- 20 Eylül 2022
- 28
- 28
- 3
- 26
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.321
Çok haklısın dualarında bana da yer ver insallah hayırlı haberi alırız ikimizdeKayseri acibadem bence cok erken yinede tabii bilemiyorum ben testi bekleyecegim cunku erken ogrenmenin yada gec ogrenmenin arasinda hic bi fark yok bence.silik vikip kanda negatif gorenle4de var o zamani dusunun yasayacaginiz hayal kirikligi cok daha fazlasi olacaktir.hayirlisi olsun hakkimizda dua ederek bekliyorum zikrederek cokca..o zaman akliniza bile gelmiyo test
Bende de regl olacakmış gibi ağrı var hatta reglden daha belirgin kramp gibi, hayırlısı artık...Canım merhaba hiç belirti yok bende sen ne yaptın ? Sende var mı belirti ben yine dayanamayıp test yaptım erken gebelik testi çizgi çıkmadı hiç
Veririm tabi vermez olurmuyum bu surecte ugrasan arayan herkeslere Rabbim nasip etsin yani sira bizlerede tamda ezanda okunuyo suannÇok haklısın dualarında bana da yer ver insallah hayırlı haberi alırız ikimizde
transferden sonra pruloton haftada bir birde günlük hidrofer kan sulandırıcı progesteron fitil.Bende de regl olacakmış gibi ağrı var hatta reglden daha belirgin kramp gibi, hayırlısı artık...
Sen transfer sonrası gonapeptyl kullanmış mıydın?
Benim listem azıcık kabarık.Sabah euthyrox, kahvaltıdan sonra coraspin, prednol ve vitamin, 7 buçukta prulutex iğne oksapar iğne, yatarkende 2 adet estrofemtransferden sonra pruloton haftada bir birde günlük hidrofer kan sulandırıcı progesteron fitil.
Sanırım maddi boyutunu geçtim manevi olarak negatif görmeye hazır değilim eğer öyle olursa en kötü bir yıl tedaviye ara vermek gerekecek
Coraspin ben aksam aliyorum..yemekten hemen once size drunuzmu dedi sabah diye ? (Kan dolasimi aksam dahada zayifladigi icin aksam oneriyoruz demis ecz esime)Benim listem azıcık kabarık.Sabah euthyrox, kahvaltıdan sonra coraspin, prednol ve vitamin, 7 buçukta prulutex iğne oksapar iğne, yatarkende 2 adet estrofem
Gözün Aydın canım çok şükür gebelik var sonuçta inşallah kat kar artar değerinKuzum benim bugün 10. Gün kan verdim 24.5 çıktı kuzumDeğer düşük ama 2 gün sonra tekrar kan vericem .Hemşire , düşük değer çıkıp doğum yapan da var dedi önemli olan 2 katına artmasıymış Şuan çok garip hissediyorum kuzum düşük bile olsa şuan çok mutluyum inşallah dediğin gibi 2 katı artar kuzum benim
Oksapar kullanıyor musun canım?Ben akşam oksapar aldığım için coraspini gündüz içiyorumCoraspin ben aksam aliyorum..yemekten hemen once size drunuzmu dedi sabah diye ? (Kan dolasimi aksam dahada zayifladigi icin aksam oneriyoruz demis ecz esime)
İşte 7 iken 14 oldu bakalım perşembe ne olcak yazarım o zaman canım seninde yükselmiş değerlerini okumak dileğiyleKuzum senin değerin nasıl yükseldi mi ?
İnşallah kuzum benim lekelenmem oluyor kimyasal ihtimali çok daha yüksek ama en azından bunu bile yaşadığım için mutluyum kuzumGözün Aydın canım çok şükür gebelik var sonuçta inşallah kat kar artar değerin
İnşallah canım benimİşte 7 iken 14 oldu bakalım perşembe ne olcak yazarım o zaman canım seninde yükselmiş değerlerini okumak dileğiyle
Rabbim sevindirsin inş canımAmin Allah razı olsun inşallah inatla yükselen kan değerimiz var bakalım herşeyin hayırlısı 16 yıldan sonra olunca insan Bi afallıyo ben daha henüz tam sevinemedim ama inşallah tamamen sevinirim en yakın zamanda
Aynen öyle cnm herkesin bünyesi bir değil ki bazen çabuk tutunabiliyor bazen geç tutunabiliyor önemli olan değerin katlaması . Hiç moral bozmuyoruz .Bebişin Sımsıkı tutunsun inş anneciğineKuzum benim bugün 10. Gün kan verdim 24.5 çıktı kuzumDeğer düşük ama 2 gün sonra tekrar kan vericem .Hemşire , düşük değer çıkıp doğum yapan da var dedi önemli olan 2 katına artmasıymış Şuan çok garip hissediyorum kuzum düşük bile olsa şuan çok mutluyum inşallah dediğin gibi 2 katı artar kuzum benim
İnşallah kuzum benimAynen öyle cnm herkesin bünyesi bir değil ki bazen çabuk tutunabiliyor bazen geç tutunabiliyor önemli olan değerin katlaması . Hiç moral bozmuyoruz .Bebişin Sımsıkı tutunsun inş anneciğineDoğunca bunların hepsinin acılarını çıkarıcaz onlardan Allah’ın izniyle ısırıcaz totolarından görsün onlar
Evet kullaniyorum cabimm..7 gibi coraspin 9dada igneyi yapiyorumOksapar kullanıyor musun canım?Ben akşam oksapar aldığım için coraspini gündüz içiyorum
05055022372 Esen eczanesi canım bayanın adıda Esen depodan getiriyor var ise kesin bir arayıp sor istersenMerhaba arkadaşlar izmirde elinde gonapety olan varmı birde açıkta kalmış 1 2 doz gonalf 450gonapety ve cetrodite resmen piyasada yok 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?