Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Evet kuzum gerçekten öyle bi tek sen bu ay transfer olacaksın ben bi dahaki aya inşallah 😍beni de arayacaklarmış yarın haber alınca birbirimize haber edelim cnm ❤️
Canim nasılsın 🌸 nasil geçiyor. Ben 9.30 da çatlama ignemi oldum doktorum aradi bugün beni bir tane daha ovitrelle al dedi 1 tam 1 yarim yap dedi o şekilde yaptım bakalim 🤲

Çok şükür geçmiş agrılarım sevindim canım darısı bana inşallah ağrı eşiğim yüksektir ama bilemiyorum o zaman nasıl olur😍 iğneleri kac gün oluyoruz 10gün mü henuz tam bilgi alamadım doktordan carsamba detaylı konuşacagız.
İnşallah canım benim ❤️Ben iğnelerle başladıktan 12 gün sonra opu oldum kuzum herkesin bünyesi farklı tabi

Çok geçmiş olsun cnm benim de 6 olumsuz gebeliğim var onun için genetiğe gidecek . Hayırlı sonuçlar alalım inş bu kez 🙏🏻 Mozaik ne oluyor cnm bu arada onu hiç duymamıştım
Mesela %40 kromozom problemi var %60 yok yani şansı yarıya düşüyor.. hayırlısı hepimize ❤️ Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için😍

Merhaba bu sabah aşılama için ilk adımı attım tahlil muayene cuma hsg cekilcek..ilaç olarak Yasmin verdiler birde takviye ilaçlar.sizede Yasmin verildimi
Hayır canım benimki tüp bebek belki ondandır diyeceğim ama aşılamada oldum öncesinde öyle bir hap kullanmadım hayırlı olsun şimdiden

Üçüncü günü.adetlerim duzenli doktora da dedim ama yazmış napsam bilemedim şimdi..içsem mi yarın bı yazsam mi doktora
Canım doktor ne diyorsa onu yap sonuçta bi yola karar vermişsiniz ki doktorlar da gebelik oluşmasını biz kadar istiyorlar neticede ama içine sıkıntı olduysa ara yarın sor deki bu ilacı ben ne için içeceğim kafama takıldı de eğer ulaşma imkanın varsa için rahatlar 🌸

Canım doktor ne diyorsa onu yap sonuçta bi yola karar vermişsiniz ki doktorlar da gebelik oluşmasını biz kadar istiyorlar neticede ama içine sıkıntı olduysa ara yarın sor deki bu ilacı ben ne için içeceğim kafama takıldı de eğer ulaşma imkanın varsa için rahatlar 🌸
Evet hem yapıcı hem yıkıcı ilaçlar neden verilsin.ama araştırıyorum doğum kontrol hapı nihayetinde ...olmadı yarına konusayim .bende ilacı bilmediğim için o an diyemedim..aklımda kalmasın bı yola basvurdum insallah güzel sonuçlanır canim🤲🌸 cuma günü hsg beni düşündürüyor oda kolaylikla geçer insallah

Evet hem yapıcı hem yıkıcı ilaçlar neden verilsin.ama araştırıyorum doğum kontrol hapı nihayetinde ...olmadı yarına konusayim .bende ilacı bilmediğim için o an diyemedim..aklımda kalmasın bı yola basvurdum insallah güzel sonuçlanır canim🤲🌸 cuma günü hsg beni düşündürüyor oda kolaylikla geçer insallah
Hsg aletleri yeni nesilse korkma acıtmıyor sadece adet ağrısı gibi bi ağrın olacak o da anlık hemen geçiyor zaten ama eski nesilse anestezi ile çekiyorlar zaten onda ağrı oluyor çünkü 🌸

Back