- 16 Eylül 2021
- 399
- 506
- 33
- 28
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.581
Evet çok şükür hem keseyi hem kalp atışını duydum ama yolda baya bı kanamam oldu hastaneye gitmedn gittik doktor normal dedi ama o hastaneye gidene kadar ağlaya ağlaya gittim çok şükür herşey yolundaymsNaptın canım gördün mü keseyi haberdar et bizi de
Çok teşekkür ederim canım kalp atışında duydum çok şükür darısı başınıza inşallahHayırlı haberlerle gel inşallah.
Benim de yarın tranfer olacak inşallah ilk gün nelere dikkat ettiniz transfer sonrası bilgilendirirseniz sevinirimDondurulmuş 5. gün embriyosu koydurdum çift transfer. 10. gün kan testinde 210, 12.gün sabah 418 çıktı3 ekime keseyi görmek için gün verdiler hala inananıyorum olduğuna
İlk denememdi ve çok zorlu ve yırucu bir süreç Allahım hepimize sağlık, sıhhat nasip etsinn bu süreçle uğraşanlara kolaylık versinn herkesin sonucu pozitif olsun sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallah
Değerin 3000 olduğundan yaklaşık 4+5 gözüküyorİnşallah canım kese görmeye ne zaman gidiliyor peki bilgin varmı
Yat dikkat et cnm kese dışında kanama olmuştir muhtemelen ama çok dikkat et kendine benimde olmuştu oğlum dayken 6. HaftadaEvet çok şükür hem keseyi hem kalp atışını duydum ama yolda baya bı kanamam oldu hastaneye gitmedn gittik doktor normal dedi ama o hastaneye gidene kadar ağlaya ağlaya gittim çok şükür herşey yolundayms
Dikkat ediyorum cnm ya doktor içte bir kanama yok dedi sadece şu rahîm kalınlaştırma ilacı içiyoruz ya dediki Bebek yerleşmiş o kalınlaşmış rahîm dökülüyor korkma bakkalım iki hafta sonra tekrar gitcem inşallah düzelirYat dikkat et cnm kese dışında kanama olmuştir muhtemelen ama çok dikkat et kendine benimde olmuştu oğlum dayken 6. Haftada
Peki birşey oldu mu sizin bebeğe kanamadan sonraYat dikkat et cnm kese dışında kanama olmuştir muhtemelen ama çok dikkat et kendine benimde olmuştu oğlum dayken 6. Haftada
Hayırlı olsun kuzum maşAllah ben de bugün gidicem bakalım duyarım inş kalp sesini, sen şuan kaç haftalıksın?Allahım hepinize bu duyguyu mutluluğu yaşatsın inşallah gerçekten anlatılmaz yaşanır diyilecek bir duygu
Teşekkür ederim Allah razı olsun 6+1 de duydum cnmHayırlı olsun kuzum maşAllah ben de bugün gidicem bakalım duyarım inş kalp sesini, sen şuan kaç haftalıksın?
Gittin mi hastaneye cnmHayırlı olsun kuzum maşAllah ben de bugün gidicem bakalım duyarım inş kalp sesini, sen şuan kaç haftalıksın?
Ay maşallah gözün aydın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet duydum canım çok şükür
Amin canım hep beraber inşAllahAy maşallah gözün aydın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allahım hepinize bu duyguyu mutluluğu yaşatsın inşallah gerçekten anlatılmaz yaşanır diyilecek bir duygu
Yok canım olmadı şükür şimdi 4 yaşındaPeki birşey oldu mu sizin bebeğe kanamadan sonra
Ayy maşallah darısı başıma yaaYok canım olmadı şükür şimdi 4 yaşında
İnşallah herşey yolundadır dikkat edin havalardan ola bilir cnmBende pazartesi gidicem görmeye. Ama baya öksürüklü hapşırıklı grip oldum ateşim de çıktı boğazım şişti inşallah bir sorun olmaz her şey yolunda olsun çok korkuyorum
Maşallah canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet çok şükür hem keseyi hem kalp atışını duydum ama yolda baya bı kanamam oldu hastaneye gitmedn gittik doktor normal dedi ama o hastaneye gidene kadar ağlaya ağlaya gittim çok şükür herşey yolundayms
Sağlıkla dogsun inşallah kızlar hepiniz dua edin bize ya 5.gunu transferimin dualarınıza ihtiyacım var bu son şansım beni unutmayın olurmu duanizdaEvet duydum canım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?