- 23 Temmuz 2010
- 4.107
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi landfloves
merhaba bu arada kızlar,
işler çok yoğun bugünde geçsin biraz azalacak yüküm.
sizin domateslere bakıp anlam çıkartmaya çalırşırken kaçırdım sohbeti
iyidir herkes umarım
hamile falan var mı
banada artık soruyorlar yok mu bebek diye
Canlarım gunaydın...
Sabah annemle kardesım geldı, sımdı onlarla bırlıkte oturuyorum, benden mutlusu yok
Ara ara gelıcem sızlerı ozlerım cunku...
Bu arada jelo gece gunduz aklımda gecen gun gırıs yapmıs ama yazmamıs haber alan olursa hemen yazsın olur mu? ıns ıyıdır...
Opuyorum hepınızı
Canlarım gunaydın...
Sabah annemle kardesım geldı, sımdı onlarla bırlıkte oturuyorum, benden mutlusu yok
Bu arada jelo gece gunduz aklımda gecen gun gırıs yapmıs ama yazmamıs haber alan olursa hemen yazsın olur mu? ıns ıyıdır...
Opuyorum hepınızı
Canlarım gunaydın...
Opuyorum hepınızı
Günaydın kızlar daha yeni kalktım saçma sapan rüyalar gördüm anlamlarına bakmak için açtım neti sizede bi selam vereyim dedim.
Jeloo en son dün gece girmiş profilinde görünüyor. Eski topiktede burdaki topiktede defalarca yazdık, hatta kim demişti hatırlamıyorum ama msj atmıştı bi arkadaşımız. Mutlaka görmüştür, belkide yazmak istememiştir. En azından msjı kesin kesin görmüştür.
Birisi beni bu kadar merak etse çatlarım iki arada derede mutlak yazarım.
Kızlar ya ben sir ağda yaptırıyorum normalde ama eşim lazere gitmemi istiyo illa ki.gidenlerden bilgi alabilir miyim özellikle hanzadecim senden ? nasıl bir merkeze gitmeliyim netten bakıyorumda bir sürü lazer epilasyon çeşitleri varmış hangisi daha iyidir?bir de jilet yaptırıp yaptırıp alıyolarmış eğer işe yarmazsa daha da artmasın tüyler off valla korkuyorum da acıyodur diye. :18:
eşin haklı bence kesinlikle gitmelisin büyük kolaylık benim ilk çeyizim buydu diyebilirim yani çeyiz yapmaya başlamadan lazere gittim
gittiğin yer sıradan kuaför değil klinik tarzında belgesi olan bir yer olmalı yani doktor kontrolünde olmalı çünkü dr.olmayan yerler yasaklandığı için kapatılıyo bırakıp kaçıyolar bir sürü ortada kalan tanıdığım var bu yüzden alexandrıte diye bi cihaz var onu kullanıyolar tüylerim bitti çok memnunum zaten en sık kullanılan cihaz da bu
evet jilet yapıp gidiyosun ama çoğalması imkansız aletin etki gösteremeyeceği kimse yok bence
canım sen nerde oturuyodun izmirdi galiba
Evet canım izmirdeyim,peki bu iğneli epilasyonla lazerin arasındaki fark nedir hangisi daha iyi?
iğneli tabi ki daha garanti ama çok daha zor hem de acılı bildiğim kadarıyla her yerde yapılmıyo iyi bir yer bulmak lazım fiyat olarak da daha fazladır gerek yok bence lazerle çok ince minik ayva tüyü denilen tüyler kalabiliyo belki o zaman onun için gidilebilir çünkü iğne her bir kıl köküne tek tek giriyo ve yakıyo ne kadar çok kıl o kadar çok para
sofişin hamileliğini biliyomusun canım ?
offfffffffffffffffff çok sıkıldım
neden sıkıldın fıstıkım? Naptınız dün bakalım? Gitcek yerler var demiştin? Eşin tezini teslim etti demi?
Tatil istiyorum canım, çalışasım yok, aslında işte yok hemde hiç tüm gün burdayım, vakit geçmiyor..
Bugün tatile gideceğimiz kuzenleriyle buluşup, tatil öncesi plan yapıcaz( ama daha çok var 14. tem(
Yarın diğer kuzenin çocuğunun d.günü var oraya gideceğiz...
eşim tezini teslim etti canım, Allaha şükür kabulde oldu..
yaw bide ben sıcaktan uyuyamıyorum, sürekli uyanıyorum..O yüzden uykusuzum, başım ağrıyor, sabah ağrı kesici içtim banamısın demedi mecbur yine içicem ..
canım ne yemek yapmak istiyo nede yemek... aperatif şeyler yiyesim var hep hatta karpuz yesem sürekli yeticek sanki. akşama taze fasulye yapıcam mecbur vitamin almak gerek ama nasıl zor geliyo herşey yaa hep yatsam hep yatsam..