Eylül Ayında Transfer Olacaklar

günaydın eğer 15. de transfer olursam adetin 14. gününe denk geliyor ben geçen ay yumurta toplattım sadece bir yumurtam çıktı oda 2. günde riske atmamak için donduruldu yumurta büyütme zamanı bir kaç kutu klomen kullandım doktorum klomen çok uzun süre kullandığın için rahim duvarın uygun değil transferi bir sonraki ay yapalım demişti

Anladım cnm hayırlısı olsun inşallah rabbim ol desin olsun

Hayırlısı olsun inşallah hepsi güzel kalitede embriyolar olur

Merhaba bende Ağustos ayında transfer olacaktım doktor erteledi ameliyat oldum polip et parçası varmış onu aldı Eylül ayında regl olduğun zaman gel transfere hazırlayacağız dedi regl olmamı bekliyorum

Yaaa çok sevindim canım benim bebişin artık seninle 9 ay da seninle kalsın inşallah Heyecanlı günler başladı desene şimdi Test tarihi ne zamanı verdi dr ? Kaçıncı gün embriyosu kaç adetti ?
İnşallah canımmm teşekkür ederim çok evet heyecanlı ve karmaşık bir yandan da insan çok kaptırmamak istiyor kendimi frenlemeye çalışıyorum inşallah pozitifi gördükten sonra bol bol sevinicem artık 4.gün embriyosu kuzum 3 adet büyüttüler ama biz bir tane istedik çoğul gebeliğin risklerinden ötürü kalan ikisi dondurulucaktı ama bugün arayıp kaliteleri iyi olmadığı için dondurmadıklarını söylediler maalesef

Amin inş kuzum Yumurtalarım güzel gelişiyormuş cumartesi kontrol , pazartesi opu olacak nasipse yalnız karnımda çok şişlik var ve ağrılarım var sen ne durumdasın cnm ?
Kuzum senin bugün kontrolun oldu mu? Bende de hala şişlik ve ağrı var ama ilk günler kadar kötü değil, doktoruna danışmayı unutma şikayetleirni

Kızlar Eylül ayında transferi olacak anne adayları napıyorsunuz nasılsınız süreç nasıl gidiyor?
Bende dün taze embriyo transferim oldu ikinci deneme ilkindeyse ikiz gebelik olup kalp atımları durmuştu şuan tek isteğim herşey olumlu ilerler inşllh transfer olanlar ekstra neye dikkat ediyor nasıl besleniyor ekstra diyecekleri bişey varsa bize tecrübelerini paylaşan olurse sevnrm

Merhaba arkadaşlar,
36 yaşındayım, yumurta rezervim azalmış. Önce polipim alındı, aslında 2 ay ön tedavi yapalım dedi ama bu ay sadece 2 yumurta görünce Dr bir daha ki aya belki hiç olmaz vs dedi hemen başlamak istedi ama son bir kez şansımı denemek istedim. Eylül ün sonunda eğer yine regl olursam bu kez tüp bebek için tedaviye başlayacağız. Ben süreç ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum. Yumurta ne zaman toplanır, sürekli kontrole mi gitmek gerekiyor transfer ne zaman olur vs bu konularda pek bilgim yok. Hemşire 12 gün iğne vurunacaksınız eğer hemen başlarsak dedi. En nihayetinde Allah ın dediği olur ama sizler de tecrübeli olarak benimle süreçle ilgili dikkat etmem gerekenleri söylerseniz çok öutlu olurum. İnşallah hepiniz hayırlıca yavrularınızı kucağınıza alırsınız.

Öncelikle inş gerek kalmaz ve bebeğiniz size gelir sağlıkla ama tersi durum olursa da tedaviye başlanınca olacak olan şey 10-12 arası iğne kullanıyor sizi kontrole çağırıyorlar 4-5 günde 1 yumurtaların durumuna göre de opu tarihiniz belli oluyor opu yumurta toplama günü oluyor , sonrasında da ya taze transfer ya da dondurulmuş transfer için bekleniyor taze transferde yumurtanız 3 veya 5.güne gelirse onu direk size transfer ediyorlar dondurulursa eğer opudan sonra 1 hafta 10 gün içinde regl oluyorsunuz sonrasında da normal adet düzeni gibi düşünün 19-20. Gün arasında transferiniz yapılıyor tabi bu aşamada da belli ilaçlar vs kullanılıyor ki bebeğe hazırlık olsun diye kabaca tüp bebek böyle oluyor

Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun canım benimde Çarşamba olur büyük ihtimal bir birimizin belirtilerini felan sorarız unutmayayim senide bide kaçıncı gün embriyosu olacak
İnşallah çok gzuel geçer ve çok güzel tutunurlar canım vide rahim kalınlığın kaç kaç embriyo transferi olacak ayy çok soru sordum kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…