Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar merhaba opu’dan sonraki 7.,transferden sonraki 2.gün. Kaç gündür mide ağrısı,karın ağrısı derken bugün sabah bir de mide bulantısıyla uyandım. Sizce acile gitmem mantıklı mı?

Canım nasılsın ? Benim opu belli oldu nasipse Pazartesi saat 10 da Sen ne durumdasın
İyiyim cnm çok şükür benim de 11:15 te nasipse . E2 değerine baktılar mı cnm ? Dün benim 2500 dü biraz düşük gibi geldi bana . Ama nasip artık morelimi pek bozmak istemiyorum ki yarına kadar da artar sanki daha .

O zaman bikaç saat bekliyim eğer devam ederse gidiyim biraz toparlarsam yarın kendi doktoruma gideyim

Hadi inşallah hayırlı haberler verelim birbirimize Baktılar kuzum 3112 çıkmış.Hayır kuzum 2500 düşük değil asla gayet güzel bir değer.Pazartesiye kadar tabi ki artar kuzum.İçini ferah tut.Bende bugün dualar okudum hep okuyorum zaten tedaviye başladığımdan beri hayırlısıyla çok güzel olacak sonuçlarımız Allah'ın izniyle tabi

Merhaba bende 26 Ağustos’ta adet oldum. Doldurulmus embriyo transferi olacağım genetik test pgt yaptırdıgım için şuan için sadece folik asit kullanacağım. 4-5 gün önce muayene oldugumda kist oldugunu söyledi. Kan değerlerimin normalmiş o yüzden transfere başlayabiliriz dedi doktor..

Yarın tekrar doktora gideceğim.. umarım herkes güzel sonuclar alır

Anladim canimmm ayy inş bu yolda ugrasan herkese Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin dua edelim birbirimize
Amin canım inşallah müminin mümine duası geri çevrilmezmis inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbbim sana ve tüm istiyenlere emeklerini boşa çıkarmasın kimsenin

İnşallah kuzum inşallah rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin yarın haberleşelim yine

Ya çok teşekkür ederim evet açıkçası ilk defa bu kadar geç transfer olacağım. Hep 12 gün varken transfer olmuştum. Bu 5. Denemem

Hayırlısı olsun cnm transfer olunca sağlıkla tutunsun bebişin inş Benim de genetiğe gidecek embriyolarım . Senin neden gitti ve temiz geldi mi sonucu bi sıkıntı çıkmadı dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…