- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
amin inşallahRabbim yardimcin olsun. İnsallah tez vakitte iyi olursunuz ikinizde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallahRabbim yardimcin olsun. İnsallah tez vakitte iyi olursunuz ikinizde.
Ah canım benimm ablamm geçecek inşallah en kısa zamanda allahin izniyle,bak göreceksin o kanamalar kahveye donecek ve tamamen bitecek bol bol dinlen,eve gidince istesende dinlenemezsin yerinde duramazsın onun icin uzan dinlen,sağlıklı ye tamam mi canim?
İnşallah canım benim,rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Ben takvimi yapmadım niyeyse yapsam sanki bisey olacakmış gibi hissediyorum şuan hersey çok iyi görünüyor rabbime şükürler olsuncanım ablammmm sağolasın. inşallah inşallah inşallah . hani.senin gebelik takvimin , nasılsın nasıl gidiyor . sende kendine iyi bak. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız . emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.
Ay hamilemisin senİnşallah canım benim,rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Ben takvimi yapmadım niyeyse yapsam sanki bisey olacakmış gibi hissediyorum şuan hersey çok iyi görünüyor rabbime şükürler olsun
Canım benim inşallah güzel haber verirsin.Oglusun hayırlı olsunişte ilk şok ile baya ağladım. neye uğradığımı şaşırdım çünkü. O arada inan ablam bile bunu söyledi. tabi eminim içleri tertemiz belkide haklılar olumlu yönden bak iki tane canın daha var dediler. ama işte ben dedim bu cannımada bişeyler olmasın. sonra geldim baktım kıpır kıpır herşeyi belli..cinsiyetİ bile :)
inşallah ikinci oğlum olacak. çıkıntı gördüm dedi. çok ama çok istiyorum kızım olsun ama herşeyin başı sağlık sıhhat... dua edenn herkesten Allâh razı olsun kabul etsin dualrınızı . inşallah
Canım benim inşallah güzel haber verirsin.Oglusun hayırlı olsun
Evet canım var öyle bisey keseyi görmeden pek heveslenmek istemiyorum.? Çok teşekkür ederim darisi sana inşallahAy hamilemisin sen
Cook sevindim.sağlıkla kollarına alırsın inşallah
karapisso Canım nasıl oldun?Merak ediyorum seni
oflu canım senin bir çoçugunda okula gidiyor değilmi kaçıncı sınıfa gidiyor okula giderken acaba zor olurmu diye düşündümde ben.Rabbim yardimcin olsun. İnsallah tez vakitte iyi olursunuz ikinizde.
canım hiç kötü düşünme hayırlısıyla inşallah bebegin saglıkla kucagına alıcaksın, çok geçmiş olsunAllah razı olsun kardeşim sağolasın.
Daha 1 e yeni basladi canim zorlaniyorum tabiki. 1. Sinif daha zoroflu canım senin bir çoçugunda okula gidiyor değilmi kaçıncı sınıfa gidiyor okula giderken acaba zor olurmu diye düşündümde ben.
canım hiç kötü düşünme hayırlısıyla inşallah bebegin saglıkla kucagına alıcaksın, çok geçmiş olsun
tamam canım cok saol benim seneye bire başlıyacak benim çocuk bu ay olsa okula başlayana kadar bebek 2 aylık olur ama bu ay olmazsa ertelesem daha iyi sanırım en azından ilk dönem bebek zor olur cocugum ıcınDaha 1 e yeni basladi canim zorlaniyorum tabiki. 1. Sinif daha zor
oflu canım senin bir çoçugunda okula gidiyor değilmi kaçıncı sınıfa gidiyor okula giderken acaba zor olurmu diye düşündümde ben.
canım hiç kötü düşünme hayırlısıyla inşallah bebegin saglıkla kucagına alıcaksın, çok geçmiş olsun
tamam canım cok saol benim seneye bire başlıyacak benim çocuk bu ay olsa okula başlayana kadar bebek 2 aylık olur ama bu ay olmazsa ertelesem daha iyi sanırım en azından ilk dönem bebek zor olur cocugum ıcın
tatlım belki haklısın ama erteleme derim. Allâh yardım eder bir şekilde . inşallah bu ay olur seninde kafan rahat eder.
Çok saolun haklısınız rabbim bilir belki olmaz ama ne bileyim korktum okula alışma sürecinde yeni doğum yapmış olursam nasıl gider ne yaparım diye zaten olsaydı şimdi bir yaşındaydı:) istediğimiz andada olmuyor saolun. Zaten doktorlarda şimdi git 5 ay sonra gel diyorlarValla bencede erteleme canim allah yardım eder bende anaokulu biterken kalırım dedim kalamadm anaokul bitti 1. Sınıf bitti 2. Sınıfta anca kalabildim kısmet işi yani biz isteyince olmuyor
Çok saolun haklısınız rabbim bilir belki olmaz ama ne bileyim korktum okula alışma sürecinde yeni doğum yapmış olursam nasıl gider ne yaparım diye zaten olsaydı şimdi bir yaşındaydı:) istediğimiz andada olmuyor saolun. Zaten doktorlarda şimdi git 5 ay sonra gel diyorlar
tamam canım en iyisi öyle yapayım hakkımızda hayırlısı:)oluruna burak madem 5 aya kadar Allâh kerim , olur inşallah.
karapisso Kuzum inşallah kırmızıya dönmez kalbin ferahlarBen kalpten inanıyorum bir şey olmayacağına
Ben niye ictigimi bilmediğim tarlusal ı içmeye devam ediyorum.Bugun akşam son hapim. Yarın bat günüm.Erken gelmesi gerekliydi bence reglimin. Ama tabii doktordan daha iyi bilecek degilim. Bu ay hakkatten zor geçti benim için.
Devamlı sancım vardı kasiklarimda. Hiç çalışma yapmadık desem yeridir.ayıp demesi koca ay sadece 1 defa deneme yapabildim sancılarımdan dolayi
Kısmet artik.Hsg çektirmeyi bekliyorum inşallah gelecek ay için çok umutluyum .
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah