Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Naptın canım gördün mü keseyi haberdar et bizi de
Evet çok şükür hem keseyi hem kalp atışını duydum ama yolda baya bı kanamam oldu hastaneye gitmedn gittik doktor normal dedi ama o hastaneye gidene kadar ağlaya ağlaya gittim çok şükür herşey yolundayms

Benim de yarın tranfer olacak inşallah ilk gün nelere dikkat ettiniz transfer sonrası bilgilendirirseniz sevinirim

Evet çok şükür hem keseyi hem kalp atışını duydum ama yolda baya bı kanamam oldu hastaneye gitmedn gittik doktor normal dedi ama o hastaneye gidene kadar ağlaya ağlaya gittim çok şükür herşey yolundayms
Yat dikkat et cnm kese dışında kanama olmuştir muhtemelen ama çok dikkat et kendine benimde olmuştu oğlum dayken 6. Haftada

Yat dikkat et cnm kese dışında kanama olmuştir muhtemelen ama çok dikkat et kendine benimde olmuştu oğlum dayken 6. Haftada
Dikkat ediyorum cnm ya doktor içte bir kanama yok dedi sadece şu rahîm kalınlaştırma ilacı içiyoruz ya dediki Bebek yerleşmiş o kalınlaşmış rahîm dökülüyor korkma bakkalım iki hafta sonra tekrar gitcem inşallah düzelir

Maşallah canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…