Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Hayırlısı olsun cnm transfer olunca sağlıkla tutunsun bebişin inş Benim de genetiğe gidecek embriyolarım . Senin neden gitti ve temiz geldi mi sonucu bi sıkıntı çıkmadı dimi ?
Çok teşekkür ederim tekrarlayan 3 tane düşüğüm oldu eşimde ve bana yapılan bütün testler temiz çıktı.. yinede araştırılmasınk önerdiler (birkaç doktora gittim).
17 yumurta toplandı
8 embriyo oluştu
4 tanesi genetik sonucu normal - 4 tanesi mozaik çıktı

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum transfer öncesi bazı tahliller istemişti doktorum yaptırdım serbest t3 tahlilim sınırdan tık yüksek çıkmış pazartesi kontrole gidince göstericem sonuçları ama sizce bu transferin iptaline sebep olurmu

Canım nasılsın , Benim opu işlemi tamam çok şükür.İlk çıktığımda çok ağrım vardı ama şuan daha iyiyim sen nasılsın kzuum
Benim de tamam cnm 14 yumurta toplandı ama çok gaz sancım var , ilk tüpteki opuda 30 yumurta toplanmıştı böyle olmamıştım . Senin kaç yumurta toplandı kuzum ? Geçmiş olsun bu arada

Çok geçmiş olsun cnm benim de 6 olumsuz gebeliğim var onun için genetiğe gidecek . Hayırlı sonuçlar alalım inş bu kez Mozaik ne oluyor cnm bu arada onu hiç duymamıştım

Merhaba, benim de çarşamba günü 5. Gün embriyosu taze transfer dediler. 12 yumurta toplanmıştı, 10 tanesi döllenmiş bu sabah da aradılar aynı şeyi dediler. Ama bugün ağrım var normal mi? Cuma günü olmuştum opu. Yürürken daha fazla otururken daha az. İse geldim bugün ama çok kalkmadım yerimden ofiste çalışıyorum

waitingformymiracle inşallah güzel haberlerini alırız.

Bir de ben çarşamba transfer olursam Perşembe cuma ise gelmem gerekli isyerime bu süreçleri demedim. Sorun olur mu sizce? Dikkat ediyorum daha şimdiden hızlı yürür ordan oraya atlardım bugün ağrım da var az hareket ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…