Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım 5. Gün embriyosu 8. Gün oluyor.Malesef silik çizgi bile olmadı 😔 İnşallah sizler pozitif haberler alırsınız ❤️
Kuzum şimdi görüyorum mesajını ne yaptın kan testi verdin mi belki geç tutunma olmuştur onun için henüz idrara geçmemiş olabilir . Bak bi arkadaşın da değeri 8. Gündü galiba 7 çıkmış sonra 10. Gün 14 çıkmış yani iki katına katlamış muhtemelen onun da geç tutundu zaten önemli olan da katlaması . Kan yaptırmadan morelini bozma cnm benim

Ben kan verdim ve 14,61 çıktı transferin 11. Günündeyim. Perşembe bir daha kan vericem. Daha önce 9. Günde 7.60 çıkmıştı :KK64:ne düşüneceğimi bilemiyorum.
Cnm geç tutunma olmuştur muhtemelen . Önemli olan katlamış olması . Bundan sonra da katlayarak devam ederse tamam demektir hayırlı olsun inş 🙏🏻Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ❤️

Cnm geç tutunma olmuştur muhtemelen . Önemli olan katlamış olması . Bundan sonra da katlayarak devam ederse tamam demektir hayırlı olsun inş 🙏🏻Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ❤️
Amin Allah razı olsun inşallah inatla yükselen kan değerimiz var bakalım herşeyin hayırlısı 16 yıldan sonra olunca insan Bi afallıyo ben daha henüz tam sevinemedim ama inşallah tamamen sevinirim en yakın zamanda 🥰

Kizlar ben 7 Eylül transfer oldum sonucum pozitif doktor 2 hafta sonra ultrasona cagirdi. Ancak şöyle bir durumum var benim hergun kasık ve karın agrim olurdu dun gece cok kotu bir haber aldım ve aşırı gerildim ağladım sıktım kendimi bu sabah kalktığımda ne kasigim ne karnim hiç bir yerim agrimiodu dusuk yapmis olabilir miyim ole olmadığını düşünmek istiyorum ama 13 gundur var olan ağrılarım bir anda neden kesilmiş olabilir

Kuzum şimdi görüyorum mesajını ne yaptın kan testi verdin mi belki geç tutunma olmuştur onun için henüz idrara geçmemiş olabilir . Bak bi arkadaşın da değeri 8. Gündü galiba 7 çıkmış sonra 10. Gün 14 çıkmış yani iki katına katlamış muhtemelen onun da geç tutundu zaten önemli olan da katlaması . Kan yaptırmadan morelini bozma cnm benim
Kuzum benim bugün 10. Gün kan verdim 24.5 çıktı kuzum 🥺 Değer düşük ama 2 gün sonra tekrar kan vericem .Hemşire , düşük değer çıkıp doğum yapan da var dedi önemli olan 2 katına artmasıymış 🥺 Şuan çok garip hissediyorum kuzum düşük bile olsa şuan çok mutluyum inşallah dediğin gibi 2 katı artar kuzum benim ❤️

Kuzum benim bugün 10. Gün kan verdim 24.5 çıktı kuzum 🥺 Değer düşük ama 2 gün sonra tekrar kan vericem .Hemşire , düşük değer çıkıp doğum yapan da var dedi önemli olan 2 katına artmasıymış 🥺 Şuan çok garip hissediyorum kuzum düşük bile olsa şuan çok mutluyum inşallah dediğin gibi 2 katı artar kuzum benim ❤️
Kuzum hayırlı olsun inş bebeğin seninle önemli olan 2 kat artması🤲🏻🤲🏻🌸🌸

Kızlar fitili yaparken artık canım acıyor sizinde öyle cidden bu fitil ne zaman bitecek ne kadar süre kullanacağız bilen var mı?Bir de sanki fitil yapınca karnım ağrıyor sizde de oluyor mu?

Merhabalar 15eylülde transfer oldum ben de bugün idrar test yaptım negatif 5.gün embriyosu tek transfer edildi benim durumumda olan var mı
Çok acele etmişsiniz kanda bile çıkmaz 5. gün. Zaten normal şartlarda tutunması 4.5. gün olurmuş birde geç tutunma olursa hiç belli olmaz. Dontorun dediği kan tahlilini bekleyin derim

Kuzum hayırlı olsun inş bebeğin seninle önemli olan 2 kat artması🤲🏻🤲🏻🌸🌸
Allah razı olsun kuzum benim ❤️ İnşallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde ilerler . Çok sevinmiyorum ama yine de çok mutlu oldum 3 senedir ilk defa gebe kaldım 🥺 Mucize gibi birşey ..Kimyasal bile olsa en azından hamile kalabiliyormuşum 🥺🧡

Allah razı olsun kuzum benim ❤️ İnşallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde ilerler . Çok sevinmiyorum ama yine de çok mutlu oldum 3 senedir ilk defa gebe kaldım 🥺 Mucize gibi birşey ..Kimyasal bile olsa en azından hamile kalabiliyormuşum 🥺🧡
Kuzum o kelime ağzına bile alma her şey çok güzel ilerleyecek hepimizin inşAllah 🤲🏻🌸🌸🥰🥰

Bak gördünmü mucize oradaymış benim sonuçlarım daha düşük yavaşta olsa yükselsin inşallah bırakmasınlar tutunsunlar bende aynı garip hissediyorum perşembe tekrar kan vericem bakalım Allahım sen bütün isteyenlere uğraşanlara nasip et Rabbim

Back