Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Çok teşekkür ederim canım benim Hepimiz için hayırlısıyla çok güzel olsun süreç inşallah Haberlerini bekliyorum

Kızlar merhabalar, benim pazartesi opu oldu yarın transfer tarihimdi ama karı ve mide bölgemde ağrı vardı bugün doktora gittim doktor yarına iyi olmazsan ben iptal etmenizi tavsiye ederim dedi napıcam hiç bilmiyorum

Çok teşekkür ederim canım benim Hepimiz için hayırlısıyla çok güzel olsun süreç inşallah Haberlerini bekliyorum
Amin inş kuzum Yumurtalarım güzel gelişiyormuş cumartesi kontrol , pazartesi opu olacak nasipse yalnız karnımda çok şişlik var ve ağrılarım var sen ne durumdasın cnm ?

Kızlar merhabalar, benim pazartesi opu oldu yarın transfer tarihimdi ama karı ve mide bölgemde ağrı vardı bugün doktora gittim doktor yarına iyi olmazsan ben iptal etmenizi tavsiye ederim dedi napıcam hiç bilmiyorum
Cnm ohss riski varsa zaten kesinlikle dondurulsun ve diğer ay transfer olsun . Ben 2016 da yaptırdığım tüpte 30 yumurta toplanmıştı ve o ay taze transfer olmuştu hamilelikte olunca salgılanan hcg hormonu ile davul gibi olmuştum ciğerlerim karnım hep su toplamıştı canlı canlı sıvı alındı sonra yeniden şiştim falan çok acılı ve sancılı bir durum . Bazı durumlarda hatta bebeğin düşmesine bile sebep olabiliyormuş . Hem dondurulmuş transferi olunca tüm ilaçlardan arınırsın ohss riskin kalmaz . Vardır bunda da bir hayır hiç üzülme cnm

Amin inş kuzum Yumurtalarım güzel gelişiyormuş cumartesi kontrol , pazartesi opu olacak nasipse yalnız karnımda çok şişlik var ve ağrılarım var sen ne durumdasın cnm ?
Harika haber Hadi inşallah birlşkte güzel haberler alıcaz kuzum Benim de sol yumurtalığımda ağrı oluyor hatta oturup kalkarken yavaş hareket ediyorum.Benim de ilk defa bugün karnım şiş .Ekmeğe falanda dikkat ediyorum çok su içiyorum ama ilaçların etkileri sanırım artık büyüdüğü için yumurtalar etkisini gösteriyor olabilir

İnşallah canım benim amin Evet evet yumurtaların etkisi kesin doktor İçin sırada bekleyen bir kız da aynı durumdaydı . Sonucu güzel olsun da inşallah bu yaşadıklarımızın bi önemi yok

Aslında benden 15 yumurta toplandı sadece, sanki biraz abartıyorum gibime geliyor ağrıları şu an kuzum çünkü bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi Bir de biz full kendimiz ödüyoru bir siklus ertelenince tedavinin yarısını tekrar ödememiz gerekiyormuş. Senin için çok üzüldümm canım benim Rabbim bi daha yaşatmasın böyle şeyler

Amin canım çok sağol rabbim kimseye yaşatmasın Çok şaşırdım ekstra tedavi ücretinin yarısının tekrar alınacağına yani sadece dondurma ücreti alınmalı bence . Ama doktor da çok gerekli görmüyorsa taze transferi uygun görüyorsa e2 değerin de buna uygunsa yaptır o halde cnm taze transfer hem bir an önce hamile kalmış olursun inş rabbim nasip ederse

Maalesef kuzum burda öyleymiş biz de yeni yeni öğreniyoruz yaşımızdan ötürü adım atsak para istiyorlar aynen bugün kan aldılar inşallah sonuç iyi çıkar da ağrım olmazsa şişlik de geçer zamanla diye düşünüyorum

İnşallah iyi çıkar cnm öyle ya gerçekten herşey para hakkında hayırlısı olsun yarın yine haberdar et mutlaka

Merhaba arkadaşlar bende Eylül 15 gibi dondurulmuş 2. Gün embriyosu transferi olucam bugün doktorum estrofem başlattı inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir
Amin inşallah cnm Reglinin tam kaçıncı günü olmuş oluyor acaba transfer ? Bende şimdi tedavi görüyorum da embriyolarım genetiğe gideceği için dondurulup önümüzdeki ay reglimle transfer olacak nasipse bende merak ediyorum tahmini kaçıncı günü olur diye Bu arada senin neden dondurulmuştu embriyon cnm ?

Kuzum ne yaptın seni merak ettim ? Transfer oldun mu ? Kan değerin nasıl çıktı ?
Canım her şey çok güzel çıktı ağrılarım da dinmişti biraz doktorum ağrım yoksa kalan her şey yolunda yapabiliriz dedi ben de tabiki kabul ettimmm Kavuştuk yani kuzumm bayram bugün, inşallah pozitifi de görmek nasip olur

Yaaa çok sevindim canım benim bebişin artık seninle 9 ay da seninle kalsın inşallah Heyecanlı günler başladı desene şimdi Test tarihi ne zamanı verdi dr ? Kaçıncı gün embriyosu kaç adetti ?

günaydın eğer 15. de transfer olursam adetin 14. gününe denk geliyor ben geçen ay yumurta toplattım sadece bir yumurtam çıktı oda 2. günde riske atmamak için donduruldu yumurta büyütme zamanı bir kaç kutu klomen kullandım doktorum klomen çok uzun süre kullandığın için rahim duvarın uygun değil transferi bir sonraki ay yapalım demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…