- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Benim opu sonrası ağrım 3 gün sonra geçmişti 7.günde regl olmuştum zaten, sizin taze olacağı için bir şey diyemem ama ağrınız fazlalaşırsa kesin doktorunuza gidin serum takıp rahatlatırlar sizi kendi kendinize geçmesini beklemeyin geçmez zaten eğer artan bi ağrıysaMerhaba, benim de çarşamba günü 5. Gün embriyosu taze transfer dediler. 12 yumurta toplanmıştı, 10 tanesi döllenmiş bu sabah da aradılar aynı şeyi dediler. Ama bugün ağrım var normal mi? Cuma günü olmuştum opu. Yürürken daha fazla otururken daha az. İse geldim bugün ama çok kalkmadım yerimden ofiste çalışıyorum
waitingformymiracle inşallah güzel haberlerini alırız.
Bir de ben çarşamba transfer olursam Perşembe cuma ise gelmem gerekli isyerime bu süreçleri demedim. Sorun olur mu sizce? Dikkat ediyorum daha şimdiden hızlı yürür ordan oraya atlardım bugün ağrım da var az hareket ettim
Açıkçası transferden bir şey anlamıyorsunuz ama 2 gün dinlenmek daha faydalı olur tabi ki izin almanızı tavsiye ederler diye düşünüyorum
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)