- 6 Şubat 2021
- 6.057
- 5.881
- 148
- Konu Sahibi waitingformymiracle
- #1.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum merhaba sende fitil kullanıyormuşsun, ben de bugün başladım ama koyduktan 10-15 dakika sonra hepsi dışarı çıktı sanırımtransferden sonra pruloton haftada bir birde günlük hidrofer kan sulandırıcı progesteron fitil.
Sanırım maddi boyutunu geçtim manevi olarak negatif görmeye hazır değilim eğer öyle olursa en kötü bir yıl tedaviye ara vermek gerekecek
.Merhaba arkadaşlar izmirde elinde gonapety olan varmı birde açıkta kalmış 1 2 doz gonalf 450gonapety ve cetrodite resmen piyasada yok 0
Ben kullanıyorum canımKızlar aranızda tüp bebek sürecinde bağışıklık baskılayıcı ve kan sulandırıcı kullanan oldu mu ?
Ben sabah başladım artık ya zaten test günüme de az kaldıEvet kullaniyorum cabimm..7 gibi coraspin 9dada igneyi yapiyorum
15-20 dk uzanıyor musunKuzum merhaba sende fitil kullanıyormuşsun, ben de bugün başladım ama koyduktan 10-15 dakika sonra hepsi dışarı çıktı sanırımbir şeyi yanlış mı yaptım acaba?
Prograf kullanıyorum canım bir de dekort vermişti doktor ama o ödem yaptı bende doktorum bıraktırdıKızlar aranızda tüp bebek sürecinde bağışıklık baskılayıcı ve kan sulandırıcı kullanan oldu mu ?
Adet belirtileri adet ağrısı gibi ağrım oldu canım başka farklı bir şey olmadıGünaydin Hanimlaar..Belirtiniz varmi?pozitif sonuc alanlar ozellikle sizde herhangi bi belirti varmiydi? Gunler gectikce heycanlaniyorum galiba☘
Ya fitilden nefret ettim zaten komple gitmiyor kızlar ne kadar denediysem illa ki kalıntısı geri geliyor sanırım ilacın kendi özelliği böyle15-20 dk uzanıyor musun
Bende de dışına atıyor çok sorun değil bence ilacın maddesini alıp atıyordur
Ben sabah başladım artık ya zaten test günüme de az kaldı![]()
Anladim canimm genelde hep adet yaklasitken olan hisler gibi bakalim somucta gorecez inş hayirlisiylaAdet belirtileri adet ağrısı gibi ağrım oldu canım başka farklı bir şey olmadı
Bugün ilk kez kullandım ekstra hiçbir şey yapmadım15-20 dk uzanıyor musun
Bende de dışına atıyor çok sorun değil bence ilacın maddesini alıp atıyordur
Transfer olduntan sonra 7 veya 8 ci gün koku hassasiyeti böyle hemen herşey kokuyordu bana ondan hariç hiç birşey Yoktu ta bu sabah mide bulantısı oldu oda artk yavaş yavaş başlayacak galibaGünaydin Hanimlaar..Belirtiniz varmi?pozitif sonuc alanlar ozellikle sizde herhangi bi belirti varmiydi? Gunler gectikce heycanlaniyorum galiba☘
Canım hemşire bana geri geleceğini söyledi ama fitil aldıktan bı yarım saat uzan ben günde 6 tane kullanıyorum iki tane akşam yatağa girerken iki tane sabah 5 de uyanıyorm kullanıp tekrar yatıyorum iki tane öğle kullanıyorum bı yarım saat kalkıyorum ama geri akiyor yineYa fitilden nefret ettim zaten komple gitmiyor kızlar ne kadar denediysem illa ki kalıntısı geri geliyor sanırım ilacın kendi özelliği böyle
Tutunma lekelenmeli de oluyor olabilir cnm direk kötü düşünme . Kuzum benim önlem amaçlı gönderiliyor kendi genetik sonuçlarımızda sıkıntı yokİnşallah kuzum benimKuzum sana birşey sorcam.Embryolarını genetiğe tedbir amaçlı mı gönderdiler yoksa genetik bir rahatsızlık mı vardı ? Yarın test vericem tekrar ama sürekli kahverengi ve pembe lekelenmem oluyor sanırım kimyasal olacak
İnşallah kuzum benim geldi mi sonuçların inşallah tertemiz gelirlerTutunma lekelenmeli de oluyor olabilir cnm direk kötü düşünme . Kuzum benim önlem amaçlı gönderiliyor kendi genetik sonuçlarımızda sıkıntı yok
Benimde özel sigortam var kuzum ama tüp bebek işlemlerini karşılamıyor.Senin nasıl oldu anlatabilir misin ben de sorıyım onuArkadaşlar bir de ilaçlarla ilgili şöyle bir bilgi vermek istiyorum. Eğer özel sağlık sigortanız varsa hamile kalınca progestan dex iğneyi sigorta karşılıyormuş. Benim Allianz sigortam arayıp sordu eczane hamileyken karşılıyoruz onu dedi.
Kuzum lekelenme var mı sende ?İşte 7 iken 14 oldu bakalım perşembe ne olcak yazarım o zaman canım seninde yükselmiş değerlerini okumak dileğiyle![]()
Hamile kaldıktan sonrası için diyorum bu iğne devam edecek ya o zaman karşılıyormuşBenimde özel sigortam var kuzum ama tüp bebek işlemlerini karşılamıyor.Senin nasıl oldu anlatabilir misin ben de sorıyım onu