Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar fitili yaparken artık canım acıyor sizinde öyle cidden bu fitil ne zaman bitecek ne kadar süre kullanacağız bilen var mı?Bir de sanki fitil yapınca karnım ağrıyor sizde de oluyor mu?
Aynısını bende yaşıyorum cnm bugün ikinci kere kan verdim 2019 çıktı ilaçlara devam dedi cnm bana 🥰🤲❤️🐥

Bak gördünmü mucize oradaymış benim sonuçlarım daha düşük yavaşta olsa yükselsin inşallah bırakmasınlar tutunsunlar bende aynı garip hissediyorum perşembe tekrar kan vericem bakalım Allahım sen bütün isteyenlere uğraşanlara nasip et Rabbim
Kuzum benim gerçekten mucize. O kadar emindim ki negatif olduğuna inşallah sağlıkla artar değerlerimiz kuzum benim ❤️ Rabbim mucizesini yaşatır inşallah bizlere 🤲🏻

Bak gördünmü mucize oradaymış benim sonuçlarım daha düşük yavaşta olsa yükselsin inşallah bırakmasınlar tutunsunlar bende aynı garip hissediyorum perşembe tekrar kan vericem bakalım Allahım sen bütün isteyenlere uğraşanlara nasip et Rabbim
Kuzum senin değerin nasıl yükseldi mi ?

Siz nerde hangi hastanede oldunuz acaba ? Çoğu insanda silikte olsa çıkmış diye yaptım ama negatif sonucu alınca moralim bozuldu
Kayseri acibadem bence cok erken yinede tabii bilemiyorum ben testi bekleyecegim cunku erken ogrenmenin yada gec ogrenmenin arasinda hic bi fark yok bence.silik vikip kanda negatif gorenle4de var o zamani dusunun yasayacaginiz hayal kirikligi cok daha fazlasi olacaktir.hayirlisi olsun hakkimizda dua ederek bekliyorum zikrederek cokca..o zaman akliniza bile gelmiyo test

Back