Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Kayseri acibadem bence cok erken yinede tabii bilemiyorum ben testi bekleyecegim cunku erken ogrenmenin yada gec ogrenmenin arasinda hic bi fark yok bence.silik vikip kanda negatif gorenle4de var o zamani dusunun yasayacaginiz hayal kirikligi cok daha fazlasi olacaktir.hayirlisi olsun hakkimizda dua ederek bekliyorum zikrederek cokca..o zaman akliniza bile gelmiyo test
Çok haklısın dualarında bana da yer ver insallah hayırlı haberi alırız ikimizde

Canım merhaba hiç belirti yok bende sen ne yaptın ? Sende var mı belirti ben yine dayanamayıp test yaptım erken gebelik testi çizgi çıkmadı hiç
Bende de regl olacakmış gibi ağrı var hatta reglden daha belirgin kramp gibi, hayırlısı artık...
Sen transfer sonrası gonapeptyl kullanmış mıydın?

Bende de regl olacakmış gibi ağrı var hatta reglden daha belirgin kramp gibi, hayırlısı artık...
Sen transfer sonrası gonapeptyl kullanmış mıydın?
transferden sonra pruloton haftada bir birde günlük hidrofer kan sulandırıcı progesteron fitil.
Sanırım maddi boyutunu geçtim manevi olarak negatif görmeye hazır değilim eğer öyle olursa en kötü bir yıl tedaviye ara vermek gerekecek

transferden sonra pruloton haftada bir birde günlük hidrofer kan sulandırıcı progesteron fitil.
Sanırım maddi boyutunu geçtim manevi olarak negatif görmeye hazır değilim eğer öyle olursa en kötü bir yıl tedaviye ara vermek gerekecek
Benim listem azıcık kabarık.Sabah euthyrox, kahvaltıdan sonra coraspin, prednol ve vitamin, 7 buçukta prulutex iğne oksapar iğne, yatarkende 2 adet estrofem

Benim listem azıcık kabarık.Sabah euthyrox, kahvaltıdan sonra coraspin, prednol ve vitamin, 7 buçukta prulutex iğne oksapar iğne, yatarkende 2 adet estrofem
Coraspin ben aksam aliyorum..yemekten hemen once size drunuzmu dedi sabah diye ? (Kan dolasimi aksam dahada zayifladigi icin aksam oneriyoruz demis ecz esime)

Kuzum benim bugün 10. Gün kan verdim 24.5 çıktı kuzum 🥺 Değer düşük ama 2 gün sonra tekrar kan vericem .Hemşire , düşük değer çıkıp doğum yapan da var dedi önemli olan 2 katına artmasıymış 🥺 Şuan çok garip hissediyorum kuzum düşük bile olsa şuan çok mutluyum inşallah dediğin gibi 2 katı artar kuzum benim
Gözün Aydın canım çok şükür gebelik var sonuçta inşallah kat kar artar değerin 🤲

Merhaba arkadaşlar izmirde elinde gonapety olan varmı birde açıkta kalmış 1 2 doz gonalf 450 :( gonapety ve cetrodite resmen piyasada yok 0

Kuzum benim bugün 10. Gün kan verdim 24.5 çıktı kuzum 🥺 Değer düşük ama 2 gün sonra tekrar kan vericem .Hemşire , düşük değer çıkıp doğum yapan da var dedi önemli olan 2 katına artmasıymış 🥺 Şuan çok garip hissediyorum kuzum düşük bile olsa şuan çok mutluyum inşallah dediğin gibi 2 katı artar kuzum benim ❤️
Aynen öyle cnm herkesin bünyesi bir değil ki bazen çabuk tutunabiliyor bazen geç tutunabiliyor önemli olan değerin katlaması . Hiç moral bozmuyoruz .Bebişin Sımsıkı tutunsun inş anneciğine 🙏🏻 Doğunca bunların hepsinin acılarını çıkarıcaz onlardan Allah’ın izniyle ısırıcaz totolarından görsün onlar😍❤️

Aynen öyle cnm herkesin bünyesi bir değil ki bazen çabuk tutunabiliyor bazen geç tutunabiliyor önemli olan değerin katlaması . Hiç moral bozmuyoruz .Bebişin Sımsıkı tutunsun inş anneciğine 🙏🏻 Doğunca bunların hepsinin acılarını çıkarıcaz onlardan Allah’ın izniyle ısırıcaz totolarından görsün onlar😍❤️
İnşallah kuzum benim ❤️ Kuzum sana birşey sorcam.Embryolarını genetiğe tedbir amaçlı mı gönderdiler yoksa genetik bir rahatsızlık mı vardı ? Yarın test vericem tekrar ama sürekli kahverengi ve pembe lekelenmem oluyor sanırım kimyasal olacak

Back