- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
- Konu Sahibi landfloves
günaydın kızlar
sanırım jeloonun kimsede teli yok inşallah kötü bşy yoktur iyi düşünelim iyi olsun
sanırım jeloonun kimsede teli yok inşallah kötü bşy yoktur iyi düşünelim iyi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Raidin mi canım? Senin tavsiyen hangisi?
Günaydın kızlar, netten kurabiye tarifi arıyordum. Kremşantili ve un kurabiyesi dışında farklı bir şey arıyorum. Netten baktım düzgün bir şey bulamadım. Kızlar bilir dedim tatlı krızlerim tuttu yine
Günaydın kızlar daha yeni kalktım saçma sapan rüyalar gördüm anlamlarına bakmak için açtım neti sizede bi selam vereyim dedim.
Jeloo en son dün gece girmiş profilinde görünüyor. Eski topiktede burdaki topiktede defalarca yazdık, hatta kim demişti hatırlamıyorum ama msj atmıştı bi arkadaşımız. Mutlaka görmüştür, belkide yazmak istememiştir. En azından msjı kesin kesin görmüştür.
Birisi beni bu kadar merak etse çatlarım iki arada derede mutlak yazarım.
Brovni kurabiye yap. Hem kolay hemde çokkkk lezzetli
Günaydın kızlar daha yeni kalktım saçma sapan rüyalar gördüm anlamlarına bakmak için açtım neti sizede bi selam vereyim dedim.
Jeloo en son dün gece girmiş profilinde görünüyor. Eski topiktede burdaki topiktede defalarca yazdık, hatta kim demişti hatırlamıyorum ama msj atmıştı bi arkadaşımız. Mutlaka görmüştür, belkide yazmak istememiştir. En azından msjı kesin kesin görmüştür.
Birisi beni bu kadar merak etse çatlarım iki arada derede mutlak yazarım.
Netten buldum tarifini ben mutfağa giriyorum. Görüşürüz birazdan
pingucim yaa artık hamiş fotolarınızı paylaşmaya başlasanız diyorummmm
pingucim yaa artık hamiş fotolarınızı paylaşmaya başlasanız diyorummmm
Hoşgeldin özden, jelonun sende jace yada teli vardır demi? Ne zamandır uğramıyr burayada.
merhaba bu arada kızlar,
işler çok yoğun bugünde geçsin biraz azalacak yüküm.
sizin domateslere bakıp anlam çıkartmaya çalırşırken kaçırdım sohbeti
iyidir herkes umarım
hamile falan var mı
banada artık soruyorlar yok mu bebek diye
Merhaba canım
yeni hamiş tatliş annemiz aydasuuuuuuuuuuu
Hamişlerimizin fotoğraflarını bende salbırsızlıkla bekliyorum :)))