- 20 Eylül 2022
- 28
- 28
- 3
- 26
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.301
Siz nerde hangi hastanede oldunuz acaba ? Çoğu insanda silikte olsa çıkmış diye yaptım ama negatif sonucu alınca moralim bozulduAyni zama da transfer olmusuz ama daha cok erken kanda bile 8.gun cikar diyolar yani idrara zaten daha gec yansir o yuzden acele etmeyin bence.
26 Eylül test günüm 6 gün varÇok acele etmişsiniz kanda bile çıkmaz 5. gün. Zaten normal şartlarda tutunması 4.5. gün olurmuş birde geç tutunma olursa hiç belli olmaz. Dontorun dediği kan tahlilini bekleyin derim
Aynısını bende yaşıyorum cnm bugün ikinci kere kan verdim 2019 çıktı ilaçlara devam dedi cnm banaKızlar fitili yaparken artık canım acıyor sizinde öyle cidden bu fitil ne zaman bitecek ne kadar süre kullanacağız bilen var mı?Bir de sanki fitil yapınca karnım ağrıyor sizde de oluyor mu?
Süper kuzumAynısını bende yaşıyorum cnm bugün ikinci kere kan verdim 2019 çıktı ilaçlara devam dedi cnm bana
Kuzum benim gerçekten mucize. O kadar emindim ki negatif olduğuna inşallah sağlıkla artar değerlerimiz kuzum benimBak gördünmü mucize oradaymış benim sonuçlarım daha düşük yavaşta olsa yükselsin inşallah bırakmasınlar tutunsunlar bende aynı garip hissediyorum perşembe tekrar kan vericem bakalım Allahım sen bütün isteyenlere uğraşanlara nasip et Rabbim
Bende ayın 20 sinde gitcmSüper kuzum
Bana da ilaçlara devam dedi cuma da randevu al dedi bakalım
Canım benimKuzum o kelime ağzına bile alma her şey çok güzel ilerleyecek hepimizin inşAllah
Kuzum senin değerin nasıl yükseldi mi ?Bak gördünmü mucize oradaymış benim sonuçlarım daha düşük yavaşta olsa yükselsin inşallah bırakmasınlar tutunsunlar bende aynı garip hissediyorum perşembe tekrar kan vericem bakalım Allahım sen bütün isteyenlere uğraşanlara nasip et Rabbim
Kayseri acibadem bence cok erken yinede tabii bilemiyorum ben testi bekleyecegim cunku erken ogrenmenin yada gec ogrenmenin arasinda hic bi fark yok bence.silik vikip kanda negatif gorenle4de var o zamani dusunun yasayacaginiz hayal kirikligi cok daha fazlasi olacaktir.hayirlisi olsun hakkimizda dua ederek bekliyorum zikrederek cokca..o zaman akliniza bile gelmiyo testSiz nerde hangi hastanede oldunuz acaba ? Çoğu insanda silikte olsa çıkmış diye yaptım ama negatif sonucu alınca moralim bozuldu
Aynısını bende yaşıyorum cnm bugün ikinci kere kan verdim 2019 çıktı ilaçlara devam dedi cnm bana
Yaa maşallah ikiz dir belki bişey dedilermi kese için sağlıkla al kucağına canımAynısını bende yaşıyorum cnm bugün ikinci kere kan verdim 2019 çıktı ilaçlara devam dedi cnm bana
Çift transfer yapıldı ama daha muaneye gitmedim canım Allah nasıp ederse 30 Eylül'de gitcemYaa maşallah ikiz dir belki bişey dedilermi kese için sağlıkla al kucağına canım
Ayy çok uzzun süre vermemislermi kaç haftalık oluyor ozmana hadi inşallah rabbim çifter çifter versin inşallahÇift transfer yapıldı ama daha muaneye gitmedim canım Allah nasıp ederse 30 Eylül'de gitcem
Canım merhaba hiç belirti yok bende sen ne yaptın ? Sende var mı belirti ben yine dayanamayıp test yaptım erken gebelik testi çizgi çıkmadı hiçBenimde 3. Gün çift embriyo, bugün 7. Günümdü artık 8 oluyor ama streslenmeye başladım
1 ay 12 günlük oluyor işteAyy çok uzzun süre vermemislermi kaç haftalık oluyor ozmana hadi inşallah rabbim çifter çifter versin inşallah
Evet banada biraz uzun geldiAyy çok uzzun süre vermemislermi kaç haftalık oluyor ozmana hadi inşallah rabbim çifter çifter versin inşallah
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelEvet banada biraz uzun geldiama sabretcm 7 yıl sabrettik inşallah 10 gün de sabrederiz
Hadi bakalım inşallah hem kese gorursun hem kalp atışını duyarsiin inşaallah1 ay 12 günlük oluyor işte
Amin inşallah hepimiz için sonuna kadar güzel giderİnşallah canım hayırlı haberlerle gel
İnşallah şimdide onun heyecanı varHadi bakalım inşallah hem kese gorursun hem kalp atışını duyarsiin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?