- 16 Mart 2022
- 307
- 332
- 23
- 26
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Canım aradılar bugün çok şükür döllenmeler başlamış gün gün haber verceklermişEvet kuzum gerçekten öyle bi tek sen bu ay transfer olacaksın ben bi dahaki aya inşallahbeni de arayacaklarmış yarın haber alınca birbirimize haber edelim cnm
Ben dün opu oldum canım daha çok yeni haliyle o kadar su içiyorum ki 1 kilo vermişimKızlar opudan sonra tartılanınız var mı? Benim bugün opudan sonra 8, transferden sonraki 4.günüm iki kilo almışım görünüyornormal mi?
O kadar normal ki vücut çok şişKızlar opudan sonra tartılanınız var mı? Benim bugün opudan sonra 8, transferden sonraki 4.günüm iki kilo almışım görünüyornormal mi?
vitamın olarak neler kullanmıstınız acaba tup oncesınde ?Kuzum taze olacak ama gününü bilmiyorum embriyoların durumuna göre bu hafta olur diye tahmin ediyorum.Yarın embryolog aramaya başlayacak bakalım.Kuzum ne yalan söyliyim bu süreçte en çok Opudan korkuyordum.Narkoz etkisi geçince ağrım oldu çok ama hastaneden çıktığımda hafiflemişti.Şuan ise yok denecek kadar az sakın korkma
canım surecın hayırlı olsun senı hatırlıyorum topıklerden?Hayır canım benimki tüp bebek belki ondandır diyeceğim ama aşılamada oldum öncesinde öyle bir hap kullanmadım hayırlı olsun şimdiden
Evet canım dün oldum transferi bekleyişteyim şimdicanım surecın hayırlı olsun senı hatırlıyorum topıklerden?
nasıl gectı transfer dun muydu? nasılsın
hadı ınsallaahhh bebısın sımmsıkı tutunsun ya,Evet canım dün oldum transferi bekleyişteyim şimdi
İyiyim sen nasılsın
Geçmiş olsun canım öncelikle hsgden temiz çıkar inş canımhadı ınsallaahhh bebısın sımmsıkı tutunsun ya,
Allahım emeklerını bosa cıkarmasın.
nerde oldun kuzu tup bebegı? oncesınde vıtamın kullanmısmıydın?
bende napıyım ya, tupe baslsyacakken hazıranda dıs gebelık gecırdım suan korunma surecındeyız,
haftaya bı hsg cektırcem bakalım.
Sadece diofol folik asit verdi canım doktor.Geri kalan süreçte tüp bebek iğnelerini kullandım o kadar.vitamın olarak neler kullanmıstınız acaba tup oncesınde ?
çok sagol canım benım, amiiiinnnGeçmiş olsun canım öncelikle hsgden temiz çıkar inş canım
Ay amin inş o kadar zor bir süreç ki Rabbim sağlıkla güzel haber almayı nasip etsin her birimize
Ben Kocaeli de Konak hastanesinde tedavi gördüm canım öncesinde de takviye olarak optifert kullanmıştım 2 ay ama tamamen kendi isteğimle doktorum gerek görmedi takviyeye yaştan dolayı ,28 yaşındayım
Transfer öncesi de hsg çekildim şansı artıyor diyorlar
Hamile kalabiliyorsun şükür canım bence denemeye devam et birkaç ay çünkü tüp bebek gerçekten zor hem maddi hem manevi..çok sagol canım benım, amiiiinnn
bızde ıste testlerı vs tamamladık sonra hamıle kalmısım kısmet ıste.. temmuz gıbı baslayacaktık .
neyse sımdı onumuze bakıyorz bende hsg sonrası bır ıkı aya baslamayı dusunuyorum.
benım yaş 31. amh en son 1,50 di ..
kac yumurtan toplandı dondurulmusların var mı ?
bende oyle dusunuyorum bır yandan kuzu, dene dıyorum bı yandan da yas gecıyor dıyorum ne bılıyım ya degısık bır durumdayım..Hamile kalabiliyorsun şükür canım bence denemeye devam et birkaç ay çünkü tüp bebek gerçekten zor hem maddi hem manevi..
19 yumurta toplandı 5.güne ama 5 tane kaldı, dondurulmuş transfer oldu benimki ohssden dolayı transfer etmediklerimizi de dondurduk ileride tekrar çocuk düşünürsek diye ya da olumsuz vs olursa tedavi diye
Kendine 2-3 ay ver sonrasında zaten gidersin ama inş ki gerek kalmadan hamiş kalırsınbende oyle dusunuyorum bır yandan kuzu, dene dıyorum bı yandan da yas gecıyor dıyorum ne bılıyım ya degısık bır durumdayım..
evet en guzelını yapmıssınız kuzum, ınsallah sımsıkı tutunsun yavrun annesıne
aynen bende öyle dusunuyorum kuzum,Kendine 2-3 ay ver sonrasında zaten gidersin ama inş ki gerek kalmadan hamiş kalırsın
Amin canım Allah razı olsun
Yaa sen ne güzel vermişsin canımBen dün opu oldum canım daha çok yeni haliyle o kadar su içiyorum ki 1 kilo vermişimSenin Opudan sonra 8. Günün 2 kilo ödemdir zaten o çok normal bence
Aboo öyle böyle değil diyorum ki herhalde inşallah bebeğim sımsıkı tutunursa 6.-7.ay gebelikte böyle görünücemO kadar normal ki vücut çok şiş
Geçiyor merak etmeyin ben de öyleydim hiçbir şey kalmadıAboo öyle böyle değil diyorum ki herhalde inşallah bebeğim sımsıkı tutunursa 6.-7.ay gebelikte böyle görünücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?