- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Hayırlı olsun canım benimde 1465 çıkmıştı bir hafta sonra kese görünürKızlar Günaydııın kan tahlilimin sonucu çıkmış bi bakabilirmisinz bütün gece düşünmekten beynim yoruldu ya çıkmazsa gebelik diye :/
Eki Görüntüle 2194122
Sevsev12 @oflu @everytime_night @Anneyimbenanne35 @melek ve mucizesi
Yaa canısı Burda çok karşılaştık ya böyle sıkıntılarla karşılaşan arkadaşlara o yüzden korkuyorum ister istemez . öğleden sonra giderim sonucu Dr görsün bakalım ne diicekKız hamilesin tabiki de inan artık
Hayırlı olsun canım benimde 1465 çıkmıştı bir hafta sonra kese görünür
Oyyy tebrik edrm kuzum benim cok şükür sende hamissinKızlar Günaydııın kan tahlilimin sonucu çıkmış bi bakabilirmisinz bütün gece düşünmekten beynim yoruldu ya çıkmazsa gebelik diye :/
Eki Görüntüle 2194122
Ya ama çok sevindirik oldum inanamıyordum şöyle adam akıllı bi sevinemiyordum korkudanOyyy tebrik edrm kuzum benim cok şükür sende hamissinrabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip eder artk
İnşallah kuzum ama pek ümidim kalmadı.2.3. Daha bi hafta var sanirsam. Belki de gelmistir bebisin bekle bakalim
Cumartesi falan kese için gidebilirsin canım sadece kese amaAyyyy anneeemm içime su serptin allah razıolsun senden kafayı yedim ya yoksa diye hayır boşuna milleti sevindirik dedim birde yoksa eğer ne diyecem diye düşünüyordum . yani bu sonuca göre hamileyim dimi
Canım zaten Dr u beğenmedim bugün giderim ilaç yazacksa yazsın. Daha sonra istediğim Dr a giderim . benim gittiğim Dr izindeydi o yüzden rastgele bi Dr a gittimCumartesi falan kese için gidebilirsin canım sadece kese ama
Tebrik ederim canim hamilesin artik sevin...Kızlar Günaydııın kan tahlilimin sonucu çıkmış bi bakabilirmisinz bütün gece düşünmekten beynim yoruldu ya çıkmazsa gebelik diye :/
Eki Görüntüle 2194122
Tam 4 haftalıkken canım benim biraz karışık tüp bebek erken yerleşme olmuş belki seninkide erken yerleşmiştirPeki 1465 ken kaç haftalıktın
Varsa kesin cikar artk canim
Canım bende de böyle yeri belli ama kırmızı değil koyu gibi nasıl olcak bilmiyorum 6 gün geçti benim adet hala böyleKızlar bu sabah ilk idrarla yaptım bi tık daha net çıktı ikinci çizgi resimden daha koyu aslında kan tahliline hemen gitmek istemiyorum gecikince falan gideyim diyorum sonra hep bi bekleyiş çünkü ....
Cnm 6 gün geçtiyse vardır bi kan tahlili yaptırsana tatlımCanım bende de böyle yeri belli ama kırmızı değil koyu gibi nasıl olcak bilmiyorum 6 gün geçti benim adet hala böyle
Olabilir hiç anlamıyorum da buradan öğrendiğim kadarıyla bilir oldum bu konuları . Dr a gittim hamilesin ama kese görünmez daha dedi tekrar kan istedi gel kan testi yapalım değerin yükseliyomu bakalım dedi bende yarın sağlık ocağında verecem hiç gitmem hastaneye bekle bekle iki saat orda sıkıldım . zaten kısmetse 2 hafta sonra falan giderim keseyide görürüm nasip olursa belki kalp atışını da duyarım bakalımTam 4 haftalıkken canım benim biraz karışık tüp bebek erken yerleşme olmuş belki seninkide erken yerleşmiştir
Ben kullaniyorum evet kendim yapiyorum alistim artik.Kan sulandırıcı iğne kullanan varmı arkadaşlar varsa kendiniz mi yapıyosunuz havasını alıyomusunuz çok zor geldi bana
Ya bende yapıyorum ama sonrada evham yapıyorum içinde hava kalmışmıdır bişey olurmu diyeBen kullaniyorum evet kendim yapiyorum alistim artik.
İcindeki havayi alicaksin hemen vurmicaksin ignenin ucunu cikarir cikarmaz azick sık icindeki hava gitsinYa bende yapıyorum ama sonrada evham yapıyorum içinde hava kalmışmıdır bişey olurmu diye
İki damla çıkartıyorum içinden hava kalmıyodur o zaman değilmiİcindeki havayi alicaksin hemen vurmicaksin ignenin ucunu cikarir cikarmaz azick sık icindeki hava gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?