Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Ben ilk transfer de kullanmıştım ganopeptyl iğneyi bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormus öyle söylemişti Dr hatta transfer öncesi ve sonrası kullanmıştım ondan vermiştir arkadaşa da hayırlı haberler alırsınız inşallah kızlar Allah'ım gönlünüze göre versin🥰
Bana geçen tedavi de çatlatma olarak kullandrdı bır ovitrella bır gonapepty olarak o yüzden merak edıp sordum. İnşallah hepımız hayırlı haberler alalım 🙏😇

Kızlar ben birşey soracağım size ya ben adet olduktan sonra Dr gidip tedaviye başladım ya estrofem başladım folik asit falan Eylül 16da adet bitti 5gun sonra sağ kasığımda bı ağrı var dün ve bugün müthiş yokluyor beni göğüslerim çok fazla ağrıyor bu ilaçlar daha önce de kullandım bu kadar ağrı olmamıştı sizlerde de oldumu bunlar normalde yumurtlamam geç olur pcostan dolayı
Dondurulmuş mu olacak sızın acaba adetleri estrofemee baslamısssınız. Ben vala bu agıları cekıyorum belım agrıyo kasıgımda ara ara sancılsnıyor göğsüm zaten dokunulacak gıbı degıl

Hadı hayırlısı inşallah az kalmıs hayırlı güzel sonuçlar alırsın insallah canm. Benmde 26snda test günüm inşallah son tedavm olır guEl sonuçlar alırız
Amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin anneliği hamileler de dua edin bizlere ne olur sağlıcakla kucağınıza alın bebislerinizi sizlerde 🤲🥰

Ben asla artık idrar yapmam ya testlerım yanlıstı bılmıyorum ama bı yanlıslık vardı ılı denemede de cıft cızgı olmuştu. Ilkınde kanda 0 cıkmıstı ıkımcıde 20 cıkmıstı ıkısıde olmadı yanı bunda pazartesı dırek kana giderim inşallah
Erken gebelikmiydi yoksa normal kaset testmiydi inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunmustir minisin🥰

Merhaba sizinle günlerimiz aynı☺️ Bende 14 ünde transfer oldum ve atnı şekilde dün akşam ufak bi lekelenmem oldu çok az. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Ama okuduklarımda yerleşme kanaması kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş ve bikaç gün sürebiliyormuş. Bugünlük daha lekem olmadı hayırlısı bakalım. 24 ü cumartesi kan tahliline gideceğim siz?
Tekrar lekeniz oldu mu benim her ihtimale karşı oksapar ve corasprini kesti doktor 2 3 günlüğüne. Progestanı da 2ye çıkardı sabah akşam

Silikmi çıkıyordu yoksa köyümü çıkıyordu niye öyle olduki acaba hayırlısı olsun inşallah
İlk yaptıgım silik cıkmıstı sonrakıler koyuydu. Bırıncısınde böyle olup kan 0 çıktı ikincisinde de 20 cıkmostı kan ıkı gun sonra tekrar edınce 7 ye düşmüştü canm. Neden oldu bılmıyorum hıc ama artık idrar yapacagmı sanmıyorum

Merhabalar 15eylülde transfer oldum ben de bugün idrar test yaptım negatif 5.gün embriyosu tek transfer edildi benim durumumda olan var mı
Ayni zama da transfer olmusuz ama daha cok erken kanda bile 8.gun cikar diyolar yani idrara zaten daha gec yansir o yuzden acele etmeyin bence.

Back