- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Aynen takip edelim canım birbirimiziŞuan hangi ilaçları kullanıyorsun canım benimde Çarşamba olur büyük ihtimal bir birimizin belirtilerini felan sorarız unutmayayim senidebide kaçıncı gün embriyosu olacak
Kız sen onların hepsini suanmi kullanıyorsun estrofem kullanmiyorsun ben sadece estrofem kullanıyorum suanAynen takip edelim canım birbirimizi
5.gün embriyosu en son gittiğimde 7ydi kalınlık pztesi sabah tekrar bakacak doktor , ay ilaçları sorma bi sürücyclo progynova, duphaston, prograf, folik asit, enox kan sulandırıcı iğne bir de 5 günde 1 vurulacak olan pruloton iğne canım sen neler kullanıyorsun?
Evet hepsi.. estrofem yerine cyclo progynova kullanıyorum canımKız sen onların hepsini suanmi kullanıyorsun estrofem kullanmiyorsun ben sadece estrofem kullanıyorum suan
Hmmm anladim canımEvet hepsi.. estrofem yerine cyclo progynova kullanıyorum canım
Her doktorun uyguladığı prosedür farklı sanırım .. çok olması da sorun midem çok kötü artık ilaçlardan ve çoğunu gebelik testine kadar kullanacakmışımHmmm anladim canım
Benim niye bu kadar az acabaki
Benimde öyle oluyor canım 19.günde transferim olacak nasipse adetime 7 gün kalmış oluyor 26 günde 1 oluyorum genelde direk döngünün ortasında yapılmaz çünkü zaten embriyo haline geldiği için yumurtan onun hesabına uyumlu şekilde transfer oluyorMerhaba arkadaşlar. Benim transferim 3 eylüldü kan sonucum kötü çıkmıştı tabi o zaman adetime 14,15 gün vardı neyse bugün yine kontrole gittim kan verdim sonuç iyi şimdi de Eylül 8 de transferim onaylandı ama şöyle bir sorum var adetime 1 hafta falan kalıyor doktoruma güvensemde bu kafamı karıştırdı. Yani böyle birşey yaşayan var mı?
Ayy sende beendensin canım bende sadece ben estrofem kullanıyorum saniyirdum heerje, çok ilaç kullanıyorBende varımmmmmmmdondurulmus embriyolarim transfer edilecek suan sadece estrofem kullaniyorum pazartesi kontrol nasipse.trabsfer surecinde ne kadae kullancaz bu ilaci ve ortalama ne zaman transfer olur ?
Aynen canım bu üçüncü transfer olacak benim hiç bu kadar kullanmadım aynen çok ilaçta siikinti gercektenHer doktorun uyguladığı prosedür farklı sanırım .. çok olması da sorun midem çok kötü artık ilaçlardan ve çoğunu gebelik testine kadar kullanacakmışım
Çarşamba transferim var çok heyecanlıyım ya ne olacak ne bitecek Allahım yardım etsin inşallah tutunurKızlar Eylül ayında transferi olacak anne adayları napıyorsunuz nasılsınız süreç nasıl gidiyor?
Rahim kalinliginiza bakın ve yeterince kalın değilse beence riske atmayın regli bekleyin derim çünkü zaten bı hafta kalıyor reglinizeMerhaba arkadaşlar. Benim transferim 3 eylüldü kan sonucum kötü çıkmıştı tabi o zaman adetime 14,15 gün vardı neyse bugün yine kontrole gittim kan verdim sonuç iyi şimdi de Eylül 8 de transferim onaylandı ama şöyle bir sorum var adetime 1 hafta falan kalıyor doktoruma güvensemde bu kafamı karıştırdı. Yani böyle birşey yaşayan var mı?
Ayyy aynen hayirli sonuclar alalim hep beraber..Canim ben pazartesi yani reglinin 3. Gunu basladim 5 mm dedi dr kalinliga pazartesi tekrar gel demisti sonra biraz arttiririz dedi.burdan baktim herkes cesit cesit olac kullaniyo gec olmasa dr a yazacaktimAyy sende beendensin canım bende sadece ben estrofem kullanıyorum saniyirdum heerje, çok ilaç kullanıyorne gün başladın canım kullanmaya benim 10. Günüm 13 üncü günde pazartesi kontrole gideceğim sanırım 3 gün sornada transfer oluyor yani ortalama 17. Gün olacak benim
Ayy gercekmi benimde 5 di ilk 2. Gün 4x1 estrofem verdi bı hafta sonra 9.5 mm oldu şimdi 5 gün sonrra gidince. Bakalım kaç olacak senin kaçıncı gün embriyosu transfer edilecekAyyy aynen hayirli sonuclar alalim hep beraber..Canim ben pazartesi yani reglinin 3. Gunu basladim 5 mm dedi dr kalinliga pazartesi tekrar gel demisti sonra biraz arttiririz dedi.burdan baktim herkes cesit cesit olac kullaniyo gec olmasa dr a yazacaktim
Sanırım onları da banaa 13. Gün baslayacakBugun 6. Gun sabah aksam 1 kullaniyorum pazartesi kontrolden sonra belki degisir..progesteron fitil gibi seyleri ne zaman verecekler o kismi anlayamadim
Pztesi benim de heyecanım var bi yandan da sonuç ne olur acaba diye meraklanıyorum ay karışık duygular inş ki mutluluktan uçarız havalara 1 hafta sonraÇarşamba transferim var çok heyecanlıyım ya ne olacak ne bitecek Allahım yardım etsin inşallah tutunur
Amiiinnn inşallah yaaa sizin kaç tane döllendiPztesi benim de heyecanım var bi yandan da sonuç ne olur acaba diye meraklanıyorum ay karışık duygular inş ki mutluluktan uçarız havalara 1 hafta sonra
Transfere 5 gün kala başlatıyorlar onu yani benim öyle oldu çoğu kişininde öyle olmuşBugun 6. Gun sabah aksam 1 kullaniyorum pazartesi kontrolden sonra belki degisir..progesteron fitil gibi seyleri ne zaman verecekler o kismi anlayamadim
13 tanesi döllendi ama 5 tane 5.güne kaldı canım senin?Amiiinnn inşallah yaaa sizin kaç tane döllendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?