Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Çok şükür canım kese için ne zaman gideceksin inş
Ya şişlik çok zor bende de oluyor ve gaz da
salı günü inşallah kuzumm dua et nolur Ay gaz olsa tövbe estağfurullah diyicem çıkarıyım da gitsin ama bu başka bi şey ya
Benimde geldi başıma adet olmayınca geçmedi kuzum ohhss oldum da çok berbat bı durum vaala
Canım zaten doktor dedi transferi erteleyelim iyi değilsen diye ama o zaman iyiydim bir şey olmaz dedim şimdi hem hamilelik hem ohss birbirine karıştı
Aa geçmiş olsun kuzum benim ilaç vs birşeyi yok mu bunun ağrı falan var mı
Sağ ol canım benimm ben de deliler gibi onu araştırıyorum ama sıcak torba koy diyen bile yok inan tek çaresi zaman olamaz yaaa midem acayip ağrıyor bir de sağa sola asla dönemiyorum iki haftadır sırtüstü yatmaktan sırtım ağrıyor artık

Canım Akdeniz ateşini hiç kafana takma.Kuzenim de de Akdeniz ateşi hastalığı var doğal yolla tek seferde 1 kızı 1 oğlu oldu hiç bunları kafana takıp strese sokma kendini

Kızlar ben sanırım sabırsızım yapı olrak da tez canlıyım zaten ve hergün gece varmı yokumu bebiş diye diye ömrümü yedimgidip kan verdim sağlık ocağına belki çıkar bugün sabahki 7 günüm bugün transfer idrar erken gebelik testim bu testler kafamı kurcaladı ve dayanamayıp gittim dua edin inşallah testler doğrudur

Eklentiler

• IMG_20220916_092024.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 41
maşallaaahhhh bebiş gelmiişş..
saglıkla ılerlesın kuzum.. kacıncı gun embrıyosu ?
bugun kacıncı gunundu?

maşallaaahhhh bebiş gelmiişş..
saglıkla ılerlesın kuzum.. kacıncı gun embrıyosu ?
bugun kacıncı gunundu?
Canım ben 5 gün embriyosu bir ay dondurma işlemi oldu bir ay bekledim sonra tranfer oldum bugün 7 günüm artık dayanamadım evlendiğmizden beri hiç korunmadım çok küçüktüm zaten 13 yıl diyim bissürü tedavi gördüm ama tüp bebek maliyet olrak eşim ile bu yıl nasip oldu inşallah bebiş de vardır

maşallaahhh cok sevındıımmm..
hayırlı olsun Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Kuzum benim de yarın 7. Gün , bugün erken gebelik testi alıcam Sen hiç kaset test yaptın mı ? Erken gebelikte çıktı dimi çift çizgiler

Hadi hayırlı olsun ama kanı erken vermişsin kuzum güzel sonuçlar nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…