- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Çok teşekkür ederim canım benimGerçekten bu kadar herşeyimiz aynı olabilir ancak benim de muhtemelen pazartesi olacakhadi sen önden taze transferini ol pozitifi al arkandan da ben geleyim çok sevindim cnm sağlıkla hayırlısıyla koyulsun çok güzel bir şekilde de tutunsun inş Benim randevum 14:30 hastanedeyim şimdi cnm ama bekliyorum çok yoğun burası çıkınca yazıcam ben de
Amin inş kuzumÇok teşekkür ederim canım benimHepimiz için hayırlısıyla çok güzel olsun süreç inşallah Haberlerini bekliyorum
Cnm ohss riski varsa zaten kesinlikle dondurulsun ve diğer ay transfer olsun . Ben 2016 da yaptırdığım tüpte 30 yumurta toplanmıştı ve o ay taze transfer olmuştu hamilelikte olunca salgılanan hcg hormonu ile davul gibi olmuştum ciğerlerim karnım hep su toplamıştı canlı canlı sıvı alındı sonra yeniden şiştim falan çok acılı ve sancılı bir durum . Bazı durumlarda hatta bebeğin düşmesine bile sebep olabiliyormuş . Hem dondurulmuş transferi olunca tüm ilaçlardan arınırsın ohss riskin kalmaz . Vardır bunda da bir hayır hiç üzülme cnmKızlar merhabalar, benim pazartesi opu oldu yarın transfer tarihimdi ama karı ve mide bölgemde ağrı vardı bugün doktora gittim doktor yarına iyi olmazsan ben iptal etmenizi tavsiye ederim dedinapıcam hiç bilmiyorum
Harika haberAmin inş kuzumYumurtalarım güzel gelişiyormuş cumartesi kontrol , pazartesi opu olacak nasipse yalnız karnımda çok şişlik var ve ağrılarım var sen ne durumdasın cnm ?
İnşallah canım benim aminHarika haberHadi inşallah birlşkte güzel haberler alıcaz kuzum Benim de sol yumurtalığımda ağrı oluyor hatta oturup kalkarken yavaş hareket ediyorum.Benim de ilk defa bugün karnım şiş .Ekmeğe falanda dikkat ediyorum çok su içiyorum ama ilaçların etkileri sanırım artık büyüdüğü için yumurtalar etkisini gösteriyor olabilir
Aslında benden 15 yumurta toplandı sadece, sanki biraz abartıyorum gibime geliyor ağrıları şu an kuzum çünkü bugün çok daha iyi hissediyorum kendimiCnm ohss riski varsa zaten kesinlikle dondurulsun ve diğer ay transfer olsun . Ben 2016 da yaptırdığım tüpte 30 yumurta toplanmıştı ve o ay taze transfer olmuştu hamilelikte olunca salgılanan hcg hormonu ile davul gibi olmuştum ciğerlerim karnım hep su toplamıştı canlı canlı sıvı alındı sonra yeniden şiştim falan çok acılı ve sancılı bir durum . Bazı durumlarda hatta bebeğin düşmesine bile sebep olabiliyormuş . Hem dondurulmuş transferi olunca tüm ilaçlardan arınırsın ohss riskin kalmaz . Vardır bunda da bir hayır hiç üzülme cnm
Amin canım çok sağol rabbim kimseye yaşatmasınAslında benden 15 yumurta toplandı sadece, sanki biraz abartıyorum gibime geliyor ağrıları şu an kuzum çünkü bugün çok daha iyi hissediyorum kendimiBir de biz full kendimiz ödüyoru bir siklus ertelenince tedavinin yarısını tekrar ödememiz gerekiyormuş. Senin için çok üzüldümm canım benim Rabbim bi daha yaşatmasın böyle şeyler
Maalesef kuzum burda öyleymiş biz de yeni yeni öğreniyoruz yaşımızdan ötürü adım atsak para istiyorlarAmin canım çok sağol rabbim kimseye yaşatmasınÇok şaşırdım ekstra tedavi ücretinin yarısının tekrar alınacağına yani sadece dondurma ücreti alınmalı bence . Ama doktor da çok gerekli görmüyorsa taze transferi uygun görüyorsa e2 değerin de buna uygunsa yaptır o halde cnm taze transfer hem bir an önce hamile kalmış olursun inş rabbim nasip ederse
İnşallah iyi çıkar cnm öyle ya gerçekten herşey paraMaalesef kuzum burda öyleymiş biz de yeni yeni öğreniyoruz yaşımızdan ötürü adım atsak para istiyorlaraynen bugün kan aldılar inşallah sonuç iyi çıkar da ağrım olmazsa şişlik de geçer zamanla diye düşünüyorum
Aynen öyle canım benimİnşallah canım benim aminEvet evet yumurtaların etkisi kesin doktor İçin sırada bekleyen bir kız da aynı durumdaydı . Sonucu güzel olsun da inşallah bu yaşadıklarımızın bi önemi yok
İnşallah canım benimm, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah ederim tabi haberİnşallah iyi çıkar cnm öyle ya gerçekten herşey parahakkında hayırlısı olsun yarın yine haberdar et mutlaka
Amin canım benim inşallahMerhaba arkadaşlar bende Eylül 15 gibi dondurulmuş 2. Gün embriyosu transferi olucam bugün doktorum estrofem başlattı inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir
Hayırlı olsun canım amin inşMerhaba arkadaşlar bende Eylül 15 gibi dondurulmuş 2. Gün embriyosu transferi olucam bugün doktorum estrofem başlattı inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir
Amin inşallah cnmMerhaba arkadaşlar bende Eylül 15 gibi dondurulmuş 2. Gün embriyosu transferi olucam bugün doktorum estrofem başlattı inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir
Kuzum ne yaptın seni merak ettim ? Transfer oldun mu ? Kan değerin nasıl çıktı ?İnşallah canım benimm, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah ederim tabi haberöpüyorum çok
Canım her şey çok güzel çıktı ağrılarım da dinmişti biraz doktorum ağrım yoksa kalan her şey yolunda yapabiliriz dedi ben de tabiki kabul ettimmmKuzum ne yaptın seni merak ettim ? Transfer oldun mu ? Kan değerin nasıl çıktı ?
Yaaa çok sevindim canım benimCanım her şey çok güzel çıktı ağrılarım da dinmişti biraz doktorum ağrım yoksa kalan her şey yolunda yapabiliriz dedi ben de tabiki kabul ettimmmKavuştuk yani kuzumm bayram bugün, inşallah pozitifi de görmek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?