- Konu Sahibi waitingformymiracle
Canim nasılsınEvet kuzum gerçekten öyle bi tek sen bu ay transfer olacaksın ben bi dahaki aya inşallahbeni de arayacaklarmış yarın haber alınca birbirimize haber edelim cnm
![]()
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim nasılsınEvet kuzum gerçekten öyle bi tek sen bu ay transfer olacaksın ben bi dahaki aya inşallahbeni de arayacaklarmış yarın haber alınca birbirimize haber edelim cnm
![]()
İnşallah canım benimÇok şükür geçmiş agrılarım sevindim canım darısı bana inşallah ağrı eşiğim yüksektir ama bilemiyorum o zaman nasıl oluriğneleri kac gün oluyoruz 10gün mü henuz tam bilgi alamadım doktordan carsamba detaylı konuşacagız.
Tsh normal çıkmışTSH değeri normalse iptal olmaz diye biliyorum.
Cuma tekrar gitcem kontrole o zaman belli olacak muhtemelen 11 12 olur dedi drum..sonrasinda ne zaman diyecej bende bilmiyorun donmus 5. Gun olacakNe zamana transfer olacaksın zanim bidaha ne zamana gideceksin doktora transferden önce en az 9 mm olmaaliymis
Merhaba bu sabah aşılama için ilk adımı attım tahlil muayene cuma hsg cekilcek..ilaç olarak Yasmin verdiler birde takviye ilaçlar.sizede Yasmin verildimiKızlar Eylül ayında transferi olacak anne adayları napıyorsunuz nasılsınız süreç nasıl gidiyor?![]()
Mesela %40 kromozom problemi var %60 yok yani şansı yarıya düşüyor.. hayırlısı hepimizeÇok geçmiş olsun cnm benim de 6 olumsuz gebeliğim var onun için genetiğe gidecek . Hayırlı sonuçlar alalım inş bu kezMozaik ne oluyor cnm bu arada onu hiç duymamıştım
Hayır canım benimki tüp bebek belki ondandır diyeceğim ama aşılamada oldum öncesinde öyle bir hap kullanmadım hayırlı olsun şimdidenMerhaba bu sabah aşılama için ilk adımı attım tahlil muayene cuma hsg cekilcek..ilaç olarak Yasmin verdiler birde takviye ilaçlar.sizede Yasmin verildimi
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla annesine tutunur benimde yarın transferim yapılacakKızlar transferim yapıldı çok şükür inş güzel haberleri paylaşırım sizinle![]()
Allah razı olsun canim...neden verdi bende bilemedim.arastirdikca başka şeyler için kullanılıyor yazıyor tereddütle kaldimHayır canım benimki tüp bebek belki ondandır diyeceğim ama aşılamada oldum öncesinde öyle bir hap kullanmadım hayırlı olsun şimdiden
Amin canım senin de hayırlısı olsun inş bebeğin sana güzelce tutunurHayırlısı olsun inşallah sağlıkla annesine tutunur benimde yarın transferim yapılacak![]()
Şuan döngünüzün kaçıncı günü?Allah razı olsun canim...neden verdi bende bilemedim.arastirdikca başka şeyler için kullanılıyor yazıyor tereddütle kaldim
Amin inşallah bol bol birbirimize dua edelim artkAmin canım senin de hayırlısı olsun inş bebeğin sana güzelce tutunur![]()
Üçüncü günü.adetlerim duzenli doktora da dedim ama yazmış napsam bilemedim şimdi..içsem mi yarın bı yazsam mi doktoraŞuan döngünüzün kaçıncı günü?
Adet düzensizliğiniz vs varsa onun için vermiştir belki de
Kesinlikle canım ikimizde art Arda pozitiflerimizi paylaşırız inşAmin inşallah bol bol birbirimize dua edelim artk![]()
Canım doktor ne diyorsa onu yap sonuçta bi yola karar vermişsiniz ki doktorlar da gebelik oluşmasını biz kadar istiyorlar neticede ama içine sıkıntı olduysa ara yarın sor deki bu ilacı ben ne için içeceğim kafama takıldı de eğer ulaşma imkanın varsa için rahatlarÜçüncü günü.adetlerim duzenli doktora da dedim ama yazmış napsam bilemedim şimdi..içsem mi yarın bı yazsam mi doktora
Evet hem yapıcı hem yıkıcı ilaçlar neden verilsin.ama araştırıyorum doğum kontrol hapı nihayetinde ...olmadı yarına konusayim .bende ilacı bilmediğim için o an diyemedim..aklımda kalmasın bı yola basvurdum insallah güzel sonuçlanır canimCanım doktor ne diyorsa onu yap sonuçta bi yola karar vermişsiniz ki doktorlar da gebelik oluşmasını biz kadar istiyorlar neticede ama içine sıkıntı olduysa ara yarın sor deki bu ilacı ben ne için içeceğim kafama takıldı de eğer ulaşma imkanın varsa için rahatlar![]()
Hsg aletleri yeni nesilse korkma acıtmıyor sadece adet ağrısı gibi bi ağrın olacak o da anlık hemen geçiyor zaten ama eski nesilse anestezi ile çekiyorlar zaten onda ağrı oluyor çünküEvet hem yapıcı hem yıkıcı ilaçlar neden verilsin.ama araştırıyorum doğum kontrol hapı nihayetinde ...olmadı yarına konusayim .bende ilacı bilmediğim için o an diyemedim..aklımda kalmasın bı yola basvurdum insallah güzel sonuçlanır canimcuma günü hsg beni düşündürüyor oda kolaylikla geçer insallah
Kuzum bulantım geçti ama mide ağrısı hala var azıcık sanırım bu kullandığım ilaç var ya duphaston ondan oluyorbalkiz12345 cnm nasıl oldu ağrıların ve bulantın ?
Hayırlı olsunnKızlar transferim yapıldı çok şükür inş güzel haberleri paylaşırım sizinle![]()
Amin çok sağolunHayırlı olsunn![]()