- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
İnşallah canım benimİnşallah kuzum inşallah rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin yarın haberleşelim yine
Ooo ozaman iyi canım maşallah ozmaan güven bence de doktoruna biran önce alırsın kucağına inşallahRahim kalınlığı iyi dedi doktor 9mm olmuştu dün
Bu sefer pozitifi görücez hep beraber inşYa çok teşekkür ederim evet açıkçası ilk defa bu kadar geç transfer olacağım. Hep 12 gün varken transfer olmuştum. Bu 5. Denemem
Banada doktorum sadece estrofem ve kan sulandırıcı verdi kontrolde ekleme yapar belkiHer doktorun uyguladığı prosedür farklı sanırım .. çok olması da sorun midem çok kötü artık ilaçlardan ve çoğunu gebelik testine kadar kullanacakmışım
Yapabilir veya yapmayadabilir tamamen doktorun izlediği prosedürle ilgili bir durum bu anladığım kadarıylaBanada doktorum sadece estrofem ve kan sulandırıcı verdi kontrolde ekleme yapar belki
Banada doktorum sadece estrofem ve kan sulandırıc
Estrofemi kaç alıyorsun günde. CanimBanada doktorum sadece estrofem ve kan sulandırıcı verdi kontrolde ekleme yapar belki
3 tane aynı anda gece yatmadan önce alıyorum pazartesi kontrolüm var bakalımEstrofemi kaç alıyorsun günde. Canim
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun cnm transfer olunca sağlıkla tutunsun bebişin inşBenim de genetiğe gidecek embriyolarım . Senin neden gitti ve temiz geldi mi sonucu bi sıkıntı çıkmadı dimi ?
Canım nasılsın , Benim opu işlemi tamam çok şükür.İlk çıktığımda çok ağrım vardı ama şuan daha iyiyim sen nasılsın kzuumİnşallah kuzum inşallah rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin yarın haberleşelim yine
Hayırlısı olsunBende varım arkadaşlar bu ay transfer olacağım. 5 gün oldu tedaviye başlayalı. Dondurulmuş embriyo transferi yapılacak.
İnşallah sımsıkı tutunur ve herkesten sırayla güzel haberler gelirKızlar transferim yapıldı çok şükür inş güzel haberleri paylaşırım sizinle
Amin canım inş aminİnşallah sımsıkı tutunur ve herkesten sırayla güzel haberler gelir
Benim de tamam cnm 14 yumurta toplandı ama çok gaz sancım var , ilk tüpteki opuda 30 yumurta toplanmıştı böyle olmamıştım . Senin kaç yumurta toplandı kuzum ? Geçmiş olsun bu aradaCanım nasılsın , Benim opu işlemi tamam çok şükür.İlk çıktığımda çok ağrım vardı ama şuan daha iyiyim sen nasılsın kzuum
Çok geçmiş olsun cnm benim de 6 olumsuz gebeliğim var onun için genetiğe gidecek . Hayırlı sonuçlar alalım inş bu kezÇok teşekkür ederimtekrarlayan 3 tane düşüğüm oldu eşimde ve bana yapılan bütün testler temiz çıktı.. yinede araştırılmasınk önerdiler (birkaç doktora gittim).
17 yumurta toplandı
8 embriyo oluştu
4 tanesi genetik sonucu normal - 4 tanesi mozaik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?