- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Benim opu sonrası ağrım 3 gün sonra geçmişti 7.günde regl olmuştum zaten, sizin taze olacağı için bir şey diyemem ama ağrınız fazlalaşırsa kesin doktorunuza gidin serum takıp rahatlatırlar sizi kendi kendinize geçmesini beklemeyin geçmez zaten eğer artan bi ağrıysaMerhaba, benim de çarşamba günü 5. Gün embriyosu taze transfer dediler. 12 yumurta toplanmıştı, 10 tanesi döllenmiş bu sabah da aradılar aynı şeyi dediler. Ama bugün ağrım var normal mi? Cuma günü olmuştum opu. Yürürken daha fazla otururken daha az. İse geldim bugün ama çok kalkmadım yerimden ofiste çalışıyorum
waitingformymiracle inşallah güzel haberlerini alırız.
Bir de ben çarşamba transfer olursam Perşembe cuma ise gelmem gerekli isyerime bu süreçleri demedim. Sorun olur mu sizce? Dikkat ediyorum daha şimdiden hızlı yürür ordan oraya atlardım bugün ağrım da var az hareket ettim
351 çıktı şuan ama önemli olan bennce rahim kalınlığınArkadaşlar benim doğal transfer olacakmış hiç bir ilac kullanmadım. E2 değerinin transferden önce kaç olması gerekir?
Ne zamana transfer olacaksın zanim bidaha ne zamana gideceksin doktora transferden önce en az 9 mm olmaaliymisBugun kontrol gittim gunde 3 cikardi estrofemi rahim kalinligi 7-8 mm dedi ilk konttoldu iyi demi adetliyken 4 du cunku
Arkadaşlar benim doğal transfer olacakmış hiç bir ilac kullanmadım. E2 değerinin transferden
Maşallah sayı çok güzel kuzumBenim de tamam cnm 14 yumurta toplandı ama çok gaz sancım var , ilk tüpteki opuda 30 yumurta toplanmıştı böyle olmamıştım . Senin kaç yumurta toplandı kuzum ? Geçmiş olsun bu arada
Benim de sağ yumurtalık tembel çoğunlukla soldan toplandı cnm Sağlıkla döllensin inş yumurtalarımızMaşallah sayı çok güzel kuzumSağlıklı kaliteli embriyolarımız olsun inşaallah Benden de 16 toplandı kuzum.Benim sol yumurtalık tembel çoğunluk sağ dan toplandığı için ilk çıktığımda baya kötüydüm 2 serum 1 de hava verdiler kuzum mide bulantım falanda oldu.Şuan çok iyiyim dün biraz erik ve kayısı suyu içmiştim ondan gaz sancım olmadı galiba canım.Eğer yiyebilirsen kuru kayısı ve erik ye rahatlatır belki biraz seni
İnşallah kuzum benim gerçekten bu kadar benzer olamaz süreçlerimizBenim de sağ yumurtalık tembel çoğunlukla soldan toplandı cnm Sağlıkla döllensin inş yumurtalarımızÇok heyecanlı bir süreç gelişimleri falan şimdi kuru kayısı var kuzum yiyeyim bari gaz sancısından ölücem belki iyi gelir çok sağol
Canım bazı hastaneler yapıyormuş yaşa takılmadan.Ben bugün sordum 29 yaşındayım diye ilk deneme ve yaştan dolayı olmuyor ama doktor verir onun kararını dedi hemşire.Transfer günü sorcam yine deKızlar çift embriyo istesek olurmu? Yaşım 27 ılk denemem
Ayy canım inşallah iyi sonuclar alırz bızde gebe kalırız. Çarsamba kontrole gidicem iğnelerimi oluyorum şuan ne zaman transferin? Bide yumurta toplama nasıldı cok merak ediyorumCanım bazı hastaneler yapıyormuş yaşa takılmadan.Ben bugün sordum 29 yaşındayım diye ilk deneme ve yaştan dolayı olmuyor ama doktor verir onun kararını dedi hemşire.Transfer günü sorcam yine de
Evet kuzum gerçekten öyle bi tek sen bu ay transfer olacaksın ben bi dahaki aya inşallahİnşallah kuzum benim gerçekten bu kadar benzer olamaz süreçlerimizNasip olursa taze transfer olacak benim yarından itibaren arayacakmış embryolog inşallah güzel olur kuzum herşey
Kuzum taze olacak ama gününü bilmiyorum embriyoların durumuna göre bu hafta olur diye tahmin ediyorum.Yarın embryolog aramaya başlayacak bakalım.Kuzum ne yalan söyliyim bu süreçte en çok Opudan korkuyordum.Narkoz etkisi geçince ağrım oldu çok ama hastaneden çıktığımda hafiflemişti.Şuan ise yok denecek kadar az sakın korkmaAyy canım inşallah iyi sonuclar alırz bızde gebe kalırız. Çarsamba kontrole gidicem iğnelerimi oluyorum şuan ne zaman transferin? Bide yumurta toplama nasıldı cok merak ediyorum
Evet kuzumEvet kuzum gerçekten öyle bi tek sen bu ay transfer olacaksın ben bi dahaki aya inşallahbeni de arayacaklarmış yarın haber alınca birbirimize haber edelim cnm
Henüz belli değil. İlaçlarımı kullanıyorum. Haftaya Pazartesi kontrolüm var.Hayırlısı olsuntransfer tarihi bellimi birde kaçıncı gün embriyosu transfer olucak
Daha önceki doktorum. İki yaşında kızım var. 5. Gün embriyosu bu arada.Henüz belli değil. İlaçlarımı kullanıyorum. Haftaya Pazartesi kontrolüm var.
TSH değeri normalse iptal olmaz diye biliyorum.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum transfer öncesi bazı tahliller istemişti doktorum yaptırdım serbest t3 tahlilim sınırdan tık yüksek çıkmış pazartesi kontrole gidince göstericem sonuçları ama sizce bu transferin iptaline sebep olurmu
Çok şükür geçmiş agrılarım sevindim canım darısı bana inşallah ağrı eşiğim yüksektir ama bilemiyorum o zaman nasıl olurKuzum taze olacak ama gününü bilmiyorum embriyoların durumuna göre bu hafta olur diye tahmin ediyorum.Yarın embryolog aramaya başlayacak bakalım.Kuzum ne yalan söyliyim bu süreçte en çok Opudan korkuyordum.Narkoz etkisi geçince ağrım oldu çok ama hastaneden çıktığımda hafiflemişti.Şuan ise yok denecek kadar az sakın korkma
İnşallah. Stres yapma hep olumlu düşün.Kızlar transferim yapıldı çok şükür inş güzel haberleri paylaşırım sizinle
Öyle yapmaya çalışıyorum inş canımİnşallah. Stres yapma hep olumlu düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?