Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar

sanırım jeloonun kimsede teli yok inşallah kötü bşy yoktur iyi düşünelim iyi olsun

günaydın..
bende çok merak ediyorum jeloyu ya. kızlar biz birbirimize telefon numaralarımızı verelim bari ya böyle merak ettiğimizde ulaşalım birbirimize. en azından 1 kişide numaramız olsun. jelo tatile çıksa arardı. acaba rahatsızlandı annesinin evindemi kalıyoki?? kendi ewinde olsa mutlaka yazardı bize.

Günaydın kızlar daha yeni kalktım saçma sapan rüyalar gördüm anlamlarına bakmak için açtım neti sizede bi selam vereyim dedim.
Jeloo en son dün gece girmiş profilinde görünüyor. Eski topiktede burdaki topiktede defalarca yazdık, hatta kim demişti hatırlamıyorum ama msj atmıştı bi arkadaşımız. Mutlaka görmüştür, belkide yazmak istememiştir. En azından msjı kesin kesin görmüştür.
Birisi beni bu kadar merak etse çatlarım iki arada derede mutlak yazarım.

Günaydın kızlar, netten kurabiye tarifi arıyordum. Kremşantili ve un kurabiyesi dışında farklı bir şey arıyorum. Netten baktım düzgün bir şey bulamadım. Kızlar bilir dedim tatlı krızlerim tuttu yine

Brovni kurabiye yap. Hem kolay hemde çokkkk lezzetli

evet bende görmüştüm dün, bi gün önce girmişti.. Umarım canı yazmak istemeyecek kadar büyük bir problem yoktur..

Ben yazmıştım msjı görmüştür mutlaka can sıkıcı bi durumu yoktur umarım :26:

pingucim yaa artık hamiş fotolarınızı paylaşmaya başlasanız diyorummmm

pingucim yaa artık hamiş fotolarınızı paylaşmaya başlasanız diyorummmm

benimde aklımda bu canım benim göbek çıktı zaten zayıfta değilim ama çabuk çıktı niyeyse. En kısa zamanda paylaşııcam. Ahsenin bebiş daha büyük o benden önce paylaşsın

merhaba bu arada kızlar,

işler çok yoğun bugünde geçsin biraz azalacak yüküm.

sizin domateslere bakıp anlam çıkartmaya çalırşırken kaçırdım sohbeti

iyidir herkes umarım

hamile falan var mı

banada artık soruyorlar yok mu bebek diye

Merhaba canım
yeni hamiş tatliş annemiz aydasuuuuuuuuuuu

Selam bacılar...

Benim de bugün biraz işler var...

Özdencim sormuşsun ya hamile filan var mı diye... Haberin oldu mu bilmiyorum ama Aydasu hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…