Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun canım benimde Çarşamba olur büyük ihtimal bir birimizin belirtilerini felan sorarız unutmayayim senide bide kaçıncı gün embriyosu olacak
Aynen takip edelim canım birbirimizi
5.gün embriyosu en son gittiğimde 7ydi kalınlık pztesi sabah tekrar bakacak doktor , ay ilaçları sorma bi sürü cyclo progynova, duphaston, prograf, folik asit, enox kan sulandırıcı iğne bir de 5 günde 1 vurulacak olan pruloton iğne canım sen neler kullanıyorsun?

Kız sen onların hepsini suanmi kullanıyorsun estrofem kullanmiyorsun ben sadece estrofem kullanıyorum suan

Merhaba arkadaşlar. Benim transferim 3 eylüldü kan sonucum kötü çıkmıştı tabi o zaman adetime 14,15 gün vardı neyse bugün yine kontrole gittim kan verdim sonuç iyi şimdi de Eylül 8 de transferim onaylandı ama şöyle bir sorum var adetime 1 hafta falan kalıyor doktoruma güvensemde bu kafamı karıştırdı. Yani böyle birşey yaşayan var mı?

Benimde öyle oluyor canım 19.günde transferim olacak nasipse adetime 7 gün kalmış oluyor 26 günde 1 oluyorum genelde direk döngünün ortasında yapılmaz çünkü zaten embriyo haline geldiği için yumurtan onun hesabına uyumlu şekilde transfer oluyor

Bende varımmmmmmm dondurulmus embriyolarim transfer edilecek suan sadece estrofem kullaniyorum pazartesi kontrol nasipse.trabsfer surecinde ne kadae kullancaz bu ilaci ve ortalama ne zaman transfer olur ?
Ayy sende beendensin canım bende sadece ben estrofem kullanıyorum saniyirdum heerje, çok ilaç kullanıyor ne gün başladın canım kullanmaya benim 10. Günüm 13 üncü günde pazartesi kontrole gideceğim sanırım 3 gün sornada transfer oluyor yani ortalama 17. Gün olacak benim

Rahim kalinliginiza bakın ve yeterince kalın değilse beence riske atmayın regli bekleyin derim çünkü zaten bı hafta kalıyor reglinize

Ayyy aynen hayirli sonuclar alalim hep beraber..Canim ben pazartesi yani reglinin 3. Gunu basladim 5 mm dedi dr kalinliga pazartesi tekrar gel demisti sonra biraz arttiririz dedi.burdan baktim herkes cesit cesit olac kullaniyo gec olmasa dr a yazacaktim

Bugun 6. Gun sabah aksam 1 kullaniyorum pazartesi kontrolden sonra belki degisir..progesteron fitil gibi seyleri ne zaman verecekler o kismi anlayamadim

Ayy gercekmi benimde 5 di ilk 2. Gün 4x1 estrofem verdi bı hafta sonra 9.5 mm oldu şimdi 5 gün sonrra gidince. Bakalım kaç olacak senin kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek yaa beende düşündüm de bu üçüncü denemem birinciden oğlum var ondada böyle kullanmıştım aslında fazla kullanmamak iyi değil zaten geçen seferde doktorum farklıydı ondan tutmadı diye bağlıyorum inşaallah bu sefer tutar

Çarşamba transferim var çok heyecanlıyım ya ne olacak ne bitecek Allahım yardım etsin inşallah tutunur
Pztesi benim de heyecanım var bi yandan da sonuç ne olur acaba diye meraklanıyorum ay karışık duygular inş ki mutluluktan uçarız havalara 1 hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…