ayrıca kokrmayın gidin bi kontrol ettirin smear testide yaptırın, çok önemliymiş.

:-)

Eskısı kadar olmasa da takılıyorum arada ve genelde subat annelerıne yazıyorum.
Senden de Allah razı olsun, mutlulugun mutlu ettı benı :-)
Bakalım senın neyın olacak, bence kız :-)

Benım melegım benı hıc uzmedı, hamılelıgımde.
Tum kalbımle dua edecegım, senı de hıc uzmesın.
Ve yuvanız melegınız ıle daha da bır senlensın, mutlulugunuz daım olsun.

zyv :KK1: Cok tesekkur ederım canım, nasılsın gorusmeyelı, sehır degıstırmıssınız nasıl alısabıldın mı
iyiyim canım, evet artık İstanbuldayız, alıştım çok şükür, bir sıkıntım yok

hoş geldin nihayet geldin nasılsın
hoşbulduk canım , iyiyim şükür sen nasılsın?

hoşbulduk landfloves iyiyim, geçen pazartesiden beri tatildeydik, dün gece 12 itibari ile evimize geldik, hem çok yorulduk hem çok eğlendik, koca yılın yorgunluğunu attık.

Durun size plansız tatilimizi anlatayım, plansız ama düşündüğümden çok daha güzel geçti, eşim aniden yurtdışından döndü cumartesi günü , pazar günü nereye gidelim diye düşündük, dedik Ayvalık a gidelim, pazartesi sabah 6 da düştük yollara vardık Ayvalık a, çok güzel şirin bir yerdi , sarımsaklı yı ve cunda adasını da gezdik, ama kalacak kadar da çok içime sinmedi aklım daha güneyde :)

sonra akşam yine düştük yollara , dedik Marmarise gidelim yolda da bi yandan otel araştırıyoruz :), neyse bulduk güzel bi otel , denize sıfır , hizmette çok iyiydi çok memnun kaldık, cumaya kadar marmaristeydik, niyetimiz cuma istanbula dönmekti , dönüş yolundayken tam izmire vardık ve selçuk tabelasını gördük, eşime ^ aaaa Selçuk yol ayrımına gelmişiizz^ dememle yönümüzü oraya çevirmemiz bir oldu :) Selçuk u gezdik ordan efes ordan meryem ana ordan Şirince :) o geceyi de Şirincenin eski köy evlerinde geçirdik, çok güzeldi kuş sesleriyle uyandık :KK66:
dün gecede nihayet evdeydik, önceden planlanmayan bi tatildi ama çok güzel geçirdik :KK16: :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
hoşgeldin zvy, uzun zamandır yoksun hayırdır? nasılsın?

hoşbulduk landfloves iyiyim, geçen pazartesiden beri tatildeydik, dün gece 12 itibari ile evimize geldik, hem çok yorulduk hem çok eğlendik, koca yılın yorgunluğunu attık.

Durun size plansız tatilimizi anlatayım, plansız ama düşündüğümden çok daha güzel geçti, eşim aniden yurtdışından döndü cumartesi günü , pazar günü nereye gidelim diye düşündük, dedik Ayvalık a gidelim, pazartesi sabah 6 da düştük yollara vardık Ayvalık a, çok güzel şirin bir yerdi , sarımsaklı yı ve cunda adasını da gezdik, ama kalacak kadar da çok içime sinmedi aklım daha güneyde :)

sonra akşam yine düştük yollara , dedik Marmarise gidelim yolda da bi yandan otel araştırıyoruz :), neyse bulduk güzel bi otel , denize sıfır , hizmette çok iyiydi çok memnun kaldık, cumaya kadar marmaristeydik, niyetimiz cuma istanbula dönmekti , dönüş yolundayken tam izmire vardık ve selçuk tabelasını gördük, eşime ^ aaaa Selçuk yol ayrımına gelmişiizz^ dememle yönümüzü oraya çevirmemiz bir oldu :) Selçuk u gezdik ordan efes ordan meryem ana ordan Şirince :) o geceyi de Şirincenin eski köy evlerinde geçirdik, çok güzeldi kuş sesleriyle uyandık :KK66:
dün gecede nihayet evdeydik, önceden planlanmayan bi tatildi ama çok güzel geçirdik :KK16: :KK16: :KK16:

maşallah canım gerçekten çok gzel gezmissiniz belli,yorgunlukta gitmiş sizden keyfilisi yoktur şimdi
anlattıkların tam benim hayalimdeki tatil fikri,benzerini balayında yapmıştık gerçekten çok zevkli oluyor:KK1:

Son düzenleme:
maşallah canım gerçekten çok gzel gezmissiniz belli,yorgunlukta gitmiş sizden keyfilisi yoktur şimdi
anlattıkların tam benim hayalimdeki tatil fikri,benzerini balayında yapmıştık gerçekten çok zevkli oluyor:KK1:

evet güzel gezdik çok şükür, bir sürü yer gördük, benim de hep aklımdaydı bi ege turu yapmak istiyordum , bu zamana nasipmiş :KK16: :KK16:

iyiyim canım, evet artık İstanbuldayız, alıştım çok şükür, bir sıkıntım yok

hoşbulduk canım , iyiyim şükür sen nasılsın?

Ne güzel bi tatil olmuş canım ... İsteyen herkeslere nasip olsun inşallah... Güney'i boşver yanıyo buralar :KK9: Ege güzeldir canım ya... Ah ahh kalbim Ege'de :KK16:

Ne güzel bi tatil olmuş canım ... İsteyen herkeslere nasip olsun inşallah... Güney'i boşver yanıyo buralar :KK9: Ege güzeldir canım ya... Ah ahh kalbim Ege'de :KK16:
Evet canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK16:
serumumu yedim kızlar :KK37:
yatamıyorum ama:KK43:
Allahım bana güç ver

Tatlım Allah şifa versin, güç versin inşallah, daha iyimisin?

Aydasummmm deminden beri sayfam açık işlerden fırsat ancak buldumm hayırlı olsunnn çoooooooooookkk sevindmmmmmmmm rabbimm mutluluğunu daim etsinn :KK64: :KK64: :KK64:

hadi bi serum daha atlattın cnm hergeçen gün eminim daha iyi olucaksın az kaldı:21:

:KK37: az mı kaldı gerçekten ya
valla bana bir ömür böyle sürecek gibi geliyo şuan

Tatlım Allah şifa versin, güç versin inşallah, daha iyimisin?

gelir gelmez yine çıkarttım
serumların bi işe yaradığı yok tatlım ya, ancak güç veriyo işte o yüzden gidiyorum

Ahsencim en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle geçmiş olsun canım....

sağol datlum

:KK37:

gelir gelmez yine çıkarttım
serumların bi işe yaradığı yok tatlım ya, ancak güç veriyo işte o yüzden gidiyorum

az kaldı canım ya biraz daha sabret inşallah gececek :emir_bebek:

Kızlar eşim de tatilde bebek diye tutturdu , bilmiyorum napıcam, benim içimde şuan bi istek yok ama eşim çok istiyor :44:

aydasu senin haberine bile adam akılı sevinemedim, midem ayaklanmış durumda, yatmak istiyorum yatamıyorum
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin, benim sıkıntılarımın hiçbirisini sana göstermesin
sorunsuz bir hamilelik ve sorunsuz bir doğum nasip etsi canım benim:KK54:

senin bir kaç ay içerisinde bu haberle geleceğini biliyordum zaten
hamdolsun Rabbim bekletmedi

aydasu senin haberine bile adam akılı sevinemedim, midem ayaklanmış durumda, yatmak istiyorum yatamıyorum
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin, benim sıkıntılarımın hiçbirisini sana göstermesin
sorunsuz bir hamilelik ve sorunsuz bir doğum nasip etsi canım benim:KK54:

senin bir kaç ay içerisinde bu haberle geleceğini biliyordum zaten
hamdolsun Rabbim bekletmedi

Canım bilmiyorum iyi gelir mi ama geçen sıcaktan benmde midem bulandı naneli şeker attım ağzıma bi süre sonra geçti bulantım gerçi senin ki farklı tabi ama bi dene istersen tatlım :KK34:

az kaldı canım ya biraz daha sabret inşallah gececek :emir_bebek:

Kızlar eşim de tatilde bebek diye tutturdu , bilmiyorum napıcam, benim içimde şuan bi istek yok ama eşim çok istiyor :44:

eskiden olsa "yap ya nolcak" diyodum ama şimdi diyemedim
ben 2. bebekten çoktan vazgeçtim mesela
büyük konuşmuyorum, dua niyetine de söylemiyorum ama
ben bir kez daha hamile kalmak istemem

Canım bilmiyorum iyi gelir mi ama geçen sıcaktan benmde midem bulandı naneli şeker attım ağzıma bi süre sonra geçti bulantım gerçi senin ki farklı tabi ama bi dene istersen tatlım :KK34:

denedim balım ya denemez miyim
yok geçmiyo işte geçmiyo
bugün daha da fena oldum sözde 12. haftada geçecekti
ben galiba 9 ay çekicem:KK14::KK14::KK14::KK14:

kızlar ya size bişi sorcam,

bizim apartmanda hamam böceği var.
Apartmandaki herkes kim kime dum duma.
Karşımdaki teyzelerin kömürlüklerinden akşam bize el sallarken gördük.Şükür daha bizim evde hiç görmedim ama gene de tedbir için ne yapabilirim.

Bu Raid böceksavarı falan var ya, kapı eşeğine ,kapı önüne falan sıksam işe yarar mı?

X