- 23 Temmuz 2010
- 4.107
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi landfloves
aha aydasu nun bebişide şubat doğumlu olucak bizim eylül gelinleri arka arkaya valla ne güzel sıraladı
diğer hanımlar hani sizde ne durumlar?
benim bu ayda boş geçtik sanırsam umudum yok, şu andada dün iyi bi boğaz rüzgarı yedim belim ağrıyor kendimce acaba diyorum ama yok biliyorum tırtız
aha aydasu nun bebişide şubat doğumlu olucak bizim eylül gelinleri arka arkaya valla ne güzel sıraladı
diğer hanımlar hani sizde ne durumlar?
benim bu ayda boş geçtik sanırsam umudum yok, şu andada dün iyi bi boğaz rüzgarı yedim belim ağrıyor kendimce acaba diyorum ama yok biliyorum tırtız
valla tatlım en son sofiş ahsen ve jelo böyle demişti. bu ay bişey pek bişey olmadı diye ama hepsi hamiş şimdihattta bende o gruba dahilim. hiç belli olmaz yani bitaneesi yerini buldumu oluweriyo
jeloyu çok merak ediyorum ya bi gelse ses verse ters giden bişeylermi var acaba ?
valla tatlım en son sofiş ahsen ve jelo böyle demişti. bu ay bişey pek bişey olmadı diye ama hepsi hamiş şimdihattta bende o gruba dahilim. hiç belli olmaz yani bitaneesi yerini buldumu oluweriyo
jeloyu çok merak ediyorum ya bi gelse ses verse ters giden bişeylermi var acaba ?
:52 Aydasuuuuu çok sevindim ya. Allah nazarlardan saklasın.Allahım eli ayagı sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah...
allah dualarını kabul etmiş demek ki :)
Tombiş bi bebiş istiyoz ona göre, şimdiden yemek yemege başla :)
Bu güzel hbrden sonra kimse bozamaz artık moralimizi, boşver devlet hastanesinde yaşananları...
Annenlere söledin mi? Geldiklerinde süpriz yapsaydın?
Yazımın altındakı takvımı goruyor musunuz ?
spinperit, bende perşembe cuma doktora gidiyim diyodum.Tınaztepe deki doktorlar bi orda birde buca tıpta oluyormuş.O doktorlarda iyiymiş.(Kadın bu arada)
Aydasuda şimdi doruk tıp merkezi dedi.Hangisine gitsem acaba, ben evlendikten sonra ilk defa gitcem,çok korkuyom:18:
vaaaaauuuwwww süper bir haber buuuuuuuu
aydasuuu çok sevindim canım, tamamına erdirsin diyeyim inşallah. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
ay ben bebekleri çok seviyorum ama hiç doğurasım yokAllahın gücüne gitmesin ama içimden gelmiyo. Eşimde bazen istiyo bazen istemiyo napıcağını bilmiyo yaniii.
Şöyle 3 sene falan olsun o zaman diyorum ama kısmet tabi. Rabbim ilk önce isteyenlere versin
Aydasu canım çook sevindim senin adına, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Ben geldim kızlar , özledim sizlerii, nasılsınız
hoşgeldin zvy, uzun zamandır yoksun hayırdır? nasılsın?
kızlar ben babama sen gelme ben gelirim dedim ama sonra gidesim gelmedi, yol o kadar gözümde büyüdüki, sonra hafif bir esinti başladı şimdi daha rahatım. ama canım hiçbirşey yapmak istemiyor, bunalımda gibiyim. havalar çok etkiledi nedense beni. halbuki sıcaklarada alışkınımdır ama nedense fena çarptı bu sefer
Aydasu;
Forumlara bakarken tesadufen gordum yazını.
Tebrık ederım.
Rabbım hayırlısı ıle tamamına erdırsın.
Bende gecen yıl, bu vakıtlerde ogrendım bır melek tasıdıgımı ( 26 hazıran )
Ve melegım bugun ıtıbarı ıle 4 ay, 1 gunluk.
Yanı Rabbım ızın verırse gelecek yıl senın melegın de bu vakıtlerde 4 aylık olacak.