Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar opudan sonra tartılanınız var mı? Benim bugün opudan sonra 8, transferden sonraki 4.günüm iki kilo almışım görünüyor normal mi?

Evet kuzum gerçekten öyle bi tek sen bu ay transfer olacaksın ben bi dahaki aya inşallah beni de arayacaklarmış yarın haber alınca birbirimize haber edelim cnm
Canım aradılar bugün çok şükür döllenmeler başlamış gün gün haber verceklermiş Seni aradılar mı ?

Kızlar opudan sonra tartılanınız var mı? Benim bugün opudan sonra 8, transferden sonraki 4.günüm iki kilo almışım görünüyor normal mi?
Ben dün opu oldum canım daha çok yeni haliyle o kadar su içiyorum ki 1 kilo vermişim Senin Opudan sonra 8. Günün 2 kilo ödemdir zaten o çok normal bence

vitamın olarak neler kullanmıstınız acaba tup oncesınde ?

Evet canım dün oldum transferi bekleyişteyim şimdi
İyiyim sen nasılsın
hadı ınsallaahhh bebısın sımmsıkı tutunsun ya,
Allahım emeklerını bosa cıkarmasın.
nerde oldun kuzu tup bebegı? oncesınde vıtamın kullanmısmıydın?
bende napıyım ya, tupe baslsyacakken hazıranda dıs gebelık gecırdım suan korunma surecındeyız,
haftaya bı hsg cektırcem bakalım.

Geçmiş olsun canım öncelikle hsgden temiz çıkar inş canım
Ay amin inş o kadar zor bir süreç ki Rabbim sağlıkla güzel haber almayı nasip etsin her birimize
Ben Kocaeli de Konak hastanesinde tedavi gördüm canım öncesinde de takviye olarak optifert kullanmıştım 2 ay ama tamamen kendi isteğimle doktorum gerek görmedi takviyeye yaştan dolayı ,28 yaşındayım
Transfer öncesi de hsg çekildim şansı artıyor diyorlar

çok sagol canım benım, amiiiinnn
bızde ıste testlerı vs tamamladık sonra hamıle kalmısım kısmet ıste.. temmuz gıbı baslayacaktık .
neyse sımdı onumuze bakıyorz bende hsg sonrası bır ıkı aya baslamayı dusunuyorum.

benım yaş 31. amh en son 1,50 di ..
kac yumurtan toplandı dondurulmusların var mı ?

Hamile kalabiliyorsun şükür canım bence denemeye devam et birkaç ay çünkü tüp bebek gerçekten zor hem maddi hem manevi..
19 yumurta toplandı 5.güne ama 5 tane kaldı, dondurulmuş transfer oldu benimki ohssden dolayı transfer etmediklerimizi de dondurduk ileride tekrar çocuk düşünürsek diye ya da olumsuz vs olursa tedavi diye

bende oyle dusunuyorum bır yandan kuzu, dene dıyorum bı yandan da yas gecıyor dıyorum ne bılıyım ya degısık bır durumdayım..
evet en guzelını yapmıssınız kuzum, ınsallah sımsıkı tutunsun yavrun annesıne

Kendine 2-3 ay ver sonrasında zaten gidersin ama inş ki gerek kalmadan hamiş kalırsın
Amin canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…