- Konu Sahibi waitingformymiracle
- #1.361
Tamam canım teşekkür ediyorumHamile kaldıktan sonrası için diyorum bu iğne devam edecek ya o zaman karşılıyormuş
![Blossom :blossom: 🌼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f33c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ediyorumHamile kaldıktan sonrası için diyorum bu iğne devam edecek ya o zaman karşılıyormuş
Hayır ama çok afedersin akıntı var kokusuz ve kremsi sürekli kontrol ediyorum ama lekelenme yok.Kuzum lekelenme var mı sende ?
İnşallah tutunmustur kötü düşünme telaşlanmayın inşallah herseyın hayırlısı Allah hepimizin kucagnı doldursunMerhaba kızlar bugun transfer sonrası 6 nci günüm sabah uyandığımda koyu kahverengi leke gördüm peçete de şimdide sanki pembeye dönmüş gibi adetime 4 gün var taze transfer morelim çok bozuk benim gibi yaşayıp pozitif sonuç alan var mı?
Sızın dondurulmuş muydu çatlatma ıgnesı kullanmadıyssnız eğer mınıgnız sıze tutunmaya baslamıs annesı inşallah
Benmde 7. Günüm bugün ama ıkı ovitrella yapmıstım onun etkısı olur dıye yapmıyorum pazartesi kan verecem inşallah Hayırlı güzel haberler alırız
Canım öyle yapıyorum gece zaten öyle uyuyorum sabahları biraz sorun oluyor dışarı çıkacakken falan ama napalım idare edicez bebeklerimiz içinCanım hemşire bana geri geleceğini söyledi ama fitil aldıktan bı yarım saat uzan ben günde 6 tane kullanıyorum iki tane akşam yatağa girerken iki tane sabah 5 de uyanıyorm kullanıp tekrar yatıyorum iki tane öğle kullanıyorum bı yarım saat kalkıyorum ama geri akiyor yine![]()
Dondurulmuştu canım 5. Gün embriyosu 6.günüm bugün inşallah tutunmuşturSızın dondurulmuş muydu çatlatma ıgnesı kullanmadıyssnız eğer mınıgnız sıze tutunmaya baslamıs annesı inşallah![]()
Benim dondurulmuş embriyoydu canım insallah tutunmuştur ikimizinde rabbim nasip etsinBenmde 7. Günüm bugün ama ıkı ovitrella yapmıstım onun etkısı olur dıye yapmıyorum pazartesi kan verecem inşallah Hayırlı güzel haberler alırız![]()
Amin canımİnşallah tutunmustur kötü düşünme telaşlanmayın inşallah herseyın hayırlısı Allah hepimizin kucagnı doldursun![]()
Canım tutunmuş inş bebeğin hayırlı olsun
Amin canım inşallah pazartesi test günüm insallah kesinleşirCanım tutunmuş inş bebeğin hayırlı olsun![]()
Bende günde 3 kere kullanıyorum. Sabah 8 de olanı mecbur iş saatime geldiği için hemen atıp çıkıyorum. 16:00 da olanıda kusura bakma ama inanki işyerinde tuvalette çömelip atıp çıkıyorum. Bence yatmayla alakalı değil. Doktorum atarken biraz destek verip ilerlet demişti. İlk zamanlar korktuğum için benimde çok geliyordu ama azcık itiklersen inanki hiç gelmiyor gibi bişeyBugün ilk kez kullandım ekstra hiçbir şey yapmadımo zaman 15-20 dakika uzanmayı deniyim bi
Ozaman sevın canm var inşallahDondurulmuştu canım 5. Gün embriyosu 6.günüm bugün inşallah tutunmuştur![]()
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum. Tüp bebek öncesi testler yaptırılması istendi prolaktinim 60 çıktı ilaç verdi doktor ocakta baktırdığımda 28 çıkmıştı. Birden yükselmesini ben strese bağlıyorum ama bu durumda prolaktin yüksekken transfer vs olur mu? Salı perşembe 2 gün ilacı içersin dediler içmeye başlayınca hemen düşer mi ve yüksek olduğu için yumurta kalitesi fln etkilenir mi? 1 2 güne adet olup tedaviye başlayacaktım bu ay düşmesini bekleyip mi başlasam emin olamadım
Çok sağol canım benim inşallahİnşallah kuzum benim geldi mi sonuçların inşallah tertemiz gelirler![]()
Hadi inşallah kuzumÇok sağol canım benim inşallahDaha gelmedi ben de onları merak ediyorum bu hafta çıkar gibi diyorlardı olmadı yarın arar bir sorarım neredeyse haftasonu geldi .