- 14 Eylül 2021
- 492
- 178
- 53
- Konu Sahibi tekrdag5905
tabiki inşallah biri bile tutmuştur embriyolarımın gönül ister ikisi de tutunmuş olsun.İnşallah bana mutlaka haber ver özelden çok merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki inşallah biri bile tutmuştur embriyolarımın gönül ister ikisi de tutunmuş olsun.İnşallah bana mutlaka haber ver özelden çok merak ettim
Bence ikiside tutundu ikiz bebiş annesi olacaksıntabiki inşallah biri bile tutmuştur embriyolarımın gönül ister ikisi de tutunmuş olsun.
Allahım inşallah inşallah 3.5 sene sonra bi sevinç yaşatır bizeBence ikiside tutundu ikiz bebiş annesi olacaksın
Allahım inşallah inşallah 3.5 sene sonra bi sevinç yaşatır bize
Güzel şeyler zaman alır beklediğine değecek inanıyorumAllahım inşallah inşallah 3.5 sene sonra bi sevinç yaşatır bize
Hepsine dikkat edeceğim Oldum transferimiAllah yardımcınız olsun .kalkmayın test gününüze kadar yatın dinlenin bol su için . İlaçları saatlerinde duzenlı alın
Kahvaltılarda 2 yumurta
Sigara çay kahve tüketimini kesin ,yoğurt yiyin mutlaka .paketli gıda yemeyin Yeşillik bol yiyin .
Sabah akşam 5 kayısı yiyin ishal olmayın
Portakal tüketin .
Evet oldumNaptın transfer oldun mu
Ya ne güzel inşallah güzel sonuçlar aldığın gününü de görürüzEvet oldum
İnşallah 2025 bizim yılımız olsunYa ne güzel inşallah güzel sonuçlar aldığın gününü de görürüz
Amiiinnn inşallah evlatlarımız ile beraberİnşallah 2025 bizim yılımız olsun
İnşallah Embriyo çözdürülünce gayet güzel bölündü dedi doktorum istediğimiz yere de koyduk dedi hayırlısıylaAmiiinnn inşallah evlatlarımız ile beraber
Ya ne kadar güzel inşallah sımsıkı da tutulur sağlıklaİnşallah Embriyo çözdürülünce gayet güzel bölündü dedi doktorum istediğimiz yere de koyduk dedi hayırlısıyla
İnşallah kuzum güzel haberler alıcaz çok inanıyorum Buarada nerde oturuyorsunYa ne kadar güzel inşallah sımsıkı da tutulur sağlıkla
Bana da transferleri olurken doktor demişti gelişimleri gayet güzel gidiyor en güzellerini sectim merak etme diye bakalım nasip inşallah ömürleri vardır
Ben de inanıyorum inşallah bu sefer mutluluktan ağlayacağız izmirde sen? Bu arada kaç yaşındasın sormadım hiç valla transfer heyecanı bebiş heyecanı ileİnşallah kuzum güzel haberler alıcaz çok inanıyorum Buarada nerde oturuyorsun
Bende tekirdağdayım ama izmire her yıl geliyoruz eşimin akrabaları hep orda gelince görüşürüz belkide Yaşım 27 polikistik overden kaynaklı doğal gebelik oluşmadı bende dayanamadım başladım bu yolaBen de inanıyorum inşallah bu sefer mutluluktan ağlayacağız izmirde sen? Bu arada kaç yaşındasın sormadım hiç valla transfer heyecanı bebiş heyecanı ile
Bende tekirdağdayım ama izmire her yıl geliyoruz eşimin akrabaları hep orda gelince görüşürüz belkide Yaşım 27 polikistik overden kaynaklı doğal gebelik oluşmadı bende dayanamadım başladım bu yola
Özelden yazdımBende tekirdağdayım ama izmire her yıl geliyoruz eşimin akrabaları hep orda gelince görüşürüz belkide Yaşım 27 polikistik overden kaynaklı doğal gebelik oluşmadı bende dayanamadım başladım bu yola