• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oluyorum 🤰

Allah yardımcınız olsun .kalkmayın test gününüze kadar yatın dinlenin bol su için . İlaçları saatlerinde duzenlı alın
Kahvaltılarda 2 yumurta
Sigara çay kahve tüketimini kesin ,yoğurt yiyin mutlaka .paketli gıda yemeyin Yeşillik bol yiyin .
Sabah akşam 5 kayısı yiyin ishal olmayın
Portakal tüketin .
Hepsine dikkat edeceğim ❤️ Oldum transferimi 🤰

İnşallah ❤️ Embriyo çözdürülünce gayet güzel bölündü dedi doktorum istediğimiz yere de koyduk dedi hayırlısıyla 💖
Ya ne kadar güzel inşallah sımsıkı da tutulur sağlıkla
Bana da transferleri olurken doktor demişti gelişimleri gayet güzel gidiyor en güzellerini sectim merak etme diye bakalım nasip inşallah ömürleri vardır

Ya ne kadar güzel inşallah sımsıkı da tutulur sağlıkla
Bana da transferleri olurken doktor demişti gelişimleri gayet güzel gidiyor en güzellerini sectim merak etme diye bakalım nasip inşallah ömürleri vardır
İnşallah kuzum güzel haberler alıcaz çok inanıyorum 💖 Buarada nerde oturuyorsun❤️

Ben de inanıyorum inşallah bu sefer mutluluktan ağlayacağız ❤️ izmirde sen? Bu arada kaç yaşındasın sormadım hiç valla transfer heyecanı bebiş heyecanı ile
Bende tekirdağdayım 💖 ama izmire her yıl geliyoruz eşimin akrabaları hep orda gelince görüşürüz belkide ❤️ Yaşım 27 polikistik overden kaynaklı doğal gebelik oluşmadı bende dayanamadım başladım bu yola 🥹

Bende tekirdağdayım 💖 ama izmire her yıl geliyoruz eşimin akrabaları hep orda gelince görüşürüz belkide ❤️ Yaşım 27 polikistik overden kaynaklı doğal gebelik oluşmadı bende dayanamadım başladım bu yola 🥹

Özelden yazdım ❤️

Back