Eylül Ayında Transfer Olacaklar

transferden sonra pruloton haftada bir birde günlük hidrofer kan sulandırıcı progesteron fitil.
Sanırım maddi boyutunu geçtim manevi olarak negatif görmeye hazır değilim eğer öyle olursa en kötü bir yıl tedaviye ara vermek gerekecek
Kuzum merhaba sende fitil kullanıyormuşsun, ben de bugün başladım ama koyduktan 10-15 dakika sonra hepsi dışarı çıktı sanırım :( bir şeyi yanlış mı yaptım acaba?

Günaydin Hanimlaar..Belirtiniz varmi?pozitif sonuc alanlar ozellikle sizde herhangi bi belirti varmiydi? Gunler gectikce heycanlaniyorum galiba 🤭🤗
Transfer olduntan sonra 7 veya 8 ci gün koku hassasiyeti böyle hemen herşey kokuyordu bana ondan hariç hiç birşey Yoktu ta bu sabah mide bulantısı oldu oda artk yavaş yavaş başlayacak galiba 🥰

Arkadaşlar bir de ilaçlarla ilgili şöyle bir bilgi vermek istiyorum. Eğer özel sağlık sigortanız varsa hamile kalınca progestan dex iğneyi sigorta karşılıyormuş. Benim Allianz sigortam arayıp sordu eczane hamileyken karşılıyoruz onu dedi.

Ya fitilden nefret ettim zaten komple gitmiyor kızlar ne kadar denediysem illa ki kalıntısı geri geliyor sanırım ilacın kendi özelliği böyle
Canım hemşire bana geri geleceğini söyledi ama fitil aldıktan bı yarım saat uzan ben günde 6 tane kullanıyorum iki tane akşam yatağa girerken iki tane sabah 5 de uyanıyorm kullanıp tekrar yatıyorum iki tane öğle kullanıyorum bı yarım saat kalkıyorum ama geri akiyor yine🙈☺️

İnşallah kuzum benim ❤️ Kuzum sana birşey sorcam.Embryolarını genetiğe tedbir amaçlı mı gönderdiler yoksa genetik bir rahatsızlık mı vardı ? Yarın test vericem tekrar ama sürekli kahverengi ve pembe lekelenmem oluyor sanırım kimyasal olacak
Tutunma lekelenmeli de oluyor olabilir cnm direk kötü düşünme . Kuzum benim önlem amaçlı gönderiliyor kendi genetik sonuçlarımızda sıkıntı yok

Arkadaşlar bir de ilaçlarla ilgili şöyle bir bilgi vermek istiyorum. Eğer özel sağlık sigortanız varsa hamile kalınca progestan dex iğneyi sigorta karşılıyormuş. Benim Allianz sigortam arayıp sordu eczane hamileyken karşılıyoruz onu dedi.
Benimde özel sigortam var kuzum ama tüp bebek işlemlerini karşılamıyor.Senin nasıl oldu anlatabilir misin ben de sorıyım onu

Back