Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar bugun transfer sonrası 6 nci günüm sabah uyandığımda koyu kahverengi leke gördüm peçete de şimdide sanki pembeye dönmüş gibi adetime 4 gün var taze transfer morelim çok bozuk benim gibi yaşayıp pozitif sonuç alan var mı?

B5030ED5-A5FD-49BC-8CAB-A54E0E5618D8.jpeg

Transferimin 6.bugün bekledikten sonra böyle silik çizgi cıktı sizce var mı ? 🙏

Merhaba kızlar bugun transfer sonrası 6 nci günüm sabah uyandığımda koyu kahverengi leke gördüm peçete de şimdide sanki pembeye dönmüş gibi adetime 4 gün var taze transfer morelim çok bozuk benim gibi yaşayıp pozitif sonuç alan var mı?
İnşallah tutunmustur kötü düşünme telaşlanmayın inşallah herseyın hayırlısı Allah hepimizin kucagnı doldursun 🤲

Canım hemşire bana geri geleceğini söyledi ama fitil aldıktan bı yarım saat uzan ben günde 6 tane kullanıyorum iki tane akşam yatağa girerken iki tane sabah 5 de uyanıyorm kullanıp tekrar yatıyorum iki tane öğle kullanıyorum bı yarım saat kalkıyorum ama geri akiyor yine🙈☺️
Canım öyle yapıyorum gece zaten öyle uyuyorum sabahları biraz sorun oluyor dışarı çıkacakken falan ama napalım idare edicez bebeklerimiz için 🥰🥰

Bugün ilk kez kullandım ekstra hiçbir şey yapmadım🙈 o zaman 15-20 dakika uzanmayı deniyim bi
Bende günde 3 kere kullanıyorum. Sabah 8 de olanı mecbur iş saatime geldiği için hemen atıp çıkıyorum. 16:00 da olanıda kusura bakma ama inanki işyerinde tuvalette çömelip atıp çıkıyorum. Bence yatmayla alakalı değil. Doktorum atarken biraz destek verip ilerlet demişti. İlk zamanlar korktuğum için benimde çok geliyordu ama azcık itiklersen inanki hiç gelmiyor gibi bişey

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum. Tüp bebek öncesi testler yaptırılması istendi prolaktinim 60 çıktı ilaç verdi doktor ocakta baktırdığımda 28 çıkmıştı. Birden yükselmesini ben strese bağlıyorum ama bu durumda prolaktin yüksekken transfer vs olur mu? Salı perşembe 2 gün ilacı içersin dediler içmeye başlayınca hemen düşer mi ve yüksek olduğu için yumurta kalitesi fln etkilenir mi? 1 2 güne adet olup tedaviye başlayacaktım bu ay düşmesini bekleyip mi başlasam emin olamadım

Birde adetken vermedm testi adetin 2. 3.günü daha doğru sonuç verebilir mi?
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum. Tüp bebek öncesi testler yaptırılması istendi prolaktinim 60 çıktı ilaç verdi doktor ocakta baktırdığımda 28 çıkmıştı. Birden yükselmesini ben strese bağlıyorum ama bu durumda prolaktin yüksekken transfer vs olur mu? Salı perşembe 2 gün ilacı içersin dediler içmeye başlayınca hemen düşer mi ve yüksek olduğu için yumurta kalitesi fln etkilenir mi? 1 2 güne adet olup tedaviye başlayacaktım bu ay düşmesini bekleyip mi başlasam emin olamadım

Back